Charuga 769 Napisano Septembar 15, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljubitelj Dukatija ali ovaj mi se opako svidja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Motorcycle-USA je testirao. O5 Ducati MS. http://www.motorcycle-usa.com/12/8023/Motorcycle-Article/2010-Adventure-Bike-Shootout-Conclusion.aspx Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zabar dobio najvise boba...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Tesko im da priznaju da je bolji od BMW-a pa mu dali samo bod prednosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan cisto preseravanje klasicno talijanskI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako imas 25 000evra sigurno ces napraviti dobru pitu , al; ajde napravi istu pitu al za 17 hiljada e to je poenta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Novembar 17, 2010 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Stevo, ne zajebaj, to mi je budući motor, doduše prvo ovaj 1000 DS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad ga vidim sve vise mi se dopada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 9, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati Multistrada 1200 S Pikes Peak Special Edition Kako bi proslavili pobedu Grega Traceya na prošlogodišnjem Pikes Peak turniru, Ducati je izdao specijalno izdanje Multistrade koje treba da se pojavi u maju. Pored Ducati Corse boje i drugih kozmetičkij detalja, ova verzija će imati i karbonski Termignoni izduv, kao i karbonski blatobran i vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1753 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo....možda jednog dana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan AL' JE DOBRAAA sto kaze bmw:"jednog dana" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3288 Napisano Mart 10, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ogledalce, ogledalce, ko je najlepsi na svetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 11, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Samo da svarim ove usise u prednjem delu pa ću da počnem da patim za njom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Usisi su baš fora i po tome je ovaj motor jedinstven. Meni se dopadaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da prisustvujem radovima prilikom prvog servisa...imam i neku sliku to cu kasnije da zakacim. Po prici ovog mog drugara ciji je servis,Multistrada je imala do sada vec 7 opoziva zbog (uglavnom) problema sa elektronikom. Isti taj motor pojavio se opet juce i NE RADI mu zadnja kocnica.Kazu da se to desavalo i na 1098. Ja kad sam je video prvi put onako izbliza,moram da priznam da mi se dopala.Medjutim kao i velika vecina italijanskih proizvoda boluje od gomile sitnica koje za tu lovu jednostavno ne bi trebalo da se dogadjaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Mart 16, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lepota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da prisustvujem radovima prilikom prvog servisa...imam i neku sliku to cu kasnije da zakacim. Po prici ovog mog drugara ciji je servis,Multistrada je imala do sada vec 7 opoziva zbog (uglavnom) problema sa elektronikom. Isti taj motor pojavio se opet juce i NE RADI mu zadnja kocnica.Kazu da se to desavalo i na 1098. Ja kad sam je video prvi put onako izbliza,moram da priznam da mi se dopala.Medjutim kao i velika vecina italijanskih proizvoda boluje od gomile sitnica koje za tu lovu jednostavno ne bi trebalo da se dogadjaju. Nova Super tenere 1200 i da uživaš--elektronika i žabari nekako do sada nisu išli jedno uz drugo... Večiti rat-- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 21, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku konacno malo i da probam ovo cudo.Ne dugo,ali dovoljno da shvatim zasto je pobudio toliku paznju.Naviknut na golace i veciti rat sa vetrom,dosao sam do 150 a da nisam ni osetio.I to u TOURING modu.SPORT skida sa sedista!!!Samo sam je na ravnom zatezao,nisam uspeo da se srodim sa volanom u tih 20-ak minuta.Upravljanje krajnje jednostavno,par puta sam preterao,pa reko' bolje da se smirim . Lepo,ali nedovoljno za neku ozbiljniju pricu ili predstavljanje.Smejao sam se celo vece Ovi' dana bi trebalo da stigne i novi TUONO,mozda i novi DORSODURO 1200.Pa da vidimo kako to ide 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Nova Super tenere 1200 i da uživaš--elektronika i žabari nekako do sada nisu išli jedno uz drugo... Večiti rat-- 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nova Super tenere 1200 i da uživaš--elektronika i žabari nekako do sada nisu išli jedno uz drugo... Večiti rat-- Opet počinješ.... ne valja za tebe.. Ne citiram te pa nemoj prvi da počinješ.... Jer već postaje dosadno a ja te konstantno ignorišem i ne repliciram na tvoje "genijalne" postove... Međutim, ti si opsednut italijanskim proizvodima pa makar bili i njesra... Počinješ da smaraš--- Ako te plaća italija da budeš vendor svemu što je italijansko pa da razumem.. Ali ovako prelazi u nonsens... Kao što čovek reče u garanciji na novoj Multistradi otkazuje elektronika. Zadnja kočnica....... Citiram :"Imao sam priliku da prisustvujem radovima prilikom prvog servisa...imam i neku sliku to cu kasnije da zakacim. Po prici ovog mog drugara ciji je servis,Multistrada je imala do sada vec 7 opoziva zbog (uglavnom) problema sa elektronikom. Isti taj motor pojavio se opet juce i NE RADI mu zadnja kocnica.Kazu da se to desavalo i na 1098. Ja kad sam je video prvi put onako izbliza,moram da priznam da mi se dopala.Medjutim kao i velika vecina italijanskih proizvoda boluje od gomile sitnica koje za tu lovu jednostavno ne bi trebalo da se dogadjaju." Znao sam.. Šta drugo da kažem... A motor mi se sviđa.-.. Nemam povrenje u žabare i svakim danom se sve više to potvrđuje... Inače sledeće godine planiram sa Stroma pređem na nešto jače i da izdvojim nešto preko 15000 za bajk... Odlučio sam da ipak to ne bude GS i Multistrada već pomenuta ST 1200. Razlozi su za normalnog čoveka jasni... Voleo bih da jednom reše te probleme sa elektronikom jer prave prelepe motore.-.. Mada mi je i Multristrada vizuleno mala kada sednem na nju... Probao sam je još prošle godine u Kruševcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasan lik koji dolazi "X" puta na servis. Ne valja, menjaš motor u garantnom roku ili tražiš pare nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Opet počinješ.... ne valja za tebe.. Ne citiram te pa nemoj prvi da počinješ.... Jer već postaje dosadno a ja te konstantno ignorišem i ne repliciram na tvoje "genijalne" postove... Međutim, ti si opsednut italijanskim proizvodima pa makar bili i njesra... Počinješ da smaraš--- Ako te plaća italija da budeš vendor svemu što je italijansko pa da razumem.. Ali ovako prelazi u nonsens... Kao što čovek reče u garanciji na novoj Multistradi otkazuje elektronika. Zadnja kočnica....... Citiram :"Imao sam priliku da prisustvujem radovima prilikom prvog servisa...imam i neku sliku to cu kasnije da zakacim. Po prici ovog mog drugara ciji je servis,Multistrada je imala do sada vec 7 opoziva zbog (uglavnom) problema sa elektronikom. Isti taj motor pojavio se opet juce i NE RADI mu zadnja kocnica.Kazu da se to desavalo i na 1098. Ja kad sam je video prvi put onako izbliza,moram da priznam da mi se dopala.Medjutim kao i velika vecina italijanskih proizvoda boluje od gomile sitnica koje za tu lovu jednostavno ne bi trebalo da se dogadjaju." Znao sam.. Šta drugo da kažem... A motor mi se sviđa.-.. Nemam povrenje u žabare i svakim danom se sve više to potvrđuje... Inače sledeće godine planiram sa Stroma pređem na nešto jače i da izdvojim nešto preko 15000 za bajk... Odlučio sam da ipak to ne bude GS i Multistrada već pomenuta ST 1200. Razlozi su za normalnog čoveka jasni... Voleo bih da jednom reše te probleme sa elektronikom jer prave prelepe motore.-.. Mada mi je i Multristrada vizuleno mala kada sednem na nju... Probao sam je još prošle godine u Kruševcu... Ne brini ti šta valja za mene i sa čime sam ja opsednut... zajedno sa pola sveta... Šteta što ovde nema "ignorisanje korisnika" pa ponekad naletim na izlive "genijalnosti" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinem ja...... "pola sveta".... :care: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Avgust 2, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Inače sledeće godine planiram sa Stroma pređem na nešto jače i da izdvojim nešto preko 15000 za bajk... Odlučio sam da ipak to ne bude GS i Multistrada već pomenuta ST 1200. Razlozi su za normalnog čoveka jasni... Miljane jedno pitanje ( istrazivanja radi ).... znas kako mi srbi kada kupujemo kola/motor prvo sto gledamo je kako cemo posle da prodamo to isto i to me uzasno nervira ali... veruj mi posle nekoliko godina pocneo sam sebe da mrzim jer nisam razmisljao tako ( kupio stila za 8K sada mogu da ga prodam za 4k i da se sutiram u du** ... sto je najgore nikad se nije pokvario za ovih 80K i dalje ide super ali samo kazem za cenu )... LM ... Sta mislis za koliko mozes sada da prodas storma ? Siguran sam za neku lepu cifru jer su cenjeni kod vozaca koji prelaze na nesto bolje ( cenjeniji nego pegaso strada, verysus, itd ) ... mislim da si i sam svestan da ce uvek gs da bolje drzi cenu od tenere ( mada i to moze da se promeni ali tesko ) i stim u vezi me zanima da li razmisljas kao gotovo svaki srbin ili si evropski covek sirokijeh svatanja ? ps. nadam se da cemo se svadjati koji je bolji kada svi budemo imali ili gs,ms , superT ... do tada... mislim da je glupo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...