drugsef 137 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljubiteljima BMW motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 2, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljubiteljima BMW motora ahahahahahahhahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahaha extra :DDDDDDDDDDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Octobar 2, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas ganc novu felnu sa diskovima od V35 u vojnom otpadu u Paracinu, mozda nekom ta informacija znaci. Ima jos jedan prednji tocak sa dobosem napred, ali ne znam od kog je to motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Octobar 3, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nekad je bilo bas svega, sad se dosta toga razgrabilo, ali i dalje je pun kao oko. Od pribora za jelo, preko starih vojnih strugova i glodalica do dajceva i fap-ova. Od radio tehnike, mislim da je slabo sta ostalo u ispravnom stanju. Moj brat je radio amater pa je na vreme pokupio trista nekih cuda - radio stanica, signal-generatora, osciloskopa, ali sve prastaro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat je radio amater pa je na vreme pokupio trista nekih cuda - radio stanica, signal-generatora, osciloskopa, ali sve prastaro. Pozdravi brata radioamatera od Radeta iz Jagodine ex 4N1RK ex ex YU1AXY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan 73 de YT1KZM ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 3, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan YT 7 SGL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan YT 4 RVB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan YT 4 RVB YT 7 SGL 73 de YT1KZM 4N1RK ex ex YU1AXY Oho ho, svi sami profi radio-amateri ;D ;D ;D Još to "postoji" ? Al me nešto drugo interesira. Ima možda negde na otpadima još ovih radiostanica, koja su bila na vojnim V35 ? Može biti i neispravna, samo da je ima na motoru. Nešto razmišljam da bi bio moj sledeči projekt baš taj V35 II. Ovakav isti kakvog sam vozio i dužio tada 84-te u Kraljevu. Al trebam prvo zakjučiti Floridu. Jedva čekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 4, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @-Maxter - i ja sam bas obilazio vojne otpade ovde i gledao radio stanice - ne bi li nasa neku sa V 35 , al nigde nista. Imao sam ideju kao ti, cak sam mislio, kad bih nasao samo kutiju od stanice da je prazna, al ne nadjoh . :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da možda ima u Paračinu, na tom odpadu , gdje ima kako čujem od aca-pn još i "novih" delova za V35. Možda če se nekad i koja ta stanica pronači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas ganc novu felnu sa diskovima od V35 u vojnom otpadu u Paracinu, mozda nekom ta informacija znaci. Ima jos jedan prednji tocak sa dobosem napred, ali ne znam od kog je to motora. A koliko košta ta"nova" felna sa diskovima ? Još me interesira šta sve ima na tom odpadu izključivo od V35 ? Več sam nešto dogovarao sa Kanjo-m u vezi tih sedišta, koji su bili na tim motorima posebno od vozača i suvozačai, a i original kofere sa držačima za taj motocikel. Ako bi ih dobio, kupio bi ih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan YT 4 RVB UUUUU radioamateru jedan kakav dobar avatar. SRAM TE BILO HAHAHAHA. [ftp=ftp:// ] [/ftp] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 6, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na vojnom otpadu u Kraljevu, letos gledao i uzdisao za felnama. Neke su bile i u najlonu, zapakovane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas ganc novu felnu sa diskovima od V35 u vojnom otpadu u Paracinu, mozda nekom ta informacija znaci. Ima jos jedan prednji tocak sa dobosem napred, ali ne znam od kog je to motora. A koliko košta ta"nova" felna sa diskovima ? Još me interesira šta sve ima na tom odpadu izključivo od V35 ? Več sam nešto dogovarao sa Kanjo-m u vezi tih sedišta, koji su bili na tim motorima posebno od vozača i suvozačai, a i original kofere sa držačima za taj motocikel. Ako bi ih dobio, kupio bi ih... http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Octobar 6, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Video sam danas ganc novu felnu sa diskovima od V35 u vojnom otpadu u Paracinu, mozda nekom ta informacija znaci. Ima jos jedan prednji tocak sa dobosem napred, ali ne znam od kog je to motora. A koliko košta ta"nova" felna sa diskovima ? Još me interesira šta sve ima na tom odpadu izključivo od V35 ? Več sam nešto dogovarao sa Kanjo-m u vezi tih sedišta, koji su bili na tim motorima posebno od vozača i suvozačai, a i original kofere sa držačima za taj motocikel. Ako bi ih dobio, kupio bi ih... Nije bilo nikog od radnika prodavaca u prostoriji gde je bio tocak, pa nisam imao koga da pitam, a nije me narocito interesovala cena da bi ih jurio po otpadu. Od delova nisam vise nista video/prepoznao sto ne znaci da nema jos nesto za v35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neko oglasio na limundu iz Paracina prepoznajem klupe u magacinu. Kad sam ja bio zadnji put bilo je felni diskova desnih cevi izduva i jedan prigusivac anlaser nov i tako jos po neka sitnica kao sto su garniture za repariranje anlasera. [ftp=ftp://http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1]http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1[/ftp] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neko oglasio na limundu iz Paracina prepoznajem klupe u magacinu. Kad sam ja bio zadnji put bilo je felni diskova desnih cevi izduva i jedan prigusivac anlaser nov i tako jos po neka sitnica kao sto su garniture za repariranje anlasera. [ftp=ftp://http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1]http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1[/ftp] E to mi je več poznato. Sad, pošto nisam prijavljen na taj akont, ne mogu do telefona tog prodavaoca..Dobro, trenutno mi ne treba ta felna, al bi uzeo komplet zbog diskova. Ako možda imaš broj telefona pa da mi ga javiš ? Moram da vidim, kakvi su troškovi slanja za SLO Ili da dogovorimo, ako neko možda prolazi "kroz" Ptuj za Maribor , A ili dalje u EU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Octobar 8, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neko oglasio na limundu iz Paracina prepoznajem klupe u magacinu. Kad sam ja bio zadnji put bilo je felni diskova desnih cevi izduva i jedan prigusivac anlaser nov i tako jos po neka sitnica kao sto su garniture za repariranje anlasera. [ftp=ftp://http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1]http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1[/ftp] E to mi je več poznato. Sad, pošto nisam prijavljen na taj akont, ne mogu do telefona tog prodavaoca..Dobro, trenutno mi ne treba ta felna, al bi uzeo komplet zbog diskova. Ako možda imaš broj telefona pa da mi ga javiš ? Moram da vidim, kakvi su troškovi slanja za SLO imalo je diskova rasparni od felne ja sam uzeo nove za mene mislim da su bili 5-6 eura komad Ili da dogovorimo, ako neko možda prolazi "kroz" Ptuj za Maribor , A ili dalje u EU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neko oglasio na limundu iz Paracina prepoznajem klupe u magacinu. Kad sam ja bio zadnji put bilo je felni diskova desnih cevi izduva i jedan prigusivac anlaser nov i tako jos po neka sitnica kao sto su garniture za repariranje anlasera. [ftp=ftp://http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1]http://www.limundo.com/pretragaKupindo.php?txtPretraga=moto%20guzzi&cmbNapPretKategorijaLimundo=-1[/ftp] E to mi je več poznato. Sad, pošto nisam prijavljen na taj akont, ne mogu do telefona tog prodavaoca..Dobro, trenutno mi ne treba ta felna, al bi uzeo komplet zbog diskova. Ako možda imaš broj telefona pa da mi ga javiš ? Moram da vidim, kakvi su troškovi slanja za SLO imalo je diskova rasparni od felne ja sam uzeo nove za mene mislim da su bili 5-6 eura komad Ili da dogovorimo, ako neko možda prolazi "kroz" Ptuj za Maribor , A ili dalje u EU... Jako povoljno. Ako neko slučajno ide, nek ostavi poruko na PP . Ja sam 100% ZA. Uzeo bi i kompletnu felnu sa diskovima. Nek bude na rezervi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Sto se slanja tice mislim da mozemo da resimo problem jer jedna moja prijateljica radi kao turisticki vodic i stalno prolazi kroz SLO tako da mislim da nece biti problem. Poslednji put kad smo bili ja i drugsef komplet je bio oko 50e ali su podigli cene za oko 15-20%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Sto se slanja tice mislim da mozemo da resimo problem jer jedna moja prijateljica radi kao turisticki vodic i stalno prolazi kroz SLO tako da mislim da nece biti problem. Poslednji put kad smo bili ja i drugsef komplet je bio oko 50e ali su podigli cene za oko 15-20%. Nema problema ... Još da bi i sedište i koferi bili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Bice bice samo da ulovim coveka, posto je jkako zauzet pa nikako da nadje vremena da odemo na to mesto gde mu je motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Octobar 13, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Bice bice samo da ulovim coveka, posto je jkako zauzet pa nikako da nadje vremena da odemo na to mesto gde mu je motor. Samo polako... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...