kvacilo 0 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan poz ljudi treba mi zadnja slik guma 160/18 ako je moguce da nemenjam felnu jer nemogu nigde naci osamnesku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 18, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja trazim zadnju isto 18 i to radim od aprila,doduse ja trazim novu ali i to tesko da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Avgust 19, 2009 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Necu mnogo da pametujem,nadam se da znate da tako mozete ozbiljno da dovedete u pitanje sopstvenu i bezbednost drugih.Da bi slik guma dala svoj maksimum potrebni su joj odredjeni uslovi,kojih nema na normalnim putevima.Njima je ipak mesto na pisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Avgust 20, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja trazim normalni gumu,ne slik ali ni normalnu novu ne mogu,sve se ceka po mesec dana a i kad prodje tih mesec dana opet nista,ili dodje neka iz 2006. ili 2007 godine,cist slik mislim da nece nikada ni naci jer je niko ne koristi tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 20, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Necu mnogo da pametujem,nadam se da znate da tako mozete ozbiljno da dovedete u pitanje sopstvenu i bezbednost drugih.Da bi slik guma dala svoj maksimum potrebni su joj odredjeni uslovi,kojih nema na normalnim putevima.Njima je ipak mesto na pisti Vozim slik bez problema. Napred cesce kisni zbog klizavog asfalta a nazad sta zapadne. Mozda na eRRRerRRovima ima nekih problema, supermoto to odlicno podnosi. Prenjom kocim po beloj liniji. Malo se brze trosi, ali sta da mu radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 20, 2009 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda slik vozis "bez problema" ali bi mozda drugu gumu vizio jos vise"bez problema". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 20, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Milke ima prednju i zadnju ... ogulio im saru skroz, slik original! treba da ih menja uskoro pa ako si zainteresovan .. eto ti resenja sorry za off, malo sale nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Matori, koji je tacno model motora i godiste? Mozda ja mogu da pomognem. 160 sirinu nemam, ali posto po fitmentu vidim da ima raznih opcija pretpostavljam da je 160 sirina improvizacija. Koliko vidim po fitmentu za FZ750 zadnja ide 130/80 V 18 a napred 120/80-16 ali opet zavisi i tip. Ja na stanju u firmi imam 140/70 (67V)-18 PIRELLI SPORT DEMON. Nije slik ali moze da posluzi. ako treba slika saljem na pp. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvacilo 0 Napisano Avgust 21, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan druze 160 ocu da uglavim jel prepravljam motor na street aj posalji mi9 slidzu da vidim ako nista menjam felnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Avgust 21, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan STA GOD TREBA, AKO MOGU DA POMOGNEM, TU SAM. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 23, 2009 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 160 slikovi se tesko nalaze ako ih uopste i ima. Ja zivim u inostranstvu i narucujem sve preko interneta ali 160ice nisam nasao. Na moj motor doduse pasuju i 170 a posto mi treba za stazu to je i bolja opcija. Felna malo stisne gumu i promeni joj oblik (malo). Tako dobijes vise povrsine u nagibu. A ako, kad kazes slick, mislis na street onda toga ima ko pleve i u Srbiji. Ja koristim Pirelli Diablo i vise je nego dovoljno za ulicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...