Bozo-Raus 33 Napisano Mart 5, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neka slicica..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan evo neka slicica sa sa skupa cbx-eva u svajcarskoj raj za oci! 2005 ili 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan kad sam naleteo na ovu sliku nisam mogao da poverujem svojim ocima, da jedan od naj poznatijih slikara epske fantastike Boros Vallejo nasao ispiraciju u CBX-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko_V 0 Napisano Mart 7, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najteza stvar kod cbx-a je sinhronizacija karburatora. Mada motor je i za odrzavnje skup pogotovu zadnjih par godina cene delova drasticno menjaju cenu pogotovu modeli koji ulaze u 3 deceniju ali je uzitak voziti tako neobican motorcikl. koji je ovo motor na tvom avataru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Mart 7, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Video sam pre izvesnog vremena preradu CBX-a u nekom od starijih brojeva Moto Pulsa. Ne volim prerade ali ono je nesto najuspesnije sto sam video. Mislim da bi se slozio i konstruktor CBX sa tom preradom. Ova majstorija je izvedena u Umagu i mislim da je Mario iz Umaga ucestvovao u tome. Mislim da cu se jednog dana skrasiti na necemu nalik tome. Nemam sliku tog motora i molio bih da neko postavi slicicu ukoliko ima. Inace, u motore sam se zaljubio jos kao skolarac kada sam cuo kako zvuci Martin CBX u Terazijskom tunelu. Svi na Zelenjaku su stali,vreme je zastalo,sve glave su bile okrenute ka tunelu u iscekivanju cudovista koje proizvodi takav zvuk. Nije mi dobro ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4772 Napisano Mart 7, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to ova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Mart 7, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ha,slikao si je doktore! Kako je meni promakla da je ne vidim ? A da, ti si bio sa zenom ,tako da si samo slikao motore !! Ma salim se !!! Da ,to je ta majstorija, promenjeno je sve ono sto je bilo lose na fabrickom CBX-u. Prednja i zadnja viljuska sa felnama i kocioni sistemi su preuzeti sa nekog suzukija GSXR -a uz, naravno, milion problema i prepravki da bi se to uklopilo. Ostalo je samo sminka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ooo boze pa naravno CBX 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan univerzalan motor nema sta ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan pa i za DRAG RACE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan druga i treća slika su odlične. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bozo-Raus 33 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, BMW R1100RT, HONDA CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor se nalazi u Italiji i slikan je prosle godine u maju mesecu i covek je ceni 8000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan druga i treća slika su odlične. Nisu nego prva i peta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da imam 8000e ne bih sekunde razmisljao... Nisam imao tu cast da vidim ovaj legendarni motocikl uzivo, ali sam dosta citao o njemu, a pogotovo slusao :o Pored Z1300 ovo je za mene jedan od najboljih motora ikad... P.S. Kad' tad' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terorista 0 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 31, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh,pravi lepotani.Nisam ga ni ja video uzivo,a z 1300 jesam,I to u sutomoru,strane tablice,bas je bio unikat Kako idu cene ovih retko lepih motora,i da li uopste i mogu da se nadju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dali postoje zainteresovani bajkeri koji su ljubitelji ovog hondinog modela za stvaranje fan kluba CBX-a u srbiji ne mislim ni na kakav moto klub nego jednostavno druzenje razmena iskustava i avantura koje je CBX pruzio bajkerima i malo diskusije jer ovaj motor ima vrlo bogatu istoriju interesantan pedigre koji ukljucuje cak i jedan GP model od kog je nastala ova lepotica! Pozdrav svim ljubiteljima i ponosnim vlasnicima ovog jedinstvenog motocikla.Ova ideja o osnivanju fan kluba nije losa i volio bi da prede u stvarnost posto sam vlasnik tog motocikla i jos 6 unikata CBX 1000,CB 1100 R,CB 900 F, VF 1000 R,CB 650,trkaca Honda CB 1000 bol-dor skojom vozim trke oldtajmera za jedan klub iz zagreba .Posto imam rdionu,poznajem puno ludi koji bi ovu akciju podrzali .Ja znam u Bosni ima TRI CBX od ti je jedan orginal EGLI dovezen iz SVICARSKE u hrvackoj ima devet komada koje ja znam .I oni su htjeli da se osnuje fan klub u Hrvackoj medutim sve su preuzeli automobilisti motora nigdje tako je propalo sve.Podrzavam akciju da se osnuje fan klub ovog kultnog motocikla.Ako nista bar jedan parti da se organizuje gdje bi se mogli ispricati ko ljudi.Veliki pozdrav:D:D:D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Krsta,Nis,vlasnik CB1 petnaest godina.Pozdravljam okupljanje ljubitelja.Trenutno je sestak u fazi restauracije.Masina je zavrsena.Potrajalo je malo duze,sto zbog drugih obaveza(novca),sto zbog problema oko nabavke delova(primarni lanac sam trazio godinu i po).Cena dobrog CBX je rezultat cene delova i ekskluzive.Sada se premisljam dal da je ostavim serijsku ili da je budzim u stilu dragstera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Krsta,Nis,vlasnik CB1 petnaest godina.Pozdravljam okupljanje ljubitelja.Trenutno je sestak u fazi restauracije.Masina je zavrsena.Potrajalo je malo duze,sto zbog drugih obaveza(novca),sto zbog problema oko nabavke delova(primarni lanac sam trazio godinu i po).Cena dobrog CBX je rezultat cene delova i ekskluzive.Sada se premisljam dal da je ostavim serijsku ili da je budzim u stilu dragstera. Zavisi sta volis ali orginal je orginal::: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne u holandiji covjek trazi 4000evra u orginalnom stanju http://link.marktplaats.nl/383869965 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Octobar 29, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedna http://link.marktplaats.nl/374855675 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...