Jump to content

Moto Zajednica

Pao motorista kod Narodnog pozorista (BG) veceras

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Skoro pa ima materijala za kraci roman...... ;D

Jednostavan razlog zasto je tockiranje idealno van grada, kad se skrlja krelac, makar delici motora nece nekog ostaviti bez clana porodice.... Ali sto Srbi kazu ako nisi prico` nis` n jebo, tj ako nema ko da te gleda nisi ni tockirao...jbg. Velik grad, ovo ce se tek desavati, narocito sad u oktobru kad zahladni asvalt....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 293 postova

B92 Info Vesti Hronika

Povređen motociklista

9. oktobar 2009. | 19:59 -> 22:09 | Izvor: B92, Beta

Beograd -- U udesu u centru Beograda povređen je motociklista koji je nakon pada sa motora privatnim automobilom prevezen u neku od beogradskih zdravstvenih ustanova.

http://b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=10&dd=09&nav_category=16&nav_id=385778

• Drug član, 1137 postova

evo jednog scenarija:

neko primeti da mu je napukao ram ili ima neko slicno veliko ostecenje...

prijavi kradju motora, odveze ga u centar da ga svi vide, razlupa ga u komade, i pobegne. niko ne zna ko je vozac :)

posle od osiguranja trazi $

jedina falinka - nase osiguranje ne omogucava kasko za motore, tj nema isplate osim ako ga neko drugi ne udari :)

• U prolazu, 44 postova

Tip je, nadam se da je dobro, dva sata točkario od Slavije do Stud. trga. Kod JDP je takođe opasno i vešto točkario (i nije imao tablicu). Ali, dva sata opasno voziti pored hiljadu ugroženih građana a da ga policija ne zaustavi, takođe je nenormalno. Mnogo pitanja i mnogo sreće!

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

evo jedan moj prijatelj je pisao o tome na drugom forumu i slikao je motor

"Veceras izlazim iz MUP-a Stari Grad i imam sta da vidim Na trotoaru ispred MUP-a gomila gvozdja i plastike. Zagledam malo bolje a ono motorcikl marke Yamaha a okolo par organa slika i trazi brojeve motora i sasije. Motor bukvalno prepolovljen na pola, pukao ram na varovima. Malo se raspitam za zdravlje vozaca (garant poginuo) a oni mi kazu da je ustao, zaustavio taxi, usao u njega i otisao u nepoznatom pravcu. Pregledom tablice utvrdjeno da je ista verovatno falsifikovana jer su brojevi radjeni crnom izolir trakom.

Inace, udes se desio veceras oko 19h na Trgu Republike, navodno je udario u trolejbus.

Slika je tamna jer mi se ispraznila baterija na telefonu pa je blic bio slab.

Zika"

o3wep_yamaha1.jpg

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Ma što ga je rastavio na komade ni po jada nego što je mogo da ukoka Tetkascubinu ćerku. Devojka stajala na trotoaru i polovče od motora se zaustavilo na pola metra od nje i njene drugarice. Pa aj ti sad budi pametan, šta da radiš sa takvim mamlazom. Nije što je naše dete, mogao je, ne daj bože, da ukoka bilo koga i bilo čije dete.

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: buell

Ma što ga je rastavio na komade ni po jada nego što je mogo da ukoka Tetkascubinu ćerku. Devojka stajala na trotoaru i polovče od motora se zaustavilo na pola metra od nje i njene drugarice. Pa aj ti sad budi pametan, šta da radiš sa takvim mamlazom. Nije što je naše dete, mogao je, ne daj bože, da ukoka bilo koga i bilo čije dete.

E  O TOME SAM PRICAO TJ PISAO STA BI BILO KAD BI BILO

MIJA,TVOJA,NECIJA CERA ITD... SKOTINA

• Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang

sad sam gledao na tv-u, pocepo ga ko seljak prakticnu zenu, cudo jedno.

• Zainteresovan, 726 postova

Ono u šta sam siguran je da ne bi prošlo 24h a da ne bi bio otkriven i propisno...........Garant' bi ga ceo BJB tražio!

• Svrati ponekad, 152 postova
  • Motocikl: Transalp

Pa da, na "ZAPADU" za ovakve stvari postoji "IDIOTEN TEST"!!!

Napravis sranje, platis kaznu (osure te), pa onda dolazi idioten test!!!

Normalno isti, ne mozes da prodjes iz prve, jer neko treba da plati sve te psihologe, psihijatre, sestre i ostale.

Dok isti ne polozis, ne da ne mozes da dobijes dozvolu, nego ni papir u javnom W.C.-u, a izlazi se na polaganje svkih sest meseci.

Pa se sve to oduzi na nekoliko godina, jer si neodgovoran( mrzi te da odes kod doktora u dogovoreno vreme), pa izgubis posao, pa niko nece da te primi na posao...

Na srecu nije iz mog iskustva, nego iz iskustva mog brata od strica, malo je falilo da se razvede zbog ozbiljnijeg saobracajnog prekrsaja!

Da li treba dalje komentarisati?

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: KTM Duke 2

Ja kad sam tražio instruktora za zadnjaka mnogo vas je pomahnitalo umesto da pomognu (valjda i vi ne znate šta li... : :D) i morao sam sve sam.

Srecom pa nisam otisao u minus  8)

Komentar lika sa rts sajta

"Uvek je bilo toga.I mi smo krejem sedamdesetih isto to radili po ulicama i nije bilo znatnih nesreca,mozda zato sto smo mahom imali jave i mz motocikle ili smo imali nekakvu granicu"

gotivac

Pošto mi je sad sszg objasnio koja je deonica u centru predvidjena odo ja veceras ako ne bude kiše, ionako mi je dosadio kružni tok na nbg.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja