Jump to content

Moto Zajednica

Sta kupiti ili ti ne spavam vec mesec dana......

Recommended Posts

• Zainteresovan, 592 postova
  • Motocikl: Stalno neki drugi :)

Pozdrav,evo i ja da se ukljucim u pomoc oko izbora

Hornet extra izbor,ali moj ti je predlog fazer ili TDM.Jer naked je bas samo za grad a sa vizirom sa kojim opet nemas neku zastitu od vetra je dosta ruzan svaki.Srecno sa izborom i oteraj motor pre kupovine do majstora  kocke nek ti ga pregleda i onda te ne zanima ni koliko je presao ni koje je godiste,jer imas motora koji su 91god. a u 10x su boljem stanju nego neki 2001.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Jesi li razmisljao o drz 400, naravno SM varijanta. Odlican za po gradu, mozda malo okolo, bas kao sto ti treba.

• U prolazu, 10 postova

Druze,ako mene pitas za mis;ljenje,ja bih sacekao jos malo skupio kesa i uzeo ER6-N,ja sam ga licno vozio,motor je extra..okretan,lak za voznju ima snage u svakom trenutku,jos sam ja na mom stavio i gianelli auspuh,dobio je na ostrini i zvuk!!! sve u svemu neces pogresiti i moja topla preporuka za taj motor...pozdrav.

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

....čeka te još jedna noć bez sna....ujutru sve bolje izgleda!!

Mislis gore....posto je osvanuo jos jedan prelep septembarski dan a ja bez prevoznog sredstva... >:(

Pozdrav,evo i ja da se ukljucim u pomoc oko izbora

Hornet extra izbor,ali moj ti je predlog fazer ili TDM.Jer naked je bas samo za grad a sa vizirom sa kojim opet nemas neku zastitu od vetra je dosta ruzan svaki.Srecno sa izborom i oteraj motor pre kupovine do majstora  kocke nek ti ga pregleda i onda te ne zanima ni koliko je presao ni koje je godiste,jer imas motora koji su 91god. a u 10x su boljem stanju nego neki 2001.

Iskreno prvi motor o kome sam razmisljao je bio TDM ali ono sto se meni svidja je 4000 e i vise tako da sam ga odpisao u startu sto se fazera tice pa nemam pojma malo mi je ruznjikav pojma nemam! Zastita pa sta da kazem ko kupuje nakeda sa zastitom moze da se pozdravi i ja sam se sa tim pomirio! Ko je majstor Kocka?

Jesi li razmisljao o drz 400, naravno SM varijanta. Odlican za po gradu, mozda malo okolo, bas kao sto ti treba.

SM ne ne ne volem SM!

Druze,ako mene pitas za mis;ljenje,ja bih sacekao jos malo skupio kesa i uzeo ER6-N,ja sam ga licno vozio,motor je extra..okretan,lak za voznju ima snage u svakom trenutku,jos sam ja na mom stavio i gianelli auspuh,dobio je na ostrini i zvuk!!! sve u svemu neces pogresiti i moja topla preporuka za taj motor...pozdrav.

Sve znam ali ne mogu vise da cekam od 1-og oktobra najavljuju lose vreme tako da ako ne uradim nista do 15-og okt. onda cu definitivno cekati da skupim pare za er6n!

• Nesvrstan, 756 postova

Nemoj da piješ pilule za lilule....našo sam ti TDM povoljno....

U loznici je,nije skoro vožen uopšte otkad je stigao,sve je OK na njemu cena 2.300 ,mislim da je 94-o ili 96-o,ne znam tačno

ali je bez ulaganja(...a mislim da je frka i za lovu....)ne mogu da ti pošaljem sliku ali sedi na bus,dođi,vidi probaj,to ti je možda

1500 dinara ...a motor je stvarno OK....

Jel to onaj sa okruglim farovima?

• Nesvrstan, 756 postova

Narode sta kazete za ovako nesto  http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=44804&trazi=1&ur=1&model=0&m=Honda-Silver-Wing-600 jbg jes da nije motor vec skuter al je Honda a i jako mi se svidja jos od davnih dana,pritom je i cena rekao bih korektna!

Komentari......................izvolite.....................potrosnja,odrzavanje,troskovi koji idu uz ovakav gt skuter...............nemojte se ustrucavati da me razocarate..... ;D

• Ne silazi, 6551 postova
  • Motocikl: konzerviran

Covece od tvojih tema sa pitalicama ima da zagusis forum!

Hornet je prava sprava!

Ne razmisljaj mnogo a izbor je samo tvoj.

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Opet ti je skuter na pameti?? ;D

Pa koliko sam ja gledao oglase za tri soma mozes da kupis dobru masinu od 600 kubika.Verujmi jeftiniji  su motori kod nas u Srbiji nego u Svabiji.

Pogledaj ovaj ako ga vec nisi video http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=44679&trazi=1&ur=1&model=0&m=Honda-DEAUVILLE

Nemoj zuriti nije ti oglavu ;) Imas lovu pa polako to je naj vaznije

• Nesvrstan, 756 postova

Covece od tvojih tema sa pitalicama ima da zagusis forum!

Hornet je prava sprava!

Ne razmisljaj mnogo a izbor je samo tvoj.

Sta cu kad sam neodlucan a sa druge strane hocu da saznam sto je vise stvari moguce o ciljanoj spravi! Izvinjavam se ako gusim! Necu vise obecavam! :-[

Nemoj ništa da kupuješ i mirno spavaj!

Mislim da bi to bilo najbezbolnije!

Opet ti je skuter na pameti?? ;D

Pa koliko sam ja gledao oglase za tri soma mozes da kupis dobru masinu od 600 kubika.Verujmi jeftiniji  su motori kod nas u Srbiji nego u Svabiji.

Pogledaj ovaj ako ga vec nisi video http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=44679&trazi=1&ur=1&model=0&m=Honda-DEAUVILLE

Nemoj zuriti nije ti oglavu ;) Imas lovu pa polako to je naj vaznije

Sta da radim kad mi se svidja! ;D Ne zurim razgledam.........

• Zainteresovan, 592 postova
  • Motocikl: Stalno neki drugi :)

Ko je majstor Kocka?

Jedan od najboljih i najpoznatijih majstora za motore,ne znam tacno kako se zove ulica ali jedna od onih sto se spusta od bulevara Kralja Aleksandra prema Dimitrija Tucovica,blize Cvetkovoj pijaci,mala servis sa leve strane tj garazica,obavezno otici da ti pogleda motor koji uzimas. Evo Br. 063/211892 Rade "kocka"

Pozdrav i sto pre da uzmes motor,nemoj da cekas sneg  ;D

• Nesvrstan, 756 postova

Ko je majstor Kocka?

Jedan od najboljih i najpoznatijih majstora za motore,ne znam tacno kako se zove ulica ali jedna od onih sto se spusta od bulevara Kralja Aleksandra prema Dimitrija Tucovica,blize Cvetkovoj pijaci,mala servis sa leve strane tj garazica,obavezno otici da ti pogleda motor koji uzimas. Evo Br. 063/211892 Rade "kocka"

Hvala za info!

Svaka ljubav traži odricanje, a bogami i košta! Ti si se previše dao u računicu.

Realno mislim da si u pravu potpuno ali.............svako hoce za svoje novce najbolje..............nadam se da se slazes!

Mislim da nekima ova moja prica dal da uzmem ovo ili da uzmem ono itd. deluje smarajuce ali ako mozete i hocete shvatite me u poziciji sam da dam 3000e za motor samo ja znam cega sam se sve odrekao da bi do njih dosao i moje misljenje je da je prirodno da za taj novac trazim najbolje,plus toga nisam siguran kada cu ponovo da budem u situaciji da potrosim toliko novca na svoje zadovoljstvo (imam kuci bebu od 2 meseca) tako da trazim "najbolje" naravno do one mere do koje je to moguce! Nije mi iskreno namera da nikoga od vas kolega opterecujem sa previse pitanja i podpitanja ali ja iz moje perspektive vidim da smo zato i ovde (na forumu) da jedni drugima pomazemo i da jedni druge savetujemo! Jesmo li?

Mislim da vecina ljudi sto sa ovog foruma sto sa drugih kad nesto kupuje i izdvaja tesko zaradjeni novac ima istu dilemu kao ja!

I vec znam da u sebi mislite "Pa idi zemljace pa kupi nov motor onda.." i u pravu ste ali para za tako nesto nema,nazalost!

Da vise ne bih off-ovao sopstvenu temu necu ici dalje! ;D

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom

Ja iz mog iskustva, kad kod sam se ustezao i merio na kantar, kasnije sam se kajao. Neko to lepo sve skocka, srećno!

• Nesvrstan, 756 postova

Ja iz mog iskustva, kad kod sam se ustezao i merio na kantar, kasnije sam se kajao. Neko to lepo sve skocka, srećno!

Obicno tako bude nazalost,nadam se da cu ja imati vise srece!

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ko je majstor Kocka?

Hvala za info!

Ulica se zove Tršćanska i ide od Bulevara do Dim. Tucovića. U nju se ulazi desno iz Bulevara (u smeru ka gradu) ili se iz Pop Stojanove (iz pravca Crvenog ksta)preseče Bulevar, pa se uđe pravo u nju.

• Nesvrstan, 756 postova

Ko je majstor Kocka?

Hvala za info!

Ulica se zove Tršćanska i ide od Bulevara do Dim. Tucovića. U nju se ulazi desno iz Bulevara (u smeru ka gradu) ili se iz Pop Stojanove (iz pravca Crvenog ksta)preseče Bulevar, pa se uđe pravo u nju.

HVALA PUNO MISKO!

• Nesvrstan, 756 postova

Nemoj da piješ pilule za lilule....našo sam ti TDM povoljno....

U loznici je,nije skoro vožen uopšte otkad je stigao,sve je OK na njemu cena 2.300 ,mislim da je 94-o ili 96-o,ne znam tačno

ali je bez ulaganja(...a mislim da je frka i za lovu....)ne mogu da ti pošaljem sliku ali sedi na bus,dođi,vidi probaj,to ti je možda

1500 dinara ...a motor je stvarno OK....

Jel to onaj sa okruglim farovima?

Da me ubiješ u farove nisam gledo...obično na motoru gledam gume,lanac i lančanike,mašinu dal ne kaplje negde ili je masna,gledam tamo gde

prosečan motociklista nikad ne zaviruje ....otićiću sutra da pogledam a možda ti pošaljem i sliku na pp....što nedaš oglas negde a možeš i ovde na

forumu:kupujem motocikl!!!Pošalju ti ljudi kojekakve ponude ti probereš,odvojiš vreme odeš i vidiš....

Pitam jel sa okruglim farovima zbog toga sto ne bih uzimao taj model vec onaj posle njega ako je moguce! Oglas sam dao na par mesta a i ovde cu danas!

tdm je odlican motor ali kolko znam ima 850 ccm.

a sto se tice er6 je motor sa veoma losim ramom i vijluskama i bukvalno se uvija u krivinama,a mnogo bolji izbor je hornet ili sv.

Da 850 ccm u pravu si tu cinjenicu sam ispustio! Sva je prilika da cu pazariti Horneta u narednih 10-ak dana!

Imam za tebe INAZUMU 2002god. u perfektnom stanju! ;)

HVALA na ponudi ali ne bih!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja