Jump to content

Moto Zajednica

slik gume gde naci

Recommended Posts

• Ne silazi, 6569 postova
  • Motocikl: konzerviran

Necu mnogo da pametujem,nadam se da znate da tako mozete ozbiljno da dovedete u pitanje sopstvenu i bezbednost drugih.Da bi slik guma dala svoj maksimum potrebni su joj odredjeni uslovi,kojih nema na normalnim putevima.Njima je ipak mesto na pisti

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 299 postova

ja trazim normalni gumu,ne slik ali ni normalnu novu ne mogu,sve se ceka po mesec dana a i kad prodje tih mesec dana opet nista,ili dodje neka iz 2006. ili 2007 godine,cist slik mislim da nece nikada ni naci jer je niko ne koristi tako da...

Guest farbach

Necu mnogo da pametujem,nadam se da znate da tako mozete ozbiljno da dovedete u pitanje sopstvenu i bezbednost drugih.Da bi slik guma dala svoj maksimum potrebni su joj odredjeni uslovi,kojih nema na normalnim putevima.Njima je ipak mesto na pisti

Vozim slik bez problema. Napred cesce kisni zbog klizavog asfalta a nazad sta zapadne. Mozda na eRRRerRRovima ima nekih problema, supermoto to odlicno podnosi. Prenjom kocim po beloj liniji. Malo se brze trosi, ali sta da mu radim.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Milke ima prednju i zadnju ... ogulio im saru skroz, slik original! :D

treba da ih menja uskoro pa ako si zainteresovan .. eto ti resenja :P

sorry za off, malo sale nije na odmet ;)

• Svrati ponekad, 378 postova

Matori, koji je tacno model motora i godiste? Mozda ja mogu da pomognem. 160 sirinu nemam, ali posto po fitmentu vidim da ima raznih opcija pretpostavljam da je 160 sirina improvizacija. Koliko vidim po fitmentu za FZ750 zadnja ide 130/80 V 18 a napred 120/80-16 ali opet zavisi i tip.

Ja na stanju u firmi imam 140/70 (67V)-18 PIRELLI SPORT DEMON. Nije slik ali moze da posluzi. ako treba slika saljem na pp.

Pozdrav

• Integrisan, 13034 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

160 slikovi se tesko nalaze ako ih uopste i ima. Ja zivim u inostranstvu i narucujem sve preko interneta ali 160ice nisam nasao. Na moj motor doduse pasuju i 170 a posto mi treba za stazu to je i bolja opcija. Felna malo stisne gumu i promeni joj oblik (malo). Tako dobijes vise povrsine u nagibu. A ako, kad kazes slick, mislis na street onda toga ima ko pleve i u Srbiji. Ja koristim Pirelli Diablo i vise je nego dovoljno za ulicu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja