el classico 6011 Napisano Jun 4, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jesto poša u Magadan???Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vala tako nesto, sad u Trebinje za vikend Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole_ 13 Napisano Jun 5, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @BigorU zdravlju da te služe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 7, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da se prvo pohvalim od skoro sam i ja vlasnik jedne lepe Tenerice, konkretno od kolege Djoleta iz Starog Sela. Za sada sam prezadovoljan sem jedne stvarcice, a to su bixnenoni. Elem, treba da ga regustrujem ali ima bixenon svetla, koja su uradjena skroz sa sve dzekovima i svim propratnim elementima. Moje pitanje je da li moze da se prodje teh ovako? Sto ja znam, ne moze, al' opet mozda neko od vas imao vec ovu muku pa zna kako dalje i sta dalje. Jer u suprotnom ako ne moze da prodje teh. zahteva da rasklopim motor i sve izmenjam od izvora, sto mi se sad nikako ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jun 8, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao.Sto moras sve od izvora? Odvrnes masku farova koju drze 3 srafa i zamjenis sijalice.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 8, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Jer su mi posebno izvuceni + i - i onda moram pormenim dzekove za obicnu sijalicu. Ne odgovaraju ovi pinovi i dzekovi za bixnenon sijaice na obicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedran 105 Napisano Jun 10, 2022 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Ducati GT1000; Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo javljam da još uvijek muku mučim s fergazerima, ali sam zato bio u BiH, Crnoj gori i kod svojih na Korčuli. Ducatijem naravno, 1600 km bez greške Tapatalk Cloud - Downlaoad File received_698432231239653.mp4 CLOUD.TAPATALK.COM Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje ljudi, jel ima neko Tenerine original zadnje zmigavce, konkretno levi? Pukao je i visi strucno ulepljen izolir trakom pa bih to zamenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Lazar93 said: Postovanje ljudi, jel ima neko Tenerine original zadnje zmigavce, konkretno levi? Pukao je i visi strucno ulepljen izolir trakom pa bih to zamenio. Ima Elvis sigurno, i polovne i nove. Drži delove za Teneru. +381652416172 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da zovi ga, ja sam stvarno iznenadjen saradnjom sa njim u pozitivnom smisluПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 13, 2022 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Bigor je napisao: Da zovi ga, ja sam stvarno iznenadjen saradnjom sa njim u pozitivnom smislu Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Elvis je car! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8649 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Skup je ali korektan. Hoće da pomogne majstorskim savetom. Napišem nešto na FB grupi o XT-u,eto čovek zove da mi objasni kako da rešim problem i šta da gledam. Lafčina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Jun 14, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Cao narode,uzeo sam od drugara S. Teneru da se provozam do Rudnika i na 100km predjenog puta potrosnja je 9.5lit normalne voznje. Motor dobar vuce odlicno ali trosi kao tenk. Promenio Jun 14, 2022 član Djomla_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Jun 14, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte misljenja za prednju gumu, prelazim sa E-08 i sta mislite o ovim gumama? E-07 MITAS Invader, Terraforce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magico 47 Napisano Jun 14, 2022 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav mitas druze, no dzbe danto daju, to je guma samo da se zove, bolje neku brend polovni ja sam na ST metzeler tourance stavio i kao amfibija neki dan na Varadera Pireli scorpio a skinuo sam Anake III sretan sam ko prase u blatu licno sam samo za bolje (skuplje) verzije gume npr. Pirelli Scorpion Trail II Metzeler tourance Metzeler touracne exp Dunlop Trailsmart Max MICHELIN PILOT ROAD 4 R CONTINENTAL TRAIL ATTACK 3 Continental TKC70 Michelin Anakee 3 C 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Jun 14, 2022 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, magico said: ma kakav mitas druze, no dzbe danto daju, to je guma samo da se zove, bolje neku brend polovni ja sam na ST metzeler tourance stavio i kao amfibija neki dan na Varadera Pireli scorpio a skinuo sam Anake III sretan sam ko prase u blatu licno sam samo za bolje (skuplje) verzije gume npr. Pirelli Scorpion Trail II Metzeler tourance Metzeler touracne exp Dunlop Trailsmart Max MICHELIN PILOT ROAD 4 R CONTINENTAL TRAIL ATTACK 3 Continental TKC70 Michelin Anakee 3 C Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 14, 2022 Drug član, 1692 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mitas terraforce se ugrađuje fabrički na KTMa 1290, teško da je to loša guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Jun 14, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Vozio mitas e08 na transalpu celu sezonu, a vala se navozao sa njim i nikad nije pustila gume negde. Posle kupio iste na afriku, cak su i po prvom snegu na Jahorini bile, -2c, isto nista. Presao sa njima nekih 7000km. Tako da te price mitas je shit, prica onaj ko je nikad nije vozio. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Jun 14, 2022 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cao narode,uzeo sam od drugara S. Teneru da se provozam do Rudnika i na 100km predjenog puta potrosnja je 9.5lit normalne voznje. Motor dobar vuce odlicno ali trosi kao tenk. Ne isplati se to voziti, neka naruci tube i iglice i to je tou glavnom.Juce isao u Bosnu 5.9l, nasuo tamo u povratku, landarao po nekim njivama, po gradu i autoputu, sad nasuo 6.1l.Samo da napomenem da mi se cini kako su poceli da kraduckajuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 14, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jos jedna pomoc, smernica. Glavi mi sajla gasa, ne vraca. Sta moze da bude? Ili da narucujem novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Jun 14, 2022 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude svasta Podmazi je za pocetak. Ja se ubio kod mene, rasturao, podmazivao, podmazivao rucicu... Na kraju ispade da gumena rucica zakacinje u tegic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 14, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma rastavljacu je svakako, samo rekoh ako nekoga vec zezala pa ima hint da ne bazam puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1021 Napisano Jun 15, 2022 Drug član, 998 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dajte misljenja za prednju gumu, prelazim sa E-08 i sta mislite o ovim gumama? E-07 MITAS Invader, Terraforce Ja trosim E-07+ doduse na teneri 660. Odlicna guma, po suvom mi nigde nije pustila, nisam bas lagan na gasu i volim krivine. Posle 15000 zadnja na 30% na prednjoj ne vidim da se potrosila, doduse moj motor je slabiji i laksi od vasih. Ali najveci problem nastaje kad padne kisa, tj kad pocne da vlazi asfalt dok se ne izvoza malo pa se ugreje. Tad treba maksimalno da se izbegavaju bele linije. Inace guma ne huce, nije losa za neki off. Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Jun 16, 2022 (promenjeno) Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije gledao nije zgoreg da pogleda, a ako je pak gledao valja obnoviti gradivo onako u čast 500. stranice foruma. Promenio Jun 16, 2022 član Arso 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...