zextreme 1286 Napisano Decembar 15, 2009 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to vidjao u prvim redovima sa leve strane dolazeci sa parkinga... mislim da nije dalje od treceg reda u toj levoj polutki... Covek drzi robu za bicikle cini mi se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Decembar 15, 2009 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je ogroman u odnosu na onaj sto sam ja vidjao.... Mislim da je Zemunac u pravu, bolje kvalitetan polovan neg taj kinez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se mozda je glupo pitanje, sta moze da fali koferu zato sto je kineski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Fali mu recimo sto je od ocajne plastike,cim ga vidis sa 10 metara znas da je kinesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isti takav imao na skuteru, i da je veliki, veliki je, može da stane brdo. Montirao sam ga na skuter bez ikakvog nosača sem onog što se dobije uz njega, a tovario sam oko 20kg. Još sam ga bio ofarbao u boju skutera. Za te pare je više nego odličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 16, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ja sam koristio na biciklu kofer od Keewey Matrix... imao sam problem sa zakljucavanjem, nov je bio i moras da lupas ga da bi se zakljucao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Na proslom motoru sam imao ovakav kao sa ovog linka gore. Ama bas nista mu nije falilo. Plastika je bila deblja nego na sadasnjem kapinom koferu. Kupi taj kineski i bices zadovoljan sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 16, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 3 komada takva... 2 bocna i jedan topcase, koji ne skidam. Imam ih vec 2 godine, imao sam jedan pad na stranu, na kofer, i nista mu nije bilo. Bravice rade super, pretovarao sam ih, nikad nikakav problem. Preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 456 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Kineski koferi nisu losi. Treba da ih dobro ucvrstis sa dodatnim srafovima i sl. da ne bi spali u voznji. Inace kvalitet plastike je dobar. Meni se jedan na putu otkinuo i poceo da skace po putu, i par puta udario od asvalt praveci skokove 1-2 metra i nije pukao, samo se izgrebao. Givi jeste dobar ali mu je i cena do mojega kao da je od prohroma sa pozlatom na krajevima a ne od obicne plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan I ako je kineski ovaj kofer je fenomenalan za te pare!!! Imao sam onaj veci, od ja mislim 40l, na proslom skuteru i pokazao se odlicno, cak mi je i zao sto sam ga dao uz skuter. Inace, vidjao sam ih da se prodaju i ovde na forumu pod imenom Givi i cenom oko 100 eura, i da su se ljudi raspitivali, ali nisam hteo coveku da spamujem oglas. Ako vas zanima ja sam svoj platio oko 2400 din. u Cacku u prodavnici opreme za bicikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma vazno je da ne propusta vodu boli te uvo koja je marka Ja sam moj kupio za 5 evra na buvljaku i po naj jacoj kisi nema kapi u njemu,a koja je marka i to me zaboli. ;D Na leto cu kupiti jos dva da ih koristim za bocne kofere.Nabudzicu ih kao i ovaj na postojece drzace i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako je rec o ovom linkovanom sa slike na onom Keeway-u, ja nemam sta lose da kazem o tim koferima, imam valjda sve velicine po raznim motorima ili negde u ostavi, skroz sam zadovoljan. Da li se vidi da je kineski ili se to ne vidi, stvarno ne znam ali mi nije ni interesantno. Najveci koji imam prima dve Full-face kacige, jedva, ali ipak upadnu unutra. Sa jednom Flip-up moze samo da ide brancap doduse, ali i to je nesto za svega par hiljadarki. Ima da se naruci i u bivsoj prodavnici Tomos delova na Karadjordjevom trgu u Zemunu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljudi sta vam je pa ti Kinezi lete u svemir a gde nece znati da naprave ...ebeni kofer???????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, onda da pojasnimo forumašima gde da pogledaju... Znaći, Zemun, Karađorđev trg, druga stanica od hotela Juge pa preko uličice, mala zavučena bivša Tomos prodavnica pored kafane (neka birtija) i podstanice Hitne pomoći! Ako skoro prolazim, baciću oko, fotografisati ako ima šta i ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moguce da nema u samoj radnji ali se bez problema narucuje, ja tako prosle godine uzeh tri, ove godine mislim dva, tako nesto, ali narucis, kaparises koju stotkicu i iznenadis se prijatno cifrom za placanje, za par dana zovu da je stiglo. Vise puta ponovljeno iskustvo, kao sto rekoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljudi sta vam je pa ti Kinezi lete u svemir a gde nece znati da naprave ...ebeni kofer???????????? Jel verujes da sam bas ovo hteo da napisem ali reko ajd necu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 16, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ljudi sta vam je pa ti Kinezi lete u svemir a gde nece znati da naprave ...ebeni kofer???????????? Jel verujes da sam bas ovo hteo da napisem ali reko ajd necu Verujem sto da ne........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jok...dokaži!! Pa Indijci su pre Kineza imali ozbiljan svemirski program i ljude na 'nebu' pa ne znaju da naprave jedan kofer od plastike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Decembar 16, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan I cigani lete u nebo, al ne znam dal prave kofere! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d e j a n 6 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan te kofere sam video u planet bike i bili su vrlo povoljni, imas i na njihovom sajtu pod moto opremom.pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim na temu ;D elem... ako neko može nek slika te bočne, to bi moglo da bude zanimljivo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena ovog kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: Upravo sam poručio kofer u planet bike, za 1345 dinara i stize u radnju u novom sadu za dan dva. za 1345 dinara.... hm... ne mogu da nađem dal imaju sajt... baš me interesuje jel imaju bočne i pošto su ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: Upravo sam poručio kofer u planet bike, za 1345 dinara i stize u radnju u novom sadu za dan dva. Izgleda kao na slici, to je isti onaj koji je naš drugar stefgi dobronamerno pokušao da nam proturi za 100 evra, i ovom prilikom mu se zahvaljujem i izvinjavam što nisam magarac. Pozdrav. Interesantno je svakako,druze.Stavi i neke dimenzije,zapreminu...Jesi li ga video uzivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pazi da znaš da bi moglo i kao bočni... ajd pls kad ti stigne kofer, kaži kakvi su ti utisci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...