davidoff 27 Napisano Jun 17, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidra Boy 2 Napisano Jun 20, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Kako si napravio one poklopce, jel se na presi nekoj to radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 20, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan da radi se na presi.deklove sam nabavio u bivsoj firmi koja radi automobilske auspuhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 21, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan ma samo napravis protocni auspuh bez komora ....ja kod mene nisam ni stavljao vunu a cuje se na kilometar .....sto kazu prosto nervira kako se cuje ,,,,ja sam u firmi to napravio .....prohrom komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 21, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan evo neke mere ako mogu da pomognu ... fi 160mm ili 180 duzina 600mm debljina materjala 1 ..ili 1.5mm unutrasnja cev 55mm ulaz 50mm po mogutsvu ako imate onaj inox ko ogledalo ....extra ispadne pokazacu vam slike ...ja sam zanitovao i plocicu od TORA auspuha :) :) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 21, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan home made ...samo dodata torina plocica ...uopste nema razlike da nije orginal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je bez vune previse bucan tj da previse zvoni. a da nije fi 160 preveliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Jun 21, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije ...pogledaj kod mene ima neke slike auspuha tamo gde pise problemi sa preradom motora ja sam radio po tim dimenzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Super je ovo ispalo. Posto si radio sa auspusima, moze malo detalja... na koji tip masine se stavlja koji tip auspuha. tj. kako koji auspuh utice na performanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem bas pitanje ? u principu skoro svi aftermarket auspusi su protocni...recimo na brzohodnije motore idu lonci sa vunom,da bi dobili tuplji zvuk.recimo na chopere idu lonci sa j komorom ili bez da bi dobili ostriji zvuk.da bi se cuo rad svakog cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan OK, svi aftermarket u protocni, ali zar su razlike samo u zvuku? Tip auspuha uopste ne utice na performanse masine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa ima malo razlike...sa protocnim loncima dobijas malo snage na nekim rezimima obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan aj ovako meni potrebna pomoć na ninji 900ccm da se odradi ovo al i cevi trebaju do uzduvne grane posto je motor izvrnut u stranui i sjeban akrapovic shta koliko para gde da dođem itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan ajd da i ovde postavim pitanje... ;D crkla su oba auspuha (yamaha xj600) i da li neko zna nekog u srbiji brale ko radi auspuhe? za automobile znam da ima na svakom ćošku, ali nisam vidjao za motocike... i šta mislite kakav bi auspuh najviše odgovarao ovoj makini-4 cilindra redna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Septembar 27, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan race tj Robert iz ade ,iima tema na forumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELBOYBGD 0 Napisano Septembar 27, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan extra odradjeno sa malo para..a ima super zvuk...pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9966 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1036 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ne otvaram novu temu i ja sam u ovim zimskim danima odlučio da sebi i mojoj Yamahi poklonim nov auspuh.Sve je home made samo su slike malo lošije jer je slikano telefonom,ali prvo slika kako izgleda original: E a sada sličice kako je to od početka krenulo,prvo isecanje i pravljenje prednjeg i zadnjeg čepa: Zavareni lim 1mm a posle i obradjen: Tu je i izradjena cev od perforiranog prohromskog lima....pogadjate od bubnja veš mašine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9966 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1036 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan E idemo dalje tu su sad većina delova: Unutrašnja prohromska cev sa zavarenim zadnjim čepom: Samo punjenje staklenom vunom sam na žalost preskočio sa slikanjem jer je bila prazna baterija ali uglavnom prvo je oko cevi namotana staklena tkanina koja se koristi za stakloplastiku (poliester) od prilike 5-6 slojeva a onda kamena vuna.Tu je slika već napunjenog,zavarenog i obradjenog lonca: E sad montaža i izrada držača i probno postavljanje pre završne obrade: A dok sam jurio da nabavim odgovarajući komad prohromskog sjajnog lima sa folijom 0.8 mm,u tih par dana sam i ispolirao izduvnu granu... I na kraju završen izduv i montiran: Da još napomenem sve je tako odradjeno da mogu fabrički lonac da vratim za 10-15 min.Inače zvuk je fenomenalan,probao sam da snimim telefonom ali snimak je toliko očajan pun šumova da i ne liči na zvuk motora već na neki tornado...tako da za sada dok ne nadjem nekoga da snimi nečim kvalitetnijim neću postavljati klip (a uz put moram se i raspitati kako se to radi).Preostaje mi samo da čekam lepo vreme i da vidim kako to radi u vožnji i kakav je zvuk na putu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iwke 0 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje... na jawi bi napravio home made auspuh, problem je sto je 2T. Ako bi neko mogao da mi preporuci precnik cevi u loncu>? masina ima dva cilindra i dva odvojena auspuha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To ti niko ne moze reci tek tako,postoje komplikovani proracuni za to. Najbolje ostavi njen izduv,osim ako neces neke drugacije preformanse,sto podize i broj obrtaja vecinom,ali opet kazem,nemoze se praviti napamet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9966 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1036 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo je to osetljivo kod 2t mašine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iwke 0 Napisano Mart 14, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Smed. Palanka Prijavi odgovor kao problematičan bojao sam se ovakvih odgovora... HVALA vam puno u svakom slucaju. Ovo sam hteo da radim sa ciljem da malo prigusim zvuk, sta mislite da li da probam sa zicom za sudove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 14, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kakav izduv sada imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...