tomerc 1240 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo raznoliki odgovori, sto znaci da je mnogo ljudi, koji misle da znaju, pogrijesilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo raznoliki odgovori, sto znaci da je mnogo ljudi, koji misle da znaju, pogrijesilo Sta je tacan odgovor...? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 22, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da sme da se udje u naznachenu ulicu treba da da DESNI i cim se ulkjuchi da drzi levi dok ne dodje do ulice u koju treba da skrene onda opet daje desni. Skorije sam polagao za C pa mi ostalo u secanju... :o, ne mogu da vjerujem da te tako naucio! Razmisli malo logicno. Ako bi vozilo A dalo desni zmigavac kad ulazi u tok, onaj sto dolazi sa jugo-zapada (npr. onaj bijeli karavan) bi pomislio da A ide desno, i usao bi u tok i doslo bi do sudara. Zmigavac (desni) se daje kad se izlazi iz toka, ili kad ides odmah desno (sto je isto izlazenje u principu). Prijavi tog instruktora da ide na dodatne lekcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da sme da se udje u naznachenu ulicu treba da da DESNI i cim se ulkjuchi da drzi levi dok ne dodje do ulice u koju treba da skrene onda opet daje desni. Skorije sam polagao za C pa mi ostalo u secanju... :o, ne mogu da vjerujem da te tako naucio! Razmisli malo logicno. Ako bi vozilo A dalo desni zmigavac kad ulazi u tok, onaj sto dolazi sa jugo-zapada (npr. onaj bijeli karavan) bi pomislio da A ide desno, i usao bi u tok i doslo bi do sudara. Zmigavac (desni) se daje kad se izlazi iz toka, ili kad ides odmah desno (sto je isto izlazenje u principu). Prijavi tog instruktora da ide na dodatne lekcije. 29:14:7... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I jesmo li skontali da se prilikom ulaska u kruzni tok ne daje "zmigavac" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Januar 23, 2010 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Bas veseli i raznoliki odgovori. Nego da ja pitam nesto, jer ne razumem: "A kome vi dajete te silne z/migavce? Da li vam vrate posle upotrebe ili kupujete novi? I sta rade ti policajci? Koliko vidim ovde se pise o zakonu i pravilima, pa je verovatno potrebno da ukljucite pokazivac pravca Iskreno nemam pojma sta je pravilno uciniti na ulasku u kruzni tok, ali sam primetio da je na takvim raskrsnicama najmanje sudara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas veseli i raznoliki odgovori. Nego da ja pitam nesto, jer ne razumem: "A kome vi dajete te silne z/migavce? Da li vam vrate posle upotrebe ili kupujete novi? I sta rade ti policajci? Koliko vidim ovde se pise o zakonu i pravilima, pa je verovatno potrebno da ukljucite pokazivac pravca Iskreno nemam pojma sta je pravilno uciniti na ulasku u kruzni tok, ali sam primetio da je na takvim raskrsnicama najmanje sudara. Samo polako i opusteno, ne moze sve odjedanput. Gramatiku si savladao, a sta ciniti pri ulasku (ili na ulasku, nisam siguran) u kruzni tok ce doci samo po sebi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas veseli i raznoliki odgovori. Nego da ja pitam nesto, jer ne razumem: "A kome vi dajete te silne z/migavce? Da li vam vrate posle upotrebe ili kupujete novi? I sta rade ti policajci? Koliko vidim ovde se pise o zakonu i pravilima, pa je verovatno potrebno da ukljucite pokazivac pravca Iskreno nemam pojma sta je pravilno uciniti na ulasku u kruzni tok, ali sam primetio da je na takvim raskrsnicama najmanje sudara. Samo polako i opusteno, ne moze sve odjedanput. Gramatiku si savladao, a sta ciniti pri ulasku (ili na ulasku, nisam siguran) u kruzni tok ce doci samo po sebi... ;D 25:19:59... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 23, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan 25:19:59... Taman da malo otop(l)i... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 25:19:59... Taman da malo otop(l)i... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5388 Napisano Januar 24, 2010 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam šta zakon kaže ali dajem migavac kad izlazim iz kružnog toka da me onaj na sledećem ulasku badava ne čeka. Desni naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam šta zakon kaže ali dajem migavac kad izlazim iz kružnog toka da me onaj na sledećem ulasku badava ne čeka. Desni naravno! U, sto ja ne volim kad nekoga cekam da prodje pravo, pa ako se jos vuce k`o crkotina, a onda skrene desno...bez migavca > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Mene su u auto skoli pre 10 godina ucili da MORA da se da levi migavac kada se ulazi u kruzni tok i da MORA da se da desni migavac kada se izlazi iz kruznog toka uvek XXXL je napisao tacan odgovor pa da ja ne ponavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan a sto levi kad ulazis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nakaznick 4 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u novembru prosle godine polagao za motor i ajd da pitam instruktora jel treba da dam migavac kad ulazim u kruzni tok(ja mislio da treba) i on mi kaze ne treba kad ulazis samo kad izlazis i tako sam i uradio na polaganju i polozio bez problema... e sad ako je on mene slagao lazem i ja vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u novembru prosle godine polagao za motor i ajd da pitam instruktora jel treba da dam migavac kad ulazim u kruzni tok(ja mislio da treba) i on mi kaze ne treba kad ulazis samo kad izlazis i tako sam i uradio na polaganju i polozio bez problema... e sad ako je on mene slagao lazem i ja vas Isto kao kad bi pred krivinu davali migavac, mozes samo kroz krivinu, tako na ulazu u kruzni tok imas OBAVEZAN pravac kretanja... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u novembru prosle godine polagao za motor i ajd da pitam instruktora jel treba da dam migavac kad ulazim u kruzni tok(ja mislio da treba) i on mi kaze ne treba kad ulazis samo kad izlazis i tako sam i uradio na polaganju i polozio bez problema... e sad ako je on mene slagao lazem i ja vas Isto kao kad bi pred krivinu davali migavac, mozes samo kroz krivinu, tako na ulazu u kruzni tok imas OBAVEZAn pravac kretanja... ??? Odnosno kao kada bi davao zmigavac, kada prolazis kroz raskrsnicu pravo! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u novembru prosle godine polagao za motor i ajd da pitam instruktora jel treba da dam migavac kad ulazim u kruzni tok(ja mislio da treba) i on mi kaze ne treba kad ulazis samo kad izlazis i tako sam i uradio na polaganju i polozio bez problema... e sad ako je on mene slagao lazem i ja vas Isto kao kad bi pred krivinu davali migavac, mozes samo kroz krivinu, tako na ulazu u kruzni tok imas OBAVEZAn pravac kretanja... ??? Odnosno kao kada bi davao zmigavac, kada prolazis kroz raskrsnicu pravo! ??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D... Sva 4... ;D ;D ;D ;D... Ako ides pravo... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje bre ovakav kruzni tok? Mene su u auto skoli pre 10 godina ucili da MORA da se da levi migavac kada se ulazi u kruzni tok i da MORA da se da desni migavac kada se izlazi iz kruznog toka uvek A, u kom mestu se nalazi ta autoskola i jel postoji u tom mestu kruzni tok uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vozite.com/postupak_savladjivanja_regulisane_raskrsnice_sa_kruznim_tokom.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5388 Napisano Januar 29, 2010 Integrisan, 13073 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iz linka u prethodnom postu se vidi da treba da se drži levi migavac dok se vozi kroz kružni tok u unutrašnjoj traci da bi ostali učesnici znali koje su vam namere. A mi nismo pričali o kružnom toku sa više traka nego samo o kružnom toku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 29, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nas u pančevu uče da NE idemo u kružni tok ali ako moramo pošalju nas u BG ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nas u pančevu uče da NE idemo u kružni tok ali ako moramo pošalju nas u BG ;D ;D ;D Da kod nas izginete... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali mislim da je Sabac... Jes' Šabac! Kada sam trazio sliku ova je bila najbolja. Ma nije Sabac. Mislim ipak znam okolone zgrade u svom rodnom gradu ;D . Inace jako lici na sabacki kruzni tok. A sto se tice kruznog toka ja svakako dam migavac kad izlazim iz njega a nikako kad ulazim, mislim koji ce mi migavac kad svakako tamo moram da idem Edit: Jest Šabac, kad malo bolje pogledam , svakako na našem kružnom toku se ne zna ko pije a ko plaća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali mislim da je Sabac... Jes' Šabac! Kada sam trazio sliku ova je bila najbolja. Ma nije Sabac. Mislim ipak znam okolone zgrade u svom rodnom gradu ;D . Inace jako lici na sabacki kruzni tok. A sto se tice kruznog toka ja svakako dam migavac kad izlazim iz njega a nikako kad ulazim, mislim koji ce mi migavac kad svakako tamo moram da idem Edit: Jest Šabac, kad malo bolje pogledam , svakako na našem kružnom toku se ne zna ko pije a ko plaća. Nemoj tako, prosao sam 30 puta, tuda, uvek sam pomislio, vidi kako ovde paze ljudi, a ne kao na Slaviji... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...