WoodyRider 816 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Alekre je napisao: Da li ste za neko mini okupljanje? Možemo neku kraću dnevnu vožnju pa na ručak da posedimo. Ooo daaa..... Na primer 30. ili 31. Maj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Maj 20, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nameste kockice pridruzio bih se i ja (mi). Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ooo... pa to jubilarno treće okupljanje... da ne bude kao i ona dva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, shoyyka je napisao: Ooo... pa to jubilarno treće okupljanje... da ne bude kao i ona dva? Ne baksuziraj... Ja sam za da se okupimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da sam za...a i odgovara mi tamo 30,31...valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 20, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Mi sa juga smo ZA samo ako se sloze kockice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1858 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mi sa juga smo ZA samo ako se sloze kockice. Nismo mi sa Juga, mi smo s Ladu.. Pratim to moguće okupljanje, rado bi uskočio..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam i ja ako se krene juzno od Bg-a. I raniji modeli su im isto sa strane stvarali pukotine i odvaljivali im se delovi sa gume. Licno video. Pisalo se i na forumu o tome. Ja ovaj brend nikada necu staviti. Alekre vodi racuna i proveravaj redovno posto ih ti imas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 20, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za ovo. Proveriću šta se dešava. Moje gume iz prve serije, kupio sam ih vrlo brzo posle prezentacije. Elem, moj predlog je ovakav: Datum još uvek nisam smislio ali može da bude 30 ili 31. Pošto nas ima "od svuda" teško je uklopiti neku grupnu vožnju a da svi budu zadovoljni i podjednako tretirani. Bolje je da se nađemo u kafani, da se upoznamo zvanično i ispričamo a za vožnju, svako nek se organizuje kojim će putem da dođe i gde mu je zabavno i merak. Predlog je punjeni batak - granata u Smederevu. Ovaj batak je jedinstven i vredi da se namenski dođe i klopa. Naravno, pored toga ima i drugih specijaliteta od pileta pa ko šta voli ali batak je preporuka. Cene su vrlo pristupačne. Posle toga, možemo na jednu kratku revijalnu vožnju na sladoled do Kovina. Sladoled je jeftin i prodaju ga bukvalno na kutlaču. Odatle, kud koji. Ako se slažete, pišite pa da ja odem da proverim za restoran i organizujem nam mesta. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 20, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim. Samo javi dal je subota ili nedelja (30. ili 31. Maj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za. Odgovara mi i 30. i 31. maj. Došao bih sa gospođom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu i bivši TDM-ovci? Ja bih isto došao, ako vreme posluži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mog'o 31...za 30 nisam siguran! Ima valjda još nešto osim piletine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 20, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Markone88 je napisao: Da li mogu i bivši TDM-ovci? Ja bih isto došao, ako vreme posluži Ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Једном сам видео ТДМ испред зграде, квалификован сам да се придружим? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude kako planiram, dolazim i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 20, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Može!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 20, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan TDM nije uslov za dolazak. Druženje je dobro onoliko koliko su ljudi dobri a ne motori. Sutra idem da proverim kafanu, vidim da su je renovirali tokom ovog zastoja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Momci, potrebna mi je pomoć. U pitanju je 3vd(4cn) model, viljuška..Rasklopio sam je pre malo duzeg vremena da je repariram i evo sada kao dolazi na red. Pored semeringa, menjacu i one grafitne caure ili kako vec ih zovu. Na Wemoto sam našao ove gornje (slika br 1/2) Ali ne znam da li se menjaju ove donje i gde ih naći (slika br 3)? Nisam uspeoAko je neko imao iskustva sa ovim, cenio bih pomoć Послато са SM-N960F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Maj 20, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Momci, potrebna mi je pomoć. U pitanju je 3vd(4cn) model, viljuška..Rasklopio sam je pre malo duzeg vremena da je repariram i evo sada kao dolazi na red. Pored semeringa, menjacu i one grafitne caure ili kako vec ih zovu. Na Wemoto sam našao ove gornje (slika br 1/2) Ali ne znam da li se menjaju ove donje i gde ih naći (slika br 3)? Nisam uspeoAko je neko imao iskustva sa ovim, cenio bih pomoć Послато са SM-N960F помоћу ТапатокаIspravka, našao sam ipak, ako je to to valjda Yamaha TDM 850 A/B/D/E 91-93 Fork Bush Kit - Slinky Glide Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Yamaha TDM850 A/B/D/E 91-93 Picture of Yamaha TDM 850 A/B/D/E 91-93 Fork Bush Kit - Slinky Glide Motorcycle parts and accessories Samo mi treba neki savet ko je naručivao sa WEMOTO, kako funkcioniše to ?Послато са SM-N960F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 21, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično funkcioniše, bez problema. Ako ne znaš mogu ja da ti poručim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 21, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka, našao sam ipak, ako je to to valjda Yamaha TDM 850 A/B/D/E 91-93 Fork Bush Kit - Slinky Glide Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Yamaha TDM850 A/B/D/E 91-93 Picture of Yamaha TDM 850 A/B/D/E 91-93 Fork Bush Kit - Slinky Glide Motorcycle parts and accessories Samo mi treba neki savet ko je naručivao sa WEMOTO, kako funkcioniše to ? Послато са SM-N960F помоћу Тапатока Pogledaj ovde jeftinija je poštarina od wemoto Motorcycle Parts From Europe’s Number 1 - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Over 3.5 million motorcycle parts available online now. Worldwide shipping from Europe’s favourite genuine spare parts online retailer - 9.5/10 TrustPilot Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 20.5.2020. at 20:51, Markone88 je napisao: Da li mogu i bivši TDM-ovci? Ja bih isto došao, ako vreme posluži Evo i Ja kao bivši TDM-ovac da se zapljunem za vožnjicu i pozdravim icijativu za druženje i vožnju, ako sve bude kako trebuje. @Markone88 mi ćemo na začelju, da ne ometamo ili na prvoj borbenoj liniji da vadimo prosek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Ja tebe mogu sačekati negde, npr. u Topoli, pa možemo zajedno... a možda i još neko sa Juga (ne sa Lade)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 22, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, DarkoČa said: Evo i Ja kao bivši TDM-ovac da se zapljunem za vožnjicu i pozdravim icijativu za druženje i vožnju, ako sve bude kako trebuje. @Markone88 mi ćemo na začelju, da ne ometamo ili na prvoj borbenoj liniji da vadimo prosek Obojica imamo po 650cc, na kraju cemo mi da nas ne pregaze ove ljute masine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...