nenad cbr 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ubrzam cbr 125??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav auspuh imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan obican...cuo sam da kn filter daje puno?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Najvece brdo! Sory na off! Pa i KN filter ne daje nesto puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta ti znaci to???? ,,Najvece brdo! Sory na off!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan koliko imas love? Napraviti omalenog 125 4t da ide brze je veeeeeeeeelika investicija.Postoje vec dugo kit-ovi za povecanje zapremine,ako se ne varam dogurali su do 180 ccm.Potrebno je promeniti jos puno toga,bregastu (obavezno),paljenje... Spalices gomilu love,a brzo ces da je izgustiras. Za pocetak polozi za A Plus na netu ima gomila informacija o tome kako ubrzati "motorice" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak promeni lancanike ,zavisi da li treba ubrzanje ili krajnja brzina pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve to znam ali mislio sam da postoji neka jednostavna fora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Februar 16, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Svi bi da budu brzi za dzabe. To jos nije izmisljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Kupi CBR 1000 RR ista firma samo 700 puta vise konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan baci ga iz aviona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ubrzam cbr 125??? ??? ??? ??? predji na 600rr ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kako da ubrzam cbr 125??? ??? ??? ??? Daj gas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 16, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da imaš samo 14 godina i da nisi "porastao" ni za malo A...bojim se da je ova diskusija u najmanju ruku neprimerena, da ne koristim neku drugu reč Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan hoces li da brze ubrzas ili da imas vecu krajnju brzinu ????? ako hoces ovo prvo onda nadji ili napravi napred manji lancanik,tj. sa manjim brojem zuba,a nazad veci sa vecem brojem zuba ako hoces ovo drugo,samo nazad stavi manji lancanik,ali onda gubis na startnosti,ne mnogo ali oseti se a to koji auspuh imas nije skoro uopste bitno,ni K&N filteri ti ne dodaju nesto posebno,samo dobijas malo bolju smesu vazduha i goriva kada ovo budes radio,moj predlog ti je da stavis neke bolje svecice,da sredis malo karb i tako to,positnice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan PA JA VOZIM MOTORE OD GODINA , i mislim da znam da vozim dovoljno dobro...a svim koji su dali uctive komentare hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 16, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma učtivi su oni samo ne mogu da odole na ovako simatično formulisano pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa taj motoric sasvim fino ide sa tom masinom. Kupis veci ako hoces brze i bolje. Kao sto ti je vec neko rekao te prerade su skupe za taj motor. Da li si razmiljao o nekom drugom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jesam,o nsr 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 16, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa jesam,o nsr 125 E to već ima smisla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja htedoh reci te uzmi cbr 600 te baci ga niz liticu ali nisam bio dovoljno brz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 16, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj mamu i tatu sta misle o toj ideji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj mamu i tatu sta misle o toj ideji... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Vrh... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Samo lancanici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad cbr 0 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja vas ozbiljno nesto pitam vi samo zezanje... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Februar 17, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovih dana računao koliko bi me izašlo dodatnih 10% na SV-u. Meni ne treba krajnja brzina nego malo mesa u sredini. S druge strane ne bih ni žrtvovao krajnju brzinu. Najjeftinije dopraviti dovod vazduha putem doddavanja usisnika u airbox-u, povećanjem kakpaciteta istog i povećanjem promera uisnika na cilindrima (trottle bodies ne znam na srpskom kako se zove). Da bi ovo sve radilo mora i tuning da se obavi. To bi me stajalo sa delovima iz Amerike i mojim radom (ne bih sebi naplatio) 150 + 350 + 200 (300?) = 700 (800?) E Ovo je bez izduva, pošto već imam neki "slobodan" top. Na 72ks (stvarnih 65-ak) bih dobio 7-8 (stvarnih 5-6) konja. Da bi ovih stvarnih 5-6 konja poraslo na 10, morao bih da menjam bregastu i klipove. Ne zbog pro- menene zapremine nego zbog težine samog klipa. To bi me stjalo (opet Amerika i opet sam svoj ma- jstor) joštoliko, glat. Znači 1600 Evra za 15-ak % uvećanja snage. U tvom slučaju to je oko 2ks za možda malo manje para pošto je samo jedan cilindar a možda i ne pošto za moj motor u Americi postoji milion delova jer je najpopularniji motor u MiniTwin trkama koje su pak veoma popularne. Možda bi osetio da si upucao stotine a možda i hiljadu evra a možda i ne. p.s. Ovo što ti savetuju u vezi lančanika, pojednostavljeno, znači da ako staviš veći lančanik pozadi motor će bolje da ubrzava ali će mu se smanjiti krajnja brzina a ako stviš manji povećaćeš krajnju brzinu ali češ da izgubiš na ubrzanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...