ivkefjr 13 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nije jos gotovo komsija. Ma kakvi gotovo, jos su tamo. On ovo direkt sa planine uploaduje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 22, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kraj dana je za mene bio posebno zanimljiv...Sam vrh Torničke bobije smo ostavili za sledeću priliku. Povratak po mraku, nekih 15-ak km makadama i zemlje je bio novo iskustvo za sve nas...Ispostavilo se da su nam farovi svima dobro podešeni i da šamaranje po prekidaču dugo-kratko ima pun smisao...Izlazak na asfalt posle Jablanika na Debelom brdu, svi se hvataju za mobilne..."ma sve je ok, ma još pola sata sat, maaa... ;D "..povratak u civilizaciju... Hvalim moju ekipu: moj kum Mika Pevac Dragan Paša (paša - nastalo od pašenog ) Neša Knjaz (Miloš) - Lucky boy ;D Video sa ture se učitava,linkovi sutra Mapa sa ture kad stignem Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Super tura! Htedoh samo da dodam da se ovo sto se desilo na zelenom kle-u ne bi desilo da je rolbar imao kacenje na tri mesta...slicna situacija kod Igora kuratiste kad mu je burazer pao sa motora, identicno se iskrivio i polomio plastiku...zato ako se vec prave rolbarovi treba da imaju kacenje na bar tri tacke. Izvinjavam se za off.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ste ekipa. Taj put Ljubovija-Valjevo sam prostudirao dobro, ali taj deo do Bobije nisam jos ali planiram. Hvala za slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Упропастише нам пут преко Прослопа новим асфалтом! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Упропастише нам пут преко Прослопа новим асфалтом! ;D Makadam ko pista bio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Сад ћу код тебе у Братунац да долазим чист, без оног дивног слоја прашине... Ниједна ме Братунчанка неће таквог хтети! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18864 Napisano Novembar 23, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ste ekipa. Taj put Ljubovija-Valjevo sam prostudirao dobro, ali taj deo do Bobije nisam jos ali planiram. Hvala za slike! Je l' imas neki sken mape sa tim putem? Koliko sam shvatio, asfalt je nov i jako dobar (bar na slikama). Kakav je ceo potez: Valjevo-ljubovija? Da li je sve nov put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 23, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mnogooo lepa priroda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ste ekipa. Taj put Ljubovija-Valjevo sam prostudirao dobro, ali taj deo do Bobije nisam jos ali planiram. Hvala za slike! Je l' imas neki sken mape sa tim putem? Koliko sam shvatio, asfalt je nov i jako dobar (bar na slikama). Kakav je ceo potez: Valjevo-ljubovija? Da li je sve nov put? Nov asfalt je od Proslopa do Rainovace, u duzini od nekih 10ak km. Svuda je dobar asfalt osim dijela Pricevic-Pecka koji je mjestimicno ostecen i ima poprijecna ulegnuca na vise mjesta, ali sve to cini voznju jos zanimljivijom jer je put uzak i krivudav tako da se ne razvijaju velike brzine svakako, a priroda je stvarno vrh. Ti imas adekvatan motor i treba samo da krenes . Nemam sken nazalost, ali evo opis koji sam pisao ranije, dok nije sve asfaltirano bilo: Druga varijanta, koju ja najcesce koristim je kraca, ide preko Pecke i Proslopa za Ljuboviju. Iz Va se krene za Loznicu i onda nakon 15ak km, u Pricevicu se skrene lijevo prema Peckoj. Put je asfaltni, ponegdje losiji ali izuzetno zanimljivog krajolika. Specijalnost su tzv hangovi ili ulegnuca koja nisu strasna ali postoje. Od Pecke idete prema Proslopu i Ljuboviji dobrim asfaltom i mjestimice sjajnim serpentinama. Kad se popnete na vrh brda onda oprezno jer cete nakon 2-3 km naici na deonicu od 1.2 km koja je u izgradnji. Nije asfaltirana nego se radi priprema za asfalt. Iako nije problem proci ni jednim motorom, bar kad je suvo, zbog toga uglavnom kazem da je ovaj put pogodniji za enduro motore. Ovaj put vas vodi u centar Ljubovije i dugacak je oko 70 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18864 Napisano Novembar 23, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan MA, meni nije frka - ali razradjujem neku varijantu kojom veliki broj motora moze da prodje od VA do Drine i kasnije Tare. U tom slucaju ovo nije primenjiva alternativa i ostaje klasika preko Debelog Brda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan MA, meni nije frka - ali razradjujem neku varijantu kojom veliki broj motora moze da prodje od VA do Drine i kasnije Tare. U tom slucaju ovo nije primenjiva alternativa i ostaje klasika preko Debelog Brda. Prica je prica. Najbolje da odvezes ovu deonicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Novembar 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično momci, stvarno super vožnja! ...i na kraju, hoće li mi neko objasniti šta u stvari znači "bobija", pošto taj izraz za ovih svojih...godina ne čuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18864 Napisano Novembar 23, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prica je prica. Najbolje da odvezes ovu deonicu E, tu si u pravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Odlično momci, stvarno super vožnja! ...i na kraju, hoće li mi neko objasniti šta u stvari znači "bobija", pošto taj izraz za ovih svojih...godina ne čuh? Nisam mislio da cu docekati ovo da kazem: ukucaj u Google... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 23, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Odlično momci, stvarno super vožnja! ...i na kraju, hoće li mi neko objasniti šta u stvari znači "bobija", pošto taj izraz za ovih svojih...godina ne čuh? http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0_%28%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0%29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 23, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukrali ste jedan lep dan od novembra. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 23, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentarima...nego, šta kažu za vreme sledećeg vikenda..? ;D Evo snimaka, doduše malo nemirnih, snimano u vožnji, jednom rukom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste lep i radostan dan proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18864 Napisano Novembar 24, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, neverovatno ali ovo nista nije ucrtano na garminovim mapama (cak ni u ver 2010NT). Prosto ne postoji - a tako fenomenalni predeli... Letim tamo prvi lep vikend . Ako se neko prijavi da bude vodic, jos bolje... (pa u Rogacici na kolenice!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 24, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan @severian Predlog za dobro proveden dan i dobru vožnju: Valjevo, Pecka (preko Ive), Proslop, Ljubovija, uzvodno uz Drinu do Rogačice, B.Bašta,Perućac, Mitrovac, Zaovine,pa odatle više varijanti...pretpostavljam da je to već neko vozio i opisivao,da ne tražim. Tornička bobija je u sred ničega i ni u jednoj varijanti nije usputna sem ako hoćeš sa Debelog brda u Ljuboviju preko planine(a), ali da vredi-vredi. ...e sad što se kolenica tiče, može i direktno... MA, meni nije frka - ali razradjujem neku varijantu kojom veliki broj motora moze da prodje od VA do Drine i kasnije Tare. U tom slucaju ovo nije primenjiva alternativa i ostaje klasika preko Debelog Brda. ...mislim da i ovaj pravac zbog predela i dobrog puta može da uđe u klasiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Novembar 24, 2009 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepo, lepo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18864 Napisano Novembar 25, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan @severian Predlog za dobro proveden dan i dobru vožnju: Valjevo, Pecka (preko Ive), Proslop, Ljubovija, uzvodno uz Drinu do Rogačice, B.Bašta,Perućac, Mitrovac, Zaovine,pa odatle više varijanti...pretpostavljam da je to već neko vozio i opisivao,da ne tražim. Tornička bobija je u sred ničega i ni u jednoj varijanti nije usputna sem ako hoćeš sa Debelog brda u Ljuboviju preko planine(a), ali da vredi-vredi. ...e sad što se kolenica tiče, može i direktno... Ma sve si ti u pravu... ali sve to sam vec vozio. Mnogo puta. A na tornickoj Bobiji nikad nisam ni bio, ni cuo... niti u garminu tu ima puta. Kazes u sred nicega - zvuci kao najbolja moguca pozivnica :D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 25, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2099 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par fotki za bolje snalaženje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...