Jump to content

Moto Zajednica

Drugi internacionalni moto-turistički reli 'Tour Around Serbia 2010'

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 231 postova

@Zmajcek

Mesto okupljanja pred polazak je plato ispred Savezne skupštine u Beogradu. Tamo ćemo rasporediti učesnike po grupama i dati prve važne informacije. Zato je potrebno da svi učesnici budu na tom mestu pred početak. Priličan problem bi bio da se usput skupljamo jer pred sam polazak se formira konačno brojno stanje svih učesnika zajedno sa redarima, policijom i logistikom.

Ma znam. Posle toga taman kuci na jednu kaficu.  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

@Scuba

Molim te, u koje vreme moramo da budemo ispred Skupštine, da isplaniramo polazak prema Beogradu, jer čemo bit več u ponedeljak u centralnoj Srbiji.

DakleM, vid vako! Ako ništa ne krene po zlu, okupljanje ispred Skupštine bi trebalo da bude do 8 ujtru. Tada je evidentiranje učesnika, podela po grupama (već znamo okvirno ko je gde ali vi ne znate pa ćemo vam reći), uručivanje brošura, raznog drugog materijala vezanog za reli i u 9:00 da su svi na upaljenim motorima i kreće defile.

E sad, do 10. juna ima još (relativno) vremena. Ako bude nekih izmena u vremenu okupljanja i polaska, moguće je pomeranje pola sata, sat  napred  jer je prvi dan dosta dugačak u km. Teško da ćemo krenuti posle 9:00. Najverovatnije i pre tog vremena. U svakom slučaju, uskoro ćemo znati i odrediti tačnu satnicu i naravno da ćemo to odmah objaviti baš zbog toga da svi mogu da isplaniraju vreme.

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

E si vido kako ljudi planiraju sve ;D a ne ko mi sve stihiski :-\

Pod stihiski podrazumevam nase licne odluke..

BJB se vec odavno ugledao na drage nam Slovence ;D to smo svi videli odavno ;)

• Svrati ponekad, 140 postova

Upravo sam dobio obavestenje da mi je prijava kompletna i instrukcije za uplatu, samo lepo bi bilo da u obavestenju  pise iznos pojedinacne kotizacje pun naziv primaoca ,a jos lepsi bi bio prikaz opste uplatnice sa svim popunjenim detaljima. Time bi pokazli visok nivo organizacije relija za koji na osnovu proslogodisnjeg iskustva znam da je extra pa bi bilo steta da ovakve sitnice kvare utisak  ;)

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Visok nivo je i bez tih sitnica, i onako se osečamo kao kod transporta zatvorenika. Ali slažem se sa idejom, verujem da sa vremenom i novcem biće sredjene i te stvarčice...   8) 8)

• Çelebi, 2415 postova

Upravo sam dobio obavestenje da mi je prijava kompletna i instrukcije za uplatu, samo lepo bi bilo da u obavestenju  pise iznos pojedinacne kotizacje pun naziv primaoca ,a jos lepsi bi bio prikaz opste uplatnice sa svim popunjenim detaljima. Time bi pokazli visok nivo organizacije relija za koji na osnovu proslogodisnjeg iskustva znam da je extra pa bi bilo steta da ovakve sitnice kvare utisak  ;)

U pravu si, vec smo to ispravili

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS

Ja uplatio i zapoceo psihicke i kondicione pripreme! Bice muski, pogotovu prvi dan: Sombor-Beograd pa dalje. Jedva cekam da krenemo  ;D

• U prolazu, 92 postova

Pozdrav,

Scuba je dobro napisao.U 8 sati je zvanicno okupljanje i tu pocinje citav protokol oko kretanja i ispracaja.

To je za mene usred noči (ko vampir :o). Tada mogu biti samo prisutna, nikako prisebna ::). A Marjan kaže, da krečemo iz Shumadije (hvala Pera ;)) oko 6 - to nije humano :'(.

M.

• U prolazu, 68 postova

Pozdrav,

Scuba je dobro napisao.U 8 sati je zvanicno okupljanje i tu pocinje citav protokol oko kretanja i ispracaja.

To je za mene usred noči (ko vampir :o). Tada mogu biti samo prisutna, nikako prisebna ::). A Marjan kaže, da krečemo iz Shumadije (hvala Pera ;)) oko 6 - to nije humano :'(.

M.

Pa nije humano da kukaš. Pa ti možeš več jedan dan prije da ideš za Beograd. Ostače više piva za nas. ;D :D

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Pozdrav,

M.

Mateja,ti spavas kod mene,onda kreces mnooogo kasnije.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

ne znam sta se podrazumeva tacno pod "mnogo kasnije"ali ritam i raspored su tu, zajedno sa satnicom koju postujemo. Start je svakako start, na odredjenom mestu i u odredjenom vremenu i nije predvidjen prostor za improvizacije. Da je rano, verujem da jeste ali zaista ne vidim kako bismo drugacije izveli planiranu kilometrazu a da pritom imamo i sve planirane ugodjaje.

U ovom momentu nastojimo da obezbedimo smesta svim gostima koji su van Beograda na nekoj iole vecoj kilometrazi, kako noc pre, tako i noc posle, dok pritom nastojimo da obezbedimo i dopunski sadrzaj sa obilaskom Beograda i slicno. Jos uvek nije sve utanaceno pa ne objavljujemo, ali cisto da skrenem paznju da nam problem ranog ustajanja nije na Ignore, vec da radimo na njegovom resenju ili bar ublazenju. Ipak, start ostaje start iz mnogo razloga, a siguran sam da je dovoljno jedno krace razmisljanje da bi se svako od nas setio barem pet razloga za to :)

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

uf, uf, uf, ne navikavajte mi reliste na dugo spavanje, bice kuku-nama na Reliju za spavalice :)

Inace, kad smo vec kod spavanja na Reliju, mozda je interesantno pomenuti da je prvi dan i pocetak za 8 izjutra planiran, drugog dana je ustajanje i okupljanje sat kasnije, a sam pokret je u 10 sati. Treceg dana opet rigoroznih 8 za ustajanje i 9 za kretanje, dok je cetvrti dan opet blago opustanje uz ustajanje u 9 i kretanje u 10 sati. Eto, spavalice, trenirajte ustajanje za Reli, ima se vremena za jedan ozbiljan trening.

Sto kaze Tomo, ko rano rani...ode na Reli  ;D

• Çelebi, 2415 postova

Ja prvi mrzim da ustajem rano i to je opšte poznato. Međutim, zbog svih organizacionih poslova pred start, moram već u 6 biti potpuno operativan iako živim na 1.5 km od mesta za start. To znači da ustajem najkasnije u 5  >:(

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

...To znači da ustajem najkasnije u 5  >:(

Ajde, ajde ... ništa ti neće biti ;D Ja sam ne jednom ustao u 4, a u 5 već uveliko bio na motoru ... ništa strašno ;D

• Çelebi, 2415 postova

Naravno, kad si mlađi, lepši, viši i pametniji. I svaki put moraš ustati u cik zore da bi stigao do nas  ;D ;D ;D

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

...To znači da ustajem najkasnije u 5  >:(

Ajde, ajde ... ništa ti neće biti ;D Ja sam ne jednom ustao u 4, a u 5 već uveliko bio na motoru ... ništa strašno ;D

ti,cuti! ne javljaj se! umesto sa kafom da me cekas ja tebe budim sa burekom!!  :D :D

• Old Fart, 86 postova
  • Motocikl: Honda NT700 VA

Pa izgleda, da ste pravi aristokrati! Zaboravljate, da su hiljade loše plačanih radnika u 6h već na poslu!

• Svrati ponekad, 140 postova

Tajming je savrsen. To vreme me je nateralo prosle godine da razmislim kako izdrzati voznju MT03 220 km do Beograda+etapu za 1. dan. Onda resih da krenem dan pre posle posla oko 16h pa na benziskoj pumpi na autoputu upoznah grke kako rekose na maloj turi od 5000 km pa resih da im pomognem da nadju smestaj u pored reke ???. Onda pravac Zemun i uz podrsku kuma nadjosmo im smestaj :D , posle toga sa kumom na oporavak od puta u neku Zemunsku kafanu na obali  :), pa onda kod drugara da smestim magare u garazu ,a onda sa drugaricom u obilazak nekih klubova na Adi  ;D i onda malo spavanja  i tacno na vreme stigoh ispred skupstine 8). E sad iskreno jel se taj jedan dan duzi reli racuna u muku nas sto nismo iz Beograda

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Ko bre ne voli da se naspava?

Kada su ovakve i slicne stvari, meni budilnik i ne treba.

Makar i u zoru legao, malo pre smisljenog vremena za ustajanje-oci se same otvaraju i djipam ko da je uzbuna :) Idemo..Yea

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Makar i u zoru legao, malo pre smisljenog vremena za ustajanje-oci se same otvaraju i djipam ko da je uzbuna :) .....

Reče Vlajko i javi se posle 2 dana bratu Pekiju  :D :D

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: BMW F 650 GS

A slaninu, kobasice i Somborski sir nemoj zaboravit!!    :P :P

Svaka cast na dobrom pamcenju i zapazanju. Ipak savet nije za salu! Pre 10 sati nema dorucka!  :( A sta dotle raditi prazna somaka?! Zato najozbiljnije preporucujem obavezno poneti pola table slanine i par kobasica. Odlicna ideja za somborski sir! Sto duze stoji tim je bolji. TomoB imas pivo od mene za ovu ideju!  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja