to crank 5330 Napisano Decembar 2, 2009 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da nalepnice ne mogu da se skinu?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1931 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to kupac/narucilac trazio onolike alu poklopce preko menjaca i diferencijala? Cini mi se malo "too much", ali videcemo kako ce to na kraju da izgleda. Bravo za izvedbu u svakom slucaju! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Ma nalepnice su tu samo dok se ne zavrsi promocija a posle se naravno skidaju. @boki.64 Druze koliko je meni poznato motorcikli nemaju diferencijal pogotovo ne oni sa lancem Za oaj motor mi se niko nije mesao ni za jedan detalj, narucilac mi je dao potpuno odresene ruke. Strpite se do kraja pa cete videti kako ce sve to da izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da fabricki ima nesto preko 300 ovaj nebi trebao da ima vise od 220. Sta je toliko teze bilo u fabrickom stanju? Mislim sto je sad laksi? pozdrav Vidi ako ti kazem da je samo auspuh imao preko deset kila i da sam sve sto je bilo celik zamenio aluminijumom bice ti jasno. Nisam ga jos merio ali po nekoj proceni ako ga moj cale i ja mozemo sami skinuti sa onog sablona onda za sada nema preko dvesta, jos dok se napakuju ostale stvari nebi smeo da predje 220. Znao sam da je Marauder teska bravarija, ali bas toliko da moze da mu se skine kilaze, nisam ocekivao. Sve u svemu, osim sto ce fenomenalno da izgleda i ponasanje u voznji bi trebalo da bude mnogo lepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo , al malo previshe zatvoreno , mada , chekamo kraj pa ce mo da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ni jednog trenutka nisam posumljo da ce od toga da ispadne neka skalmerija neko strasilo iz gagijeve radijonice takve stvari ne izlaze mislim da ce da bude prelijep a kraj radova se nazire ja sam bijo 4 puta do sada da ga vidim i opipam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Decembar 3, 2009 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jednog trenutka nisam posumljo da ce od toga da ispadne neka skalmerija neko strasilo iz gagijeve radijonice takve stvari ne izlaze mislim da ce da bude prelijep a kraj radova se nazire ja sam bijo 4 puta do sada da ga vidim i opipam A ti si srećni vlasnik! Kako si se odlučio baš za Marauderov agregat? Gosn Konzul biste li bili ljubazni kad nađete malo vremena da pojasnite taj amortizer koji ste ugradili. Video je samo zagolicao maštu. Jesu li štapovi i mostovi ostali od Maraudera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Ni jednog trenutka nisam posumljo da ce od toga da ispadne neka skalmerija neko strasilo iz gagijeve radijonice takve stvari ne izlaze mislim da ce da bude prelijep a kraj radova se nazire ja sam bijo 4 puta do sada da ga vidim i opipam A ti si srećni vlasnik! Kako si se odlučio baš za Marauderov agregat? Gosn Konzul biste li bili ljubazni kad nađete malo vremena da pojasnite taj amortizer koji ste ugradili. Video je samo zagolicao maštu. Jesu li štapovi i mostovi ostali od Maraudera? He, samo ti zajebavaj. E ovako stoje stvari, za vazdusno ogibljenje treba kompresor, vazdusni jastuk, regulator pritika koji iskljucuje i ukljucuje kompresor, nepovratni ventil i elektro ventil za trenutno i automatsko ispustanje dela ili svog vazduha iz sistema.Naravno i par releja kojima ce se rasteretiti instalacija motora. Ja nisam ugradio akumulator pritiska jer mislim da nije nepotreban kada je u pitanju jastuk male zapremine. kompresor sam to odradjuje za nekih 5-10 sec. Uz sve to sam ugradio i mono amortizer koji prakticno nosi celu tezinu motora a vazdusni jastuk sluzi da savlada samo nekoliko kilograma koji motor drze u donjoj poziciji i da nosi tezinu putnika. U slucaju gubitka vazduha na nekom od spojeva regulator pritiska automatski ukljucuje kompresor i nadoknadjuje izgubljeno. Razmisljao sam da ugradim i nivelator koji bi bez obzira na opterecenje (jedan ili dva putnika) motor uvek drzao u istom nivou, nazalost na ovom motoru vise nije bilo mesta da se ugradi ni jedan ekser a kamoli neki sklop. U principu to nije ni potrebno jer vecina fabrickih motora imaju isto stelovanje amortizera i za jednog i za dvoje. Nadam se da sam ti dovoljno razjasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Decembar 3, 2009 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jednog trenutka nisam posumljo da ce od toga da ispadne neka skalmerija neko strasilo iz gagijeve radijonice takve stvari ne izlaze mislim da ce da bude prelijep a kraj radova se nazire ja sam bijo 4 puta do sada da ga vidim i opipam A ti si srećni vlasnik! Kako si se odlučio baš za Marauderov agregat? Gosn Konzul biste li bili ljubazni kad nađete malo vremena da pojasnite taj amortizer koji ste ugradili. Video je samo zagolicao maštu. Jesu li štapovi i mostovi ostali od Maraudera? He, samo ti zajebavaj. E ovako stoje stvari, za vazdusno ogibljenje treba kompresor, vazdusni jastuk, regulator pritika koji iskljucuje i ukljucuje kompresor, nepovratni ventil i elektro ventil za trenutno i automatsko ispustanje dela ili svog vazduha iz sistema.Naravno i par releja kojima ce se rasteretiti instalacija motora. Ja nisam ugradio akumulator pritiska jer mislim da nije nepotreban kada je u pitanju jastuk male zapremine. kompresor sam to odradjuje za nekih 5-10 sec. Uz sve to sam ugradio i mono amortizer koji prakticno nosi celu tezinu motora a vazdusni jastuk sluzi da savlada samo nekoliko kilograma koji motor drze u donjoj poziciji i da nosi tezinu putnika. U slucaju gubitka vazduha na nekom od spojeva regulator pritiska automatski ukljucuje kompresor i nadoknadjuje izgubljeno. Razmisljao sam da ugradim i nivelator koji bi bez obzira na opterecenje (jedan ili dva putnika) motor uvek drzao u istom nivou, nazalost na ovom motoru vise nije bilo mesta da se ugradi ni jedan ekser a kamoli neki sklop. U principu to nije ni potrebno jer vecina fabrickih motora imaju isto stelovanje amortizera i za jednog i za dvoje. Nadam se da sam ti dovoljno razjasnio. Jesi. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samposebi 1 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borca Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor na Uscu, jos prosle nedelje a tek sad video temu, nisam znao da se ovako nesto pravi kod nas. Vau ! Svaka cast na umecu. Jel treba mozda agnet za pregovore sa Discovery-jem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, nemam ostalih komentara !!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Video sam motor na Uscu, jos prosle nedelje a tek sad video temu, nisam znao da se ovako nesto pravi kod nas. Vau ! Svaka cast na umecu. Jel treba mozda agnet za pregovore sa Discovery-jem ;D Pogledaj i ovu temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17819.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da dosta tacaka, sto se rama tice radis otprilike,kanapom.Ima li to uticaja pri voznji takvog motora,mozda pri vecoj brzini ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da dosta tacaka, sto se rama tice radis otprilike,kanapom.Ima li to uticaja pri voznji takvog motora,mozda pri vecoj brzini ? Maruder i veca brzina ne idu u istoj recenici. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne meri se kanapom nista, samo se oznacava gde je centar, linija, da nebi bio kriv. Inace svaka cast i za onaj Harley, i za Maraudera, nemam reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne meri se kanapom nista, samo se oznacava gde je centar, linija, da nebi bio kriv. Inace svaka cast i za onaj Harley, i za Maraudera, nemam reci. na to merenje sam i mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Aha . Pa mnogo je preciznije nego sto bi procenio okom, dok ta masina za tacno odredjivanje centra, jednom sam video na Discovery-ju je jako skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Decembar 23, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gage nikakvih vesti ??? ??? Dokle je ovaj projekat stigao ? Ako ima sta novo, baci koju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Decembar 31, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Nema Gajia da se oglasi a motor je skoro gotov vidijo sam ga prije 6 dana lijepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikters 5 Napisano Decembar 31, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ću samo reći .......svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ja sam jece zvanicno zavrsio sa grubim radovima na motoru i napravio jos jednu probu ogibljenja pred rasturanje pa evo pogledajte. <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 12, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da napišem nešto pametno, ali ne znam šta sem: bravo, bravo, bravo! Samo tako nastavi i ne osvrći se na kritičare. Svetu uopšte, a Srbiji konkretno, su neophodni umetnici koji umeju svojim rukama da stvore nešto originalno. Bravo, i samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Januar 12, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Januar 12, 2010 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Smatrao sam za sebe da sam "majstor" i da umem i da mogu sve da uradim. Al kad videh šta ovaj čovek radi ....!!! Evo pobego sam i sakrio se ispod kreveta (zbog sramote). Svaka čast prijatelju (bez obzira što dizajn nije po mom "ćefu"). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5330 Napisano Januar 12, 2010 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan :o Grubi radovi?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...