Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Versys 2010

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Novi far i omanji restajling, isti agregat (62 konja na radilici, 649 kubika linijski twin), smanjene vibracije.

kawasaki-announces-f-5_800x0w.jpg

kawasaki-announces-f-6_800x0w.jpg

kawasaki-announces-f-7_800x0w.jpg

kawasaki-announces-f-9_800x0w.jpg

kawasaki-announces-f-8_800x0w.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Usudiću se reći za nijansu manje ružan od prethodnika.. :-\

Mada ne sumnjivo zabavan za vožnju.

• Zainteresovan, 875 postova

Sadasnji Versys sam gledao na slikama i nisam mogao da se nacudim koliko je ruzan ali kada sam ga video na ulici skroz sam promenio  misljenje, toliko da sam se  razmisljao da ga kupim kada sam menjao motor.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Jel moze neko od 2 metra da se smesti na ovo?

Ovo je prilično visok motor, tako da verujem da je pogodan za visoke vozače.

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Zanimljivi detalji tj, sitne razlike u odnosu na prethodnika ali i dalje izostaje zadnji blatobran  :-[ ... E da, ukoliko je isti agregat, snaga je 64 KS (47KW). Kao što bopk reče, o ukusima ne treba raspravljati i to je to. Kome se sviđa taj će da ga pazari, kome se ne sviđa, pa, ima toliko drugih motora pa može da se bira do mile volje. Male razlike između novog i starog modela samo ukazuju na uspešnost koncepta, mada su po mom ukusu mogli da dodaju koji KW više iako lepo ide i ovako, i malo  troši... Što se (po meni glupog) pitanja tiče, ako može 2-metraš da vozi kineski kruzerčić (naš drugar sa foruma), pa mislim da bi možda mogao i ovo  ??? Versys je spreda višlji i masivnije izgleda od mnogih većih (Z750, Z1000 itd) a visina sedišta mu je 84 cm, tj. 2 cm više od VStroma.....

• Zainteresovan, 830 postova

Ja seo na Versisa u Ralji u subotu i mogu da posvedocim da je dosta velik i zgodan za visoke ljude (2.07  ;)). Kolena tacno upadnu gde treba, polozaj dosta dobar. Meni se taj motorin jako svidja. Preporucujem visokim ljudima da probaju. Tako mala potrosnja, cena cini mi s eprihvatljiva, nije to losh motorin uopste ;)

P.S. Verujem d asam ja taj drugar sa foruma na kineskom kruzercicu, prosle sezone, jbg entrance level :), ali d aje bilo maleno, bilo je :))))

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Jes' vidiš moguće, mada mislim da vas 2-metraša ima više ovde. A takođe mislim da si sedeo na mom Versisu pošto je bio jedini tamo u Ralji  ;D :D ;D

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

evo josh par slika ovde http://www.motoblog.it/galleria/kawasaki-versys-2010

lep motor, ali meni je i nova tenera lepa ;D o ukusima stvarno ne treba raspravljati :) samo se podeliti u sekte i balaviti grupno :D

kolegu Tenerasha sam gledao dok seda na Versys-a u Ralji i delovalo je kao da je on jedno 10cm vishi nego shto bi bilo optimalno... moracu i ja da probam taj motor pre ili kasnije... stvarno je povoljan preko zime... mada ne znam kako ide opremanje koferima (top case plus bochni)? i vozhnja u dvoje...

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Lepsi je.Agresivnija nota.Meni se svidja. 8)

Ovaj bajk je sport varijanta touring-enduro bajka za razliku od V-stroma,koji je klasican Tourer.Agilniji je malo u odnosu na Stroma.Manje rastojanje izmedju tockova uslovljava bolju upravljivost kod naglih skretanja pa je za grad bolji od Stroma.Ovo je bas all around bike i ja bih ga preporucio ljudima do 190 cm. i 90 kg.Probao sam Versys i meni je vizuelno malen.Ovo moze da se ispravi dodavanjem kofera,koji se postavlja na viljuskasti deo nosaca kofera.Na ovaj nacin Versys dobija na duzini pa ne deluje omalen kod krupnijih ljudi.Za mene sa 120 kg i 191 cm ipak je V-strom tj. bolje mi lezi. Ne znam fusrasteri kakvi su na novom modelu tj. da li ih menjali jer nekima su previsoki pa je koleno savijenije.O tome mogu da napisu vlasnici vise od mene.

A OVAKO CE IZGLEDATI VERSYS OD 1000 CC

post-3824-12879053137009_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 106 postova

Ovaj bajk je sport varijanta touring-enduro bajka za razliku od V-stroma,koji je klasican Tourer.Agilniji je malo u odnosu na Stroma.Manje rastojanje izmedju tockova uslovljava bolju upravljivost kod naglih skretanja pa je za grad bolji od Stroma.Ovo je bas all around bike i ja bih ga preporucio ljudima do 190 cm. i 90 kg.Probao sam Versys i meni je vizuelno malen.Ovo moze da se ispravi dodavanjem kofera,koji se postavlja na viljuskasti deo nosaca kofera.Na ovaj nacin Versys dobija na duzini pa ne deluje omalen kod krupnijih ljudi.Za mene sa 120 kg i 191 cm ipak je V-strom tj. bolje mi lezi. Ne znam fusrasteri kakvi su na novom modelu tj. da li ih menjali jer nekima su previsoki pa je koleno savijenije.O tome mogu da napisu vlasnici vise od mene.

Prvo rekao sida si smrsao,a na Versysa si seo kad si imao130 kg i tek izasao iz teretane.

Motor je fantasticanm,ovaj novi model ima jos agresivniji izgledzaxvaljujuci prelepom prednjem faru...

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Prvo rekao sida si smrsao,a na Versysa si seo kad si imao130 kg i tek izasao iz teretane.

Motor je fantasticanm,ovaj novi model ima jos agresivniji izgledzaxvaljujuci prelepom prednjem faru...

I tebi je na fotkama delovao mali a laksi si bio tada od mene dosta.Slikali smo se.Mislim da to ne bi toliko doslo do izrazaja da je bajk imao kofer i da mi nismo siroki. :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja