JoeD 595 Napisano April 1, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan @goran_tdmzadovoljstvo kosta 120 evra, manje vise ta je cena kod svih koji tapaciraju, sto i nije malo za motor koji vredi mozda 10 puta vise od toga, ali isti je posao bez obzira na vrednsoto motora a i veliko je tdm-ovo sediste Radi ga je Vlada Milic iz Kraljeva, VM tapetarija na fb. ne znam dal smem link ka njegovoj fb stranici da stavim ovde? Evo je stranica, ako krsim pravila nek brisu moderatori https://www.facebook.com/profile.php?id=100063609518723 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12851 Napisano April 1, 2023 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to logika koliko vredi? To što imaš i voziš zaslužuje odličan tretman. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 2, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to visoka cena ako tvoja kicma i zadnjica ne trpe bolove. Ja sam moje radio zbog udobnosti a ne estetike. Naravno, mora da zadovolji i estetski da bi se prodalo. A gledano sa druge strane majstor je ulozio u taj posao masine, prostor, materijal, vreme, znanje... realno je da sve to naplati a ne verujem da ce se obogatiti sa tim cenama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran_tdm 18 Napisano April 2, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Suzuki GSX600F 2000 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je dobro uradjeno, mozda padne i kod mene jedno na 3vd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/1/2023 at 10:41 AM, JoeD said: @goran_tdmzadovoljstvo kosta 120 evra, manje vise ta je cena kod svih koji tapaciraju, sto i nije malo To je super cijena za ovakav rad, barem u usporedbi sa cijenama u HR ili vani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran_tdm 18 Napisano April 2, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Suzuki GSX600F 2000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gato je napisao: To je super cijena za ovakav rad, barem u usporedbi sa cijenama u HR ili vani. Nisam ni rekao da je skupo, samo sam pitao za cenu, da se pripremim finansijski. Mislio sam da je skuplje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano April 4, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Za 4TX sam rezervisao termin modifikacije sedišta kod Srđana iz Surčina za kraj aprila. Cena sa vezom TDM iznosi 150 evra. Nadam se poboljšanju udobnosti. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano April 4, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, evo prođe i zima, (mada po vremenu ovih dana ne izgleda tako), a nitko ne ode do Sebe za crashbar... Ima li kakvih planova netko po tom pitanju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 4, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gato je napisao: Nego, evo prođe i zima, (mada po vremenu ovih dana ne izgleda tako), a nitko ne ode do Sebe za crashbar... Ima li kakvih planova netko po tom pitanju ? Ja i dalje planiram ali nikako da stignem dotle. Trenutno menjam lanac lancanike, gume... Najvise me koci sto jos nisam farbao motor, jos ga vozim sa zakrpom na plastici a ne stavlja mi se crash bar pre farbanja. Mislim da cu ipak uraditi to jer od farbanja nema nista do zime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 4, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gde da nadjem podatke koliko se stezu neki srafovi na 900? Ili ako neko zna napamet neka napise. Konkretno za sada me zanima navrtka kojom se steze prednji lancanik, navrtka na osovini zadnjeg tocka... Apsolutni pocetnik sam sto se mehanike tice pa mi je sigurnije da sve stezem na propisanu meru. Nemam "ruku" za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano April 4, 2023 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Skini service manual sa neta, tamo sve pišeSent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2133 Napisano April 4, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, salem je napisao: Gde da nadjem podatke koliko se stezu neki srafovi na 900? Ili ako neko zna napamet neka napise. Konkretno za sada me zanima navrtka kojom se steze prednji lancanik, navrtka na osovini zadnjeg tocka... Apsolutni pocetnik sam sto se mehanike tice pa mi je sigurnije da sve stezem na propisanu meru. Nemam "ruku" za to. Пошаљи ми твој број у пп и ја ћу ти послати на вибер сервис мануел 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 4, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Немања Mi smo poznati po tome da uputstvo za upotrebu/montazu uzimamo da vidimo gde smo se zajebali a ne kako se nesto montira. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2133 Napisano April 4, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, salem je napisao: Hvala @Немања Mi smo poznati po tome da uputstvo za upotrebu/montazu uzimamo da vidimo gde smo se zajebali a ne kako se nesto montira. Као сваки прави Србин, познати смо по томе да исправљамо “фабричке грешке” 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Upustvo sluzi da vidis gde si zeznuo stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan E a sad pravi problem, bar za mene Sta ciniti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taman ostalo koliko treba, zavijes maticu, zavaris je, lupne se par puta i dok je vrelo odvijas! Sve srafove koji u aluminijum idu premazati litijumskom / grafitnom mascu, ona je bar lako dostupna... P.S. Akumulator raskaci! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan navari maticu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2133 Napisano April 5, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Што кажу колеге навари матицу. Остало је баш колико треба, и ако имаш напрскај мало ВД-а. Ја сам купио бакарну маст у спреју и кад тако нешто одвијам напрскам и нема бриге. Поготово шрафови који иду у алу а још ако су прохромски, нису у љубави са алуминијумом никако. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i namenska mast, ja je mazem na navoj svecica, navoj lambde, navoje srafova koje u aluminijum idu... LOCTITE LB 8150 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2133 Napisano April 5, 2023 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја када сам мењао семеринге на вилама баш сам тражио наменску маст као и за лежајеве. Волим да то буде све како треба, одрадиш како ваља и нема проблема за касније, муке, нервирања… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ariete npr uz semeringe dostavi i par grama silikonske masti za "usne" iznutra... Narucim ti ja svojevremeno "tour max" komplet za reparaciju, doneo mi ga je covek iz grcke, unutra kutijica masti za 10 zamena. Kada isti komplet kupis ovde toga nema, tacnije ima ali cena jos 1500 din! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2133 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Зато малтене кад хоћеш нешто да купиш квалитетно мора да јуриш преко нажалост Promenio April 5, 2023 član Немања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 5, 2023 Zainteresovan, 710 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cime da podmazem osovinu kada je budem vracao? Mislim koja mast je najbolja za to? Ja imam kuci neku zelenu "tovartna mast" Dinara oil, ne verijem da je neki kvalitet, stara je bar 10 god, a mozda ima i trunja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22178 Napisano April 5, 2023 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moze ta mast ali kupi novu, bez trunja...Za ta mesta super radi i suvi sprej za lanac iz lidla npr.Ostavi sloj koji nije mastan a tu je! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...