Preki 133 Napisano Novembar 24, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom novospakovano motorče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Au kakav Hornet??? Prvo zvuk iz Ade, pa sad ovo... druze Kiro sve pohvale za ideje, a Braci svaka cast za zlatne ruke evo dok Kiro ne sklopi HORNETA-jedan stariji rad AEROX ROSSI-sa boldogom obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan svi su hteli buldoga-jedno vreme-pre par godina Nažalost -nisam ja sklapao skuter pa nemam slike završenog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Novembar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ime , ja samo da se javim u temi da nas ne brkaju pa mene da vuku za rukav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ime , ja samo da se javim u temi da nas ne brkaju pa mene da vuku za rukav ime moje-zemo moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Sedam dana su mašine bile na tavanu-ove poplave su nas omele u poslu-opasnost još nije prošla ali RADIT SE MORA. GOLD WING 1500- komplet restauracija Već 2 mjeseca radim na njoj-70% posla uradjeno.evo sličica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Znači-vraćanje na fabričko stanje-boja 3slojna bela sa perlom.Zlatni okvirovi sa srebrenosivim blendama-možda da se u njih nacrtaju neki tribali-a i ne mora.Danas radim na tome. Daleko najprohtjevniji motor -za farbati i raditi-300delova-ko će se snaći samo rasklapanje par dana-sklapanje duplo više-biće slika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan još koja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Braco sta napravi od motora, ko li ce to vrnuti na mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo cudo. Ovo moras zvati na mobu da rade. Ima posla za tri motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo cudo. Ovo moras zvati na mobu da rade. Ima posla za tri motora. Al' ce valjda i da naplati ko za tri motora (nadam se)! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan uhhhhhhhhhh,koja skalamerija! mi smo uz tebeeeeeeee,ako ti to nesto znaci?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 12, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sedam dana su mašine bile na tavanu-ove poplave su nas omele u poslu-opasnost još nije prošla ali RADIT SE MORA. GOLD WING 1500- komplet restauracija Već 2 mjeseca radim na njoj-70% posla uradjeno.evo sličica Braco,gdje je taj domacin oro njivu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Sedam dana su mašine bile na tavanu-ove poplave su nas omele u poslu-opasnost još nije prošla ali RADIT SE MORA. GOLD WING 1500- komplet restauracija Već 2 mjeseca radim na njoj-70% posla uradjeno.evo sličica Braco,gdje je taj domacin oro njivu. tamo negde-na potezu Beč BN ,mušterija je gastarbajter Ovako sam zamislio i odradio u CORELu,bilo je više verzija ali ovu sam definitivno izabrao i počeo sa realizacijom...biće još diskretniji tribali nego na slici-i mnogo lepše kad se sklopi-nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Masala!!!! Neka nam zive gastosi, nadam se da si nacepao drva za zimu, pa pistolj ujutru u ruke a uvece rakiju i slaninicu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 15, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to se tako ne radi u Americi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 15, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan to se tako ne radi u Americi ... misliš u NY Pazi da ti ne pukne onaj kanap što visi GIKSER evo friških slika-GOLDWING 82%gotov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan 86%gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jos tricavis 14%,samo da se sastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 24, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan auh baš lepo braco nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo, uz malo zakasnjenje, slike onoga sto sam ja zamislio a majstor Braco usavrsio i uradio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko_vk 9 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: vinkovci Prijavi odgovor kao problematičan mora ti pozlit koliko je dobro .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Konačno posle puna 3meseca-sklopio sam GL.1500.Još da stignu neke sitnice,hromirane lajsne .Sklapao sam je 10dana-da poludiš.ako nešto zaboraviš staviti-moraš sve skidati pa ponovo..Ubedljivo najteža restauracija koju sam radio do sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan šteta što nije bilo sunca-za bolje fotke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 12, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan za ovo ne treba sunce,sija kao bozicna jelka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...