Jump to content

Moto Zajednica

Policija oborila motorciklistu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 571 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Negde oko 13:45 patrola policije u Pežou izlazila je iz terazijskog tunela, posto im je bilo crveno ukljucili su rotaciju ne gledajuci da im u tom trenutku regularno na zeleno svetlo dolazi moj drugar sa zelenim Kawasakijem ER6N. Da bi izbegao sudar drugar pada na desnu stranu i sad pocinje spanska serija. Gospoda iz Policije je stala na kratko videla da nije nista ozbiljno i naravno otisla u roku od 5 sekundi. Saobracajac koji regulise raskrsnicu dolazi i podize drugara pomera motor. Hitna pomoc dolazi i vodi drugara u urgentni i bas u tom trenutku ja dolazim i uzimam kljuc od motora i kazem drugaru da cu posle doci u urgentni gde sam sreo ekipu Saxija,Deyana, Nikolu...(to je vec druga priča). Uvidjaj obavljen, drugar je dobro, motor manje ostecen.

Sta je problem? Gospoda iz saobracajne policije trazi broj tablice..mada mislim da je to neka igra da se zastiti kolega. drugim recima od nadoknade stete nista jer se ne zna ko je je vozilo u pitanju, koja registarska oznaka, vozac...

Eto postovane kolege bajkeri cuvajte se kad prolazite na zeleno i POLICIJE!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Milopre su javili na studio b-u da je bilo obaranje na izlazu iz tunela ali samo u stilu nista ozbiljno idemo dalje! Sto se tice "gospode" iz peugeota mislim da mora postojati nacin da im se udje u trag, trebalo je da uzmete ime I prezime coveka koji je regulisao saobracaj, on je svedok! Da ne pominjemo da je paljenje roticije bez potrebe prekrsaj!

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Nije trebalo da ih pusti da odu bez bilo kakve identifikacije, al sad mozemo samo da pametujemo...

Najbolje bi bilo da se konsultuje sa nekom advokatom, mislim da ce moci da dobije na sudu, i to lepe pare...

Ako je dobar, citaj povezan advokat, moci ce da izbunari, da li su u tada imali neku hitnu intervenciju, i eto dokaza da su izazvali pad.

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Džabe im rotacija. (Ni) policija ne sme da prolazi na crveno - čak ni sa rotacijom.

Samo je pitanje kako je pre obaranja reagovao pandur koji reguliše saobraćaj - da li je stajao sa strane ili je on regulisao.

Ako jeste, oni su morali da sačekaju da on zaustavi ostala vozila i onda pusti njih.

Kako god da okreneš - oni su krivi. Sem ako pandur nije zaustavio vozila iz pravca našeg kolege, a on ipak prošao...

Sad - kako ih naći - to je već druga stvar...

Neko mora da je video bar deo broja tablica... :(

• Svrati ponekad, 222 postova

Imate  kamere  iz video nadzora  iz  okoline  pa se  moze sve  videti  i  taj  policajac sto se pravi  da  nevidi  ako  se  na snimku  vidi da  je  sve  video  a  precutao  odgovarace  i on.POzz

Pitao sam saobracajca gde je bio... kaze da nije bio na raskrsnici i da nije video sta se desilo. Situacija je cista kao suza, samo kako saznati registarski broj pripadnika policije ???

• Zainteresovan, 726 postova

Prijava Unutrašnjoj kontroli u ul. Bul. Zorana Đinđića br. 2 i u roku od 15 dana max. pozvace ga načelnik one stanice iz koje su policajci koji su ga oborili i to garantujem 100% bez advokata i bilo kakve veze. Neče načelnik otkaz jer mu se par cajkana foliraju i on hrani decu!

Okolne kamere su sve zabeležile i može se po vremenu videti koje službeno vozilo je moglo u to vreme proći i na tu raskrsnicu bez obzira ima li ona sama kameru! Ne zaboravite, dužni su navesti u zapisnik o radu tog dana šta se desilo. Normalno, zapisali su i čute u stilu ako prođe...ali ako neko započne proceduru, ne zaboravite oni su službena lica i neće svi da fasuju otkaz radi jednoga vec ce se on sam prijaviti da ne bi stradale i kolege!

Inaće Unutrašnja je skroz odvojena od ostale policije...

Govorim iz iskustva jer sam pisao prijavu inspektorima i mogu vam reći da se velika frka digla, nisam ni očekivao tako nešto!!

• Svrati ponekad, 204 postova

Slažem se, obavezno pisati prijavu. I obavezno pomenuti saobraćajnog policajca i njegovo ponašanje ( u smislu "nisam video"). Dosta je verovatno da ovi u kolima nisu saobraćajna policija, pa se saobraćajcu zaista ne isplati da ih brani kada i njemu zagusti.

Ako uradiš kako sam napisao a za 15 dana se ne desi ništa...skačem sa Brankovog!

Da ne ulazimo u politiku, nisu ovo 'ona' vremena, ni jednom političaru ne odgovara da mu zbog par uniformisanih, novinari gaze ime i poene u štampi tako da ...

Ako je potrebno, sam se nudim...sačekacu koga god treba ispred zgrade Unutrašnje kontrole i na moje ime napisati prijavu jer na to kao građanin imam pravo...normalno, samo ako se ošteceni slaže sa tim!

Nismo ni mi cvečke, umemo i mi da pravimo gluposti ali za takve stvari nas kažnjavaju...prema tome!!

Večeras, nešto posle 22h sam raspalio 140km/h pored SIVa ka Ušću i odjednom od pritiska vazduha spusti mi se vizir koji sam pre neki dan upropastio pokušavajuci da ga ispoliram...za trenutak nisam video ni beli mačku...srećom nisam napravio ni drugima, ni sebi belaja. Došao do Ušća skinuo vizir sa kacige, stavio ispod pojasa i teraj dalje!

Da su ma uhvatili, nema ljutiš, kazna k'o slon, pa drugi put neka vozim sa neispravnom kacigom...ali poenta je da je za njih zakon još strožiji a oni se ponašaju kao da za njih ne postoji!!

• Drug član, 1193 postova

kazem drugaru da cu posle doci u urgentni gde sam sreo ekipu Saxija,Deyana, Nikolu...(to je vec druga priča).

nadam se da nije ...................nesto se desilo

• Drug član, 1442 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Ako ne i jače jer se radi o službenom licu i to policajcu ja bih ovo tretirao minimum u istu kategoriju prekršaja kao kada bilo koji drugi učesnik nezgode pobegne sa lica mesta.

Kamere će sve pokazati, svaki detalj, ako imaš vremena guraj to do kraja uz savet Zemunca ili onih koji su nešto slično već radili

Naravučenije: Kad vidiš pandurski auto bež što dalje !  ;D

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500
Ljutko uradi bilo sta, samo nemoj da precutis!

Inace dzaba sva nasa pisanija po ovom forumu... >:(

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

Da li si video ima li oštećenja na njihovim kolima?

Ako ima - biće ih lakše naći...

U tom reonu ne može biti patrola iz Mladenovca ili Zemuna...

Znači svodi se na (gruba procena) 20tak automobila...

Teraj do kraja...

>:(

Nemoj biti lenj. Isteraj do kraja kao što ti mnogi savetuju.

Zna se ko je bio od panduru u tom trenutku na raskrsnici. Video snimak,hmm, može i da ga nema. "Vrana vrani oči ne kopa". Ali i ti možeš u tom slučaju da nađeš Nušićeva 2 lažna svedoka, pa da vidiš kako će da povade oči jedan drugom.

Ja sam imao udes 01.10.08. Gospođa isterala u rikverc sa parkinga. Rezultat, 5 rebara i 1 pršljen. Hitna pomoć me odnela, pa kad sam dobio zapisnik, da nepoveruješ. I JA KRIV. Gospođa je žena nekog lokalnog "BUMBARA". Šta su sredili, koliko ih to košta, ne znam.

Morao sam na sudu 6 meseci da dokazujem nevinost. Sud me oslobodio, a oni neće da pokrenu disciplinski protiv svog jarana, što sam ja tražio zvanično. Upućuju me na građansku parnicu, pa da ja tamo njega teretim za nesavestan rad, što mi nepada na pamet.

To pandursko đubre i dalje radi.

Nema veze. Onaj od gore vidi sve. Nisam sujeveran, ali platiće on mnogo mnogo više na nekom mostu, ako na ćupriji nije.

Drugari hvala na pomoci ali ne radi se o meni nego vec o mom drugaru, ja sam mu preneo da ode u unutrasnju kontrolu i na njemu je sad sve. Za kamere i snimke zaboravite to kod nas ne postoji. Nismo mi u Londonu.. Znaci ja vam iz prve ruke kazem da te snimke ne vade. Jedini put kad su sve snimke vracali na svim kamerama je bilo kad su ubili Djindjica. I ako kojim slucajem moze voleo bih da cujem nekoga ko je uspeo da uzme snimak.. znaci ne prica uzeo pera ili zika nego licno da se javi covek.

Jos jenom hvala..

i ako ima jos neko neku ideju nek slobodno kaze ???

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Maatori izvini ako ti offujem po temi ali mislim da ne bi bilo lose da se nadovezemo sa onom pricom o kamerama... ako nama mogu da stizu kazne i da to radi, kako onda da isteramo pravdu da i njima uteramo... kaznu?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja