Jump to content

Moto Zajednica

9. Moto susret MK Staaari Rokeri Umag 07. - 09.05.2010.

Recommended Posts

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Pratim temu :)

Prošle godine sam čuo mnogo reči hvale o susretu i rešio da ove godine to i proverim ;)

Držite mi palčeve da se sve kockice poklope! Moto susrete, po pravilu izbegavam, ali ovo je nešto što se ne propušta :)

Vidimo se u maju!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 875 postova

Jako bih voleo otici u Umag na susret ali posto nisam nikada isao tako daleko motorom molim za neke informacije. Najbitnije mi je koliko bi me kostalo gorivo do tamo ako bih isao iz Novog Sada? Koliko je to km uospte? Recimo da bih postovao ogranicenja brzine  vecim delom puta.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Titja prijatelju polako, nauci ces lako put.....ja idem preko Bosne  Banja Luka..Bihac....Plitvice...odatle pocinje pravi raj...odican put nigde nikog a svuda lepota oko tebe...onda izadjes u Sinj na moru pa uz obalu Rjeka i preseces Istru i tu si u Umagu...ovaj put je ubilo se dobar prepun lepih krivina bez murije sa prelepom prirodom na svakom kilometru....

Ima i drugi put koji je kraci auto putem za Zagreb, Karlovac, Gorski Kotar, Rjeka i onda Umag......ovo je put za eRove kojim ja sigurno necu ici...jel ne znam sta bi ja sa endurom radio na auto putu....

• Zainteresovan, 875 postova

Titja prijatelju polako, nauci ces lako put.....ja idem preko Bosne   Banja Luka..Bihac....Plitvice...odatle pocinje pravi raj...odican put nigde nikog a svuda lepota oko tebe...onda izadjes u Sinj na moru pa uz obalu Rjeka i preseces Istru i tu si u Umagu...ovaj put je ubilo se dobar prepun lepih krivina bez murije sa prelepom prirodom na svakom kilometru....

Ima i drugi put koji je kraci auto putem za Zagreb, Karlovac, Gorski Kotar, Rjeka i onda Umag......ovo je put za eRove kojim ja sigurno necu ici...jel ne znam sta bi ja sa endurom radio na auto putu....

Ako je to put za endurase onda nije bas za moj motor. Koliko sam skontao ti si isao, koliko ti je para za gorivo trebalo?

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Nije to tipičan za enduraše, nego je optimalan put. Računaj cca 1300 km. Probaj sa http://www.viamichelin.com

Kilometraza za tamo i nazad ukupno

Ako hoces najkraci put (iako ne deluje tako):

NS - B. Palanka - Osijek - Nasice - Virovitica - Koprivnica - Varazdin - Celje - Ljubljana - Postojna - Koper - Umag (vozi se manje vise po ravnom t.j. nema planina i serpentina)

Onoi sto ti ja preporucujem ako ti je prvi put da ides na ovakav put a ne bi da previse razmisljas je:

1. Autoputem skoro do Zagreba pa se posle spusti do Rijeke pa na tunel Ucka

2. ukoliko neces autoputem onda idi starim putem uz autoput Slavonski Brod - Nova Gradiska - Okucani - Novska - pa prepreci prema Karlovcu a onda prelepim starim putem prema Ravnoj Gori i Delnicama a onda opet Rijeka pa ili na tunel Ucka ili da ides u planinu preko Ucke (ovaj deo do Karlovca se vozi skoro konstantno kroz Sela i gradice pa moze biti veoma spora voznja)

3. Ako bi da se bas lepo navozas onda preko BiH : nekom linijom Derventa - Prijedor - Bihac

4. Ako imas vremena da ti put do tamo traje 2 dana onda preporucujem Sarajevo - Mostar - Split pa onda jadranskom magistralom do Rijeke a onda po izboru ili tunel Ucka, ili preko Ucke ili obalom Istre

Ja sam prosle godine isao preko Backe Palanke i tu sam usao u Hr. da bi kod Modrice usao u Bosnu....ALI!!!!! ovaj put necu ulaziti u to parce Hrvatske zato sto sam na tom delu kroz Hrvatske naisao na par pandurskih zaseda, a jedan pandur je i pucao na mene sa onim meracem brzine, sto mi se ni malo nije dopala ako uzmes u obzic kolike su kazne za prekoracenje brzine u Hr. Srecom nisam prekoracio brzinu.........zato cu sad da odmah udjem u Bosnu jer kroz Bosnu mozes da brijes a ako te i zaustave panduri mozes se izvuci sa 10e sto je prihvatljivo.......jeste duze ali meni nije bitna duzina, a ne bi da kukam ko ranjen ako me zvekne radar u Hr.........

Ja inace od Umaga pravim malu turneju i ostajem oko 10 dana tako da nigde ne zurim a uzivam gde mi se uziva...nisam nicim opterecen i mogu kako hocu, a najvise mi se svidelo kad je osvanuo ponedeljak u Umagu ja pogledam na parking ono nema ni jedan motocik sem mog i od mog frenda...a dan ranije je sve bilo krcato motociklima........tek onda smo krenuli u obilazak Istre i ostali jos dva dana......

Kad sam se vratio imao sam oko 2100 km predjanih

• Zainteresovan, 599 postova

Juce sam razgovarao sa jednim ozbiljnim drugom i isplaniramo da dodjemo do Umaga,ostanemo jedan dan i da se odvezemo do italije. Imamo tamo vise nasih drugara -gastera. Po obilasku Italije vracamo se na sever ,ulazimo u Austriju i naravno Bec kao cilj svih Srba ;D. U Becu imamo toliko drugova i rodbine da bi mogli da ostanemo nekoliko meseci ali zadovoljicemo se sa nekoliko dana. Mislim da bi to bila lepa voznjica,narednih dana bicu okupiran slatkim mukama oko planiranja puta.

Tako da..... Umag mora pasti  ;) !

• Svrati ponekad, 258 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r 2007

Pratim temu :)

Prošle godine sam čuo mnogo reči hvale o susretu i rešio da ove godine to i proverim ;)

Držite mi palčeve da se sve kockice poklope! Moto susrete, po pravilu izbegavam, ali ovo je nešto što se ne propušta :)

Vidimo se u maju!

aj se javi pa da organizujemo neku grupu ljudi iz su da bi isli svi zajedno

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

Pozz organizatorima .

Par godina ciljam ovaj skup ...

Za ovu godinu odmah da se upisem za jedan bungalov , 4 lobanje ..

Chekacu i 01.04.2010. da se krene sa rezervacijom ali neskodi i ovako ... :)

See Ya ...

Ljuti ..

• Drug član, 1020 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Juce sam razgovarao sa jednim ozbiljnim drugom i isplaniramo da dodjemo do Umaga,ostanemo jedan dan i da se odvezemo do italije. Imamo tamo vise nasih drugara -gastera. Po obilasku Italije vracamo se na sever ,ulazimo u Austriju i naravno Bec kao cilj svih Srba ;D. U Becu imamo toliko drugova i rodbine da bi mogli da ostanemo nekoliko meseci ali zadovoljicemo se sa nekoliko dana. Mislim da bi to bila lepa voznjica,narednih dana bicu okupiran slatkim mukama oko planiranja puta.

Tako da..... Umag mora pasti  ;) !

Ne ide svaja,ne ide ni Pera. ;)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Pomno pratim temu i nadam se da cu doci u Umag

Ajde cika Miko, ako nemate motor za put, mogu ja da vas vozim!  ;)

Nema, nema ... ima dva BMW-a.  :D :D

Znači još jedan iz SU? :) SJAJNO! Već ćemo se lako dogovoriti :) Inače, lupom treba po ovom gradu tražiti ljude koji su voljni da za dan naprave više od 20km ;)

Znači još jedan iz SU? :) SJAJNO! Već ćemo se lako dogovoriti :) Inače, lupom treba po ovom gradu tražiti ljude koji su voljni da za dan naprave više od 20km ;)

Treba da vidis kako se priblizavas Umagu sa svih strana se slivaju reke motocikalaaa.......i svi idu u Umag....

• Zainteresovan, 550 postova
  • Motocikl: Nemam ništa :(

ok od mene ima 717 km za gorivo mi treba oko 11000-12000 din to je sve ok a kako ide za prelazak preko granice imam pasoš šta mi još treba?

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

ok od mene ima 717 km za gorivo mi treba oko 11000-12000 din to je sve ok a kako ide za prelazak preko granice imam pasoš šta mi još treba?

Treba ti vozacka, saobracajna i zeleni karton. Nije lose da imas i medjunarodnu vozacku, mada nisam cuo da su je trazili.

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

I uglavnom mnooogo dobre volje i pozitivne energije!  ;)

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

kupaće gaće.. ;D ;D ;D

More, a bez kupanja?? ;D BAŠ! ;D

To sam jedino propustio jednom, novembar mesec u Dubrovniku... ali malo je falilo da se bućnem :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja