BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja, 20.09.`09. Nisam imao nikakav plan, a vec duze vreme pokusavam da se uklopim i odem do Lalajka kako bi video alu kofere koje je sam pravio za njegovu Afriku. Pre podne sve porodicne obaveze obavljene i oko11h se telefonom cujem sa Draganom: Ja: Halo. Lalajko: Dragan Nikolic, izvolite. Ja: E, Lalajko, Rade je Busman. Lalajko: Eeee! Gde si? Ja: Evo. `ocemo da se vozimo negde? Lalajko: Hocemo! Ja: Dolazim. Lalajko: Sam? Ja: Ako ne smetaju jos dva drugara? Lalajko: Ma neeeee! Ja: Vidimo se. Ipak sam otisao saam jer su KocaMatori i Jimmy bili spreceni. U stvari, ja bi bio zadovoljan samo odlaskom do Lazarevca, da se malo ispricamo, popijemo kafu, vidim te kofere i to je to. Ne krijem da sam zeleo i malo da se provozamo po Lalajkovom kraju, ali samo malo. Citao sam njegov putopis u kojem je opisivao dobar put sa puno krivina u okolini LA-ja. Ali, Dragan nebi bio Lalajko kada bi dozvolio da mu prijatelj ode iz Lazarevca nenavozan. I tako, posle par sokica i malo price o svemu i svacemu, osim o koferima, navukosmo opremicu, pa lagano u krivinarenje. Vreme idealno. Sunce, temperatura oko 26 stepeni . A, pa lepa ti Blonda Osvezenje Lalajkova basta Hoklica za zamenu svecica na GS-u Priprema… Pozor… SAD ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prvi pit-stop posle dva kilometra. Ovo ce jednoga dana biti restoran Idemo… Cist, ali malo krpljen asvalt i znaci za suzenje i upozorenje… ali samo u narednih 300m Odmah posle prve krivine put izgleda ovako: I pocinju dugacke i siroke krivine za zagrevanje Pa malo pravac da se presalta do 5-e I onda pocinje blaga pretnja u obliku slova S ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Medjutim, tu je drugi pit-stop… Rodzer! Gde si Miso? Ko?! A ha! Pa gde cete biti? Vazi. Busman i ja dolazimo na Garasko jezero za pola sata. Over! “Zvao je Misa-pei, ali idemo prvo malo u macadam. Imam nesto vrlo zanimljivo da ti pokazem.” Fin makadam, a i prirodica lepa… A ovde stadosmo (treci pit-stop) da se obracunamo sa nekim `Ajducima. Kakve gusenice, kakvi bakraci? Pa to sekta dize prasinu! M`rs, m`rs sa puta ! Posto uslikasmo ovog zaboravljenog strazara istorije nastavljamo dalje kroz sumarke i proplanke uskim makadamskim putem… … I stizemo ovde… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan To je etno turisticki kompleks u izgradnji. Verujem da ce mnogima od nas ovo meso biti omiljena vikend destinacija. Na oko 80 kilometara od Beograda, iza sumaraka i proplanaka obavijeno tisinom. Ima sportskih sadrzaja, a moze i da se zakonaci. Diskretan parking… Upecatljiv prilaz… Alat za pravljenje dezinfekcionog sredstava za oralnu upotrebu… Nadalje ne bih da komentarisem… Ovde smo se zadrzali citavih pola sata. Ja se izvinjavam Ljilji I Misi-pei i ostaloj druzini sto smo kasnili na dogovoreno mesto, ali je razlog nadam se opravdan. Tako sam zeleo da ostanem tu zauvek, ali sam zeleo i da se vozim, pa odosmo lagano u susret drugarima do Garaskog jezera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Odavde hitamo preko Darosave ka Garaskom jezeru. Ali nismo mogli da zaobidjemo spomenik Partizanima - Borcima na Krusedolskom Visu. Ovde se islo na jednodnevne izlete u vreme kada smo Lalajko i ja bili osnovci. Ne secam se u kojem je to razredu bilo, ali se secam da sam ovde dolazio sa skolom. Malo pogled na okolinu… …I trk ka Garasima Nailazimo na par stotina metara ovg belog tucanika Skrecemo ka Belanovici I nailazimo na uzan put sa predivnim krivinama Treba ipak malo zastati i pogledati kuda se to prolazi… I… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan … stizemo na Garasko Jezero A tamo, uvek raspolozeni Ljilja I Misa-pei, i drugari koji su se tog dana vozili do Arandjelovca Poenta je bila da kad stignemo, odemo svi na neku klopicu. Medjutim, jok! Ljilja i Misa su dosli od kuce, a ostali su to vec obavili na vreme, kao sav normalan svet. Sta cemo sad? Kaze Lalajko: “Izdrzi Rade jos malo. Idemo do Ljiga, da vidis kakve su tek tamo krivine, pa cemo u Ljigu da klopamo.” Hmm… kazes krivine? Dobro, `ajde. Posle petnaestak minuta mi ka Ljigu, a ostali svojim putem ka BG-u. E jeste vala, stvarno su bile lepe te krivine… Nigde saobracaja, samo krivine i mi… Malo rizle i osusenog blata, tek da bude zanimljivije… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan … I dalje krivine… … I napokon stizemo do: Makar nesto da popijemo. Da, ali normalan svet ne radi Nedeljom. Nistaaaaa… ima zato cesma pored Crkve. `Ladna voda, trnu zubi ! Lale, aj nesto da gricnemo bwe. “E, vidi, sad imamo jos samo cetrdesetak kilometara krivina do Ljiga. Izdrazi samo jos malo.” Hmm… kazes krivine?! OK. Ovaj put aparat ide u torbu. Jaaoooooj, kako sam ga bicevao tih 40 kilometara. Ali ste zato Vi ostali uskraceni za najlepsi deo puta. I stigosmo u krcmu: Zove se: Klopa ko` klopa, nije bitno. Bitno je da smo mi na`ranili kere. Paj` sad… Dragan je uvek spreman da obidje ovaj krug od stotinak kilometra krivina. To je vozio i kao decak, biciklom. Nece mu biti tesko cak i ako ga prekinete u farbanju letvica za ogradu. Znaci, slobodno ga pozovite i samo recite – dolazim !! Sve ostalo u nastavku je jasno. Izdrzi Dragane! Zak raj… Lazarevac-Bistrica-Trbusnica-Krusevica-Darosava-Vagan-Zivkovci-Garasi-jezero-Belanovica-Ljig Prijatelju, hvala ti ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Septembar 25, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis , pogotovu ta etno sela itd .. ali bogami cini mi se postavio si sliku svake druge ili trece krivine , a nema slika tih torbi zbog kojih si i otisao da posetis Lalavka ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 25, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam vam oprostio sem one ''krčme na plovnom putu''! UH!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno........obisao sam i ja u junu Lalajka sa drugarom i isto tako smo posetili (tada u izgradnji) Etno ugostiteljski objekat..........zaista interesantno. Zavrsili smo u Ljigu na rucku.......pa na kaficu u Topolu. Lepo zaista, Lalajko domacin sa 5 zvezdica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 25, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre ... prelepo... Lalajka za ministra turizma ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da nisi klopu slikao! odmah se vidi da nije Lalajkov putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovog Lalajka cu kupiti enduro .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da nisi klopu slikao! odmah se vidi da nije Lalajkov putopis Na sve moram ja da mislim... Rade slika krivine i ima 60kg, a ja hm... slikam sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se vec zabrinuo da je Lalajko mucnog Busmana drzao gladnog do povratka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko krivina, milina jedna. Lalajko, prelep ti kraj za voznju... kad mogu da dodjem da vidim te kofere? ;D Busmane, hvala za lep putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vodio Lalajko i mene kroz te krivine, ali onda nije bio ovako DOBAR asfalt./.... ;D Prosao skoro tuda i uzivao!!!!!!! Lalajko BRE kad ce neki pasulj?????? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko BRE kad ce neki pasulj?????? ??? ??? Bobane, 1000% si u pravu. Cim zavrsim ovo sto sada radim, javljam se, i ja sam se uzeleo krckanja uz picence. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije fer sto ste sami obilazili sve ovo . Mogli ste da se javite.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije fer sto ste sami obilazili sve ovo . Mogli ste da se javite.... Kad god hoces, repriziracemo. Samo ne sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo. A koferi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis , pogotovu ta etno sela itd .. ali bogami cini mi se postavio si sliku svake druge ili trece krivine , a nema slika tih torbi zbog kojih si i otisao da posetis Lalavka ?? Mislis na kofere? O svacemu se ispricasmo, al` koferi ostadose u garazi. U pravu si, stvarno je malte-ne krivina na krivinu, al` malo zahebano da vozis i slikas. Lepo, lepo. A koferi? A mozda je Lalajko sanjao da je napravio kofere. ;D Sve sam vam oprostio sem one ''krčme na plovnom putu''! UH!! Cuo sam da konobar ne moze da zapamti duze porudzbine, tako da tebi ne odgovara ova krcma. ne mogu da verujem da nisi klopu slikao! odmah se vidi da nije Lalajkov putopis Pa gde da slikam ! Od 10 - 19h samo litar CocaCole ! Al` zato Lalajko "nije" bio gladan. ;D Rade slika krivine i ima 60kg, a ja hm... slikam sve. Pa sad mi je jasno. Vi iz 100-plusa vozite motore samo da bi brze stigli do klope. I ja sam se vec zabrinuo da je Lalajko mucnog Busmana drzao gladnog do povratka... Jel vidis druze moj. Ti mi ovo nikad nebi uradio. Koliko krivina, milina jedna. Lalajko, prelep ti kraj za voznju... kad mogu da dodjem da vidim te kofere? ;D Busmane, hvala za lep putopis. Kad budes hteo da vidis kofere, zovi i mene. ;D Nije fer sto ste sami obilazili sve ovo . Mogli ste da se javite.... Profesore ja sam kriv, ali nemam tvoj tel. broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Septembar 26, 2009 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis , pogotovu ta etno sela itd .. ali bogami cini mi se postavio si sliku svake druge ili trece krivine... Sreca pa sam na adsl-u od pre par meseci Al stavrno su ekstra one deonice sa novim asfaltom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8803 Napisano Septembar 26, 2009 4_tocka_i_karoserija, 1924 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj novi asfalt - je l' to jos uvek sa dela puta Lazarevac - Arandjelovac? Prolazio sam tuda pre jedno mesec dana, i radovi su bili u toku, pa bas i nije moglo da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 26, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas odatle. Asfaltirana je deonica Lazarevac-Krusevica na pravcu ka Arandjelovcu. Ova deonica ce postati uskoro jedini put ka Arandjelovcu jer se sadasnji koji ide preko Barosevca i Rudovaca kopa bagerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...