igogitar 306 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 359 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 7. 2023. at 7:33, salem je napisao: Seba odradio da sam ovo imao pre godinu dana ne bi bilo ovoga po plastikama Dobro izgleda sa ovim barovima a i zgodno da na duzoj voznji ispruzim noge na njima Znam da je prošlo puno vremena ali zanima me koliko su koštali ovi barovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Апис1903 13 Napisano pre 6 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM850 '97 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, igogitar je napisao: Znam da je prošlo puno vremena ali zanima me koliko su koštali ovi barovi? Брате нисам власник али сам ја једне у цг купио за 180 еура у Грга Мото могу да ти их сликам ако желиш али су за 850 4тх модел 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 306 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 359 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ja čekam da na motoru koji kupujem (tdm 900)zamijene namotaje ali znam da će mi trebati nosači bočnih kofera a stavio bih i crash bar pa se raspitujem iako motor još fizički nemam. Znam da Seba radi i jedno i drugo pa sam pitao. Sad mi rekoše da mi to nije opcija jer ovde valjda i za to treba homologacija tako da ispada da sam bezveze pitao,moraće neka firmirana varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...