boki.64 1948 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ziko prijatelju lep je samo sta ce ti taj komad vizira preko fabrickog????? To je "Zikin mlaznik" (ili mlaznjak sto bi rekli poneki radnici gradske cistoce)! ;D ;D ;D Procitaj, dobra stvar, obecava: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28721.1780 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma glupost skini to i baci u djubre.......ili vec kupi pravi vizir pa ga stavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kol`ki coveeek... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17006 Napisano Februar 3, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ma glupost skini to i baci u djubre.......ili vec kupi pravi vizir pa ga stavi Imqa čuvena izreka: "Nemoj da kudiš konja koga nisi jahao". Stalno mi se bre zameraš! Mislio sam da ti oprostim ali ću ipak morati da te "pregazim" kad te stignem negde. (Osim ako se ne pokaješ). Šala. Dodatak fabričkom viziru je moj lični (uspešan) pokušaj da smanjim turbulenciju iza vizira. Svakako da ova "skalamerija" ne treba da bude urađena ovako ružno, ali je ovo sve izvedeno za pola sata i sa najosnovnijim alatom i materijalom koji se našao pri ruci. I nije baš sve bez veze i "napamet". Skoro četrdeset godina se bavim vazduhoplovstvom (aviomodelarstvo, jedriličarstvo, padobranstvo, motorno letenje, bezmotorno i motorno zmajarstvo, paraglajding, prepravka i izrada svakojakih letilica ...), pa aerodinamiku prilično dobro poznajem. A komentare o ovome možete dati na: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28721.1780 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno da zavrsava posao. Nije toliko ruzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma glupost skini to i baci u djubre.......ili vec kupi pravi vizir pa ga stavi Imqa čuvena izreka: "Nemoj da kudiš konja koga nisi jahao". Stalno mi se bre zameraš! Mislio sam da ti oprostim ali ću ipak morati da te "pregazim" kad te stignem negde. (Osim ako se ne pokaješ). Šala. Dodatak fabričkom viziru je moj lični (uspešan) pokušaj da smanjim turbulenciju iza vizira. Svakako da ova "skalamerija" ne treba da bude urađena ovako ružno, ali je ovo sve izvedeno za pola sata i sa najosnovnijim alatom i materijalom koji se našao pri ruci. I nije baš sve bez veze i "napamet". Skoro četrdeset godina se bavim vazduhoplovstvom (aviomodelarstvo, jedriličarstvo, padobranstvo, motorno letenje, bezmotorno i motorno zmajarstvo, paraglajding, prepravka i izrada svakojakih letilica ...), pa aerodinamiku prilično dobro poznajem. A komentare o ovome možete dati na: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=28721.1780 Vidim ja covek se rsprica o problematici vizira, a ja bas veceras prvi put provozao sokocalo, pa se odusevio, kako sa Ivanovim vizirom, nisam primetio nikakve turbulencije, do 120, a onda se samo malo pojacao sum vetra u kacigi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17006 Napisano Februar 3, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čas. Ako pri toj brzini nemaš turbulencije mala je verovatnoća da se nešto bitno "pokvari" i pri većim brzinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U stvari, posto sam do sada na mom sokocalu mogao da uhvatim 100, samo skroz zalegnut, a na kumovoj xt66r, mi se desavalo preko 110, da `oce krsh jet kaciga da odleti(samo mi ona bila pri ruci tada), danas sam bio iznenadjen kad sam pogledao brzinu, a ono vec 120-130, u skroz uspravnom polozaju... Visok sam 188cm... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17006 Napisano Februar 5, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ovim putem Marku i Mišku od kojih sam kupio motor. Sa motorom sam potpuno zadovoljan bez ikakvih primedbi! Što se VIP oznaka tiče oni su na motoru i saobraćajnoj ORIGINALNI, s tim što se način označavanja razlikuje za različita tržišta. Meni samo nije bilo jasno kako da "pročitam" oznake na mojaoj mašini zbog eventualne nabavke rez. delova (tamo-nekad). Opet napominjem da su sve oznake i podaci potpuno originalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Pored tako lepog motora ti gledas brojeve ??? Uzivaj u voznji a kada je lose vreme ,,podmazuj,, motor ali nemoj zaboraviti i sebe da ,,podmazes,, :D Sala Sta si odlucio u vezi snage? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja par puta navrteh do 9000, kao iz pracke, poceo sam da se pitam gde mogu da izmerim snagu...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17006 Napisano Februar 12, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Što se snage tiče čini mi se da je ipak ranije neko skinuo blokadu, pošto motor (po mojoj proceni) odlično ubrzava i lako se "zavrti" na 8500o/min, što kod "štrojene" mašine nije moguće. Uostalom da se vreme malo stabilizuje i da motor može "ljudski" da se potera pa ću da rešim da li nešto preduzimam ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ali moras da teras do Trstenika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne prazan, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ali moras da teras do Trstenika. Mozemo i da se nadjemo kod tebe, mada ima duplo vise km od Bg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 13, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mogli bi da organizujemo neki lagani rostilj kod nas u TS. Ja dajem parce livade, vi donesite ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mogli bi da organizujemo neki lagani rostilj kod nas u TS. Ja dajem parce livade, vi donesite ostalo Herr Zika, sta mislis...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oliva 3 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema on sta da misli,samo da ponese medovacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17006 Napisano Februar 14, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek ZA. A Marko nemoj da se "pretrgne" sa livadom. Poneću ja parče livade odavde (pored ostalog). Problem je da mi koji dolazimo vučemo izdaleka prasence (ili sličnu robu za konkretnu namenu) jer je isto lako kvarljiva rabota. A Marko je već na licu mesta pa bi mogao da se isprsi sa ovom kvarljivom robom. Samo da se vreme popšravi! Sve solucije su u opticaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek ZA. A Marko nemoj da se "pretrgne" sa livadom. Poneću ja parče livade odavde (pored ostalog). Problem je da mi koji dolazimo vučemo izdaleka prasence (ili sličnu robu za konkretnu namenu) jer je isto lako kvarljiva rabota. A Marko je već na licu mesta pa bi mogao da se isprsi sa ovom kvarljivom robom. Samo da se vreme popšravi! Sve solucije su u opticaju. Lepo, ti medovacu, Marko livadu i jagnje, a ja salatu i benzin... :'( Sta god da ponesem, ima da se obajati do Trstenika... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oliva 3 Napisano Februar 14, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj razanj najbolje da ponese cika Zika, jer je sam trazio da isproba motor koliko brzo moze da ide. Na toj brzini sigurno nece da se ukvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17006 Napisano Februar 15, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Taj razanj najbolje da ponese cika Zika, jer je sam trazio da isproba motor koliko brzo moze da ide. Na toj brzini sigurno nece da se ukvari. Jeste. Neće da se pokvari pečenje zbog predugog putovanja već može da se "preplaši" zbog velike brzine pa da izgubi miris i ukus!!! I šta onda da radimo? A mi (ne znajući za to) pre toga već ispili aperitiv (po nekoliko njih). Ljudi opasnost je suviše velika. Ja ni za medovaču nisam siguran da li će da ostane "ona prava" nakon vožnje sa mnom. Pa i ja kad se vozim ne mogu da se "povratim" u normalu po nekoliko dana nakon toga, pa zaista ne bih smeo da riskiram sa potpuno psihički nespremnim pečenjem za takvu avanturu. Razmislite dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu i ja da dodjem? CIsto da vidim motor, nije mi do praseta i medovace ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu i ja da dodjem? CIsto da vidim motor, nije mi do praseta i medovace ;D ;D ;D Moto skup kod Marka u mc Trstenik... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne? Bolje da gledamo u prase prase, nego sto zevamo u kompjuter po ceo dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...