shoyyka 10374 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, stoka je napisao: @shoyyka jesi li siguran da na tvom motoru nije nešto već urađeno po tom pitanju? Nije, kod NFS-a smo i gledali... Ma sve je ok...nekom odgovara ovo, nekom ono... da mi smeta ja bi ga menjao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, shoyyka je napisao: Ih kolega, mojne... Velikom Banditu možeš i nogama davati gas? Da, bez da se dvoumi, u svim rezimima i stepenima prenosa... @stoka, fora je u tome sto taj motor nema "momenta" (moje misljenje, ne lupajte packe)... U tolikoj kubikazi, hornet 900 npr linearno povlaci i moze se voziti od 2 do 10000 obrtaja, tdm900 se vozi iskljucivo 3-7000... Probaj ga sestom brzinom voziti 3000rpm, bice ti jasno o cemu kucam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da sumiram i prekinem, kao bivsi vlasnik tdm900 dadoh sebi za pravo da kucnem svoje impresije... Ne shvatajte ovo licno i kao pravilo. Ja sam neko ko od punoletstva vozi 1000 kubika sa 4 cilindra, dobro znam sta je "moment" i njegov znacaj u komforu voznje. Onaj koji sa slabasnog motora, jos ako je sa klipom/dva sedne na tdm900 normalno je da dozivi WoW efekat! Ogromna bocna silueta je kao jedro i po autoputu vetar te ljulja iz trake u traku, on lagan i u visokom prenosu, brzina mala... Ti dodajes gas (doziveo licno) a on sa 900 kubika nema snage da "povuce" vec se mora 2 dole saltati... Neko resenje a po meni bi bilo zub manje napred (to se na sestoticama obicno radi) i produzenje vremena brizganja goriva... Ponavljam, ne shvatajte licno, ovako ga ja doziveh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da rezimiramo.... TDM 900 nema nikakvih problema. To je perfektan motor, jako udoban i jako kvalitetno napravljen. Završna obrada na visokom nivou. Pravi all rounder, koji pri tom troši najmanje u klasi (mislim da ni jedan motor od 600 kubika ne troši 4.5 litre kao TDM), najlakši je u klasi i ima najniže sedište u klasi (za niže vozače bitna stavka). To što malo divlja na nižim obrtajima, i traži da se "radi" nije nikakav "problem" nego stvar navike. I mene je u početku nerviralo, dok nisam naučio da vozim. Sad ga ne menjam! Ko ne voli da šalta i dira kvačilo, može da pređe na Suzuki Bandit (ja ga imao pre TDM-a). Ili još bolje, na maxi skuter.... P.S. Zaboravih @Ausländer da odgovorim na packu... kad ti dokurči dolivanje ulja, pređeš na 900.... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 25, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Decko, mi ne dolivamo. Kap ko kap sistem. Pratimo trendove. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 25, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, WoodyRider je napisao: Još jednom da rezimiramo.... TDM 900 nema nikakvih problema. To je perfektan motor, jako udoban i jako kvalitetno napravljen. Završna obrada na visokom nivou. Pravi all rounder, koji pri tom troši najmanje u klasi (mislim da ni jedan motor od 600 kubika ne troši 4.5 litre kao TDM), najlakši je u klasi i ima najniže sedište u klasi (za niže vozače bitna stavka). To što malo divlja na nižim obrtajima, i traži da se "radi" nije nikakav "problem" nego stvar navike. I mene je u početku nerviralo, dok nisam naučio da vozim. Sad ga ne menjam! Ko ne voli da šalta i dira kvačilo, može da pređe na Suzuki Bandit (ja ga imao pre TDM-a). Ili još bolje, na maxi skuter.... P.S. Zaboravih @Ausländer da odgovorim na packu... kad ti dokurči dolivanje ulja, pređeš na 900.... Druze slabo mislis, GSF 650 trosi takodje 4.5L/km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Branko je napisao: Druze slabo mislis, GSF 650 trosi takodje 4.5L/km. Imao sam GSF 650, troši 5 do 5.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 25, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @WoodyRider Ne znam kojeg si imao, ali moj 650 S L0 trosi 4.5L bez cijedjenja , a ti da postignes potrosnju na TDM 900 4.5L moras da ga cijedis. Koji ce ti onda motor od 900ccm? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, WoodyRider je napisao: Još jednom da rezimiramo.... TDM 900 nema nikakvih problema. To je perfektan motor, jako udoban i jako kvalitetno napravljen. Završna obrada na visokom nivou. Pravi all rounder, koji pri tom troši najmanje u klasi (mislim da ni jedan motor od 600 kubika ne troši 4.5 litre kao TDM), najlakši je u klasi i ima najniže sedište u klasi (za niže vozače bitna stavka). To što malo divlja na nižim obrtajima, i traži da se "radi" nije nikakav "problem" nego stvar navike. I mene je u početku nerviralo, dok nisam naučio da vozim. Sad ga ne menjam! Ko ne voli da šalta i dira kvačilo, može da pređe na Suzuki Bandit (ja ga imao pre TDM-a). Ili još bolje, na maxi skuter.... Nema dalje... jer nije pravljen za grad već da se udobno prebaciš do neke dalje destinacije...gde usput možeš i da se zabaviš malo oštrijom vožnjicom, šta ćeš bolje? E sad što mi hoćemo od nekog tipa motora, u ovom slučaju turing, sport-turing da napravimo i skutera i R-a i td., to je stara priča... Šta oni inžinjeri u Yamahi znaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Branko Legendo, pa ti onda maksimalno koristiš benefite Bandita: kruziraš šestom, 50 na sat.... To TDM ne može, priznajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 25, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @WoodyRider Moze, moze na kvacilu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja pročitah dvesta i kusur stranica teme, kako kod vas na poslu ovih dana? Fali ovde preko 100 stranica, ne znam ni ko ni zašto je brisao. BTW. Sve hoću da vas pitam, gde je @bocca bastard, šta je sa njim, nema ga na forumu? Njegovi postovi pobrisani, ostali samo menšni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da stelujem far levo desno srafovi ne reaguju. Da li zna neko sta moze da bude problem i kako da ga resim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12885 Napisano Februar 25, 2020 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Videćete vi kad ja napakujem dizne i filter vazduha sa XTZ1200 i koknem PowerCommander Nego, znam da prednji točak od R6 paše šraf na šraf na TDM900, zna li neko kakva je situacija sa zadnjom felnom? Šta moram da premerim? Širina nije problem, ali ne znam da li će lančanici biti u osi. Mogao bih povoljno a i stavio bih šestokrake od R6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, stoka je napisao: BTW. Sve hoću da vas pitam, gde je @bocca bastard, šta je sa njim, nema ga na forumu? Njegovi postovi pobrisani, ostali samo menšni. Kao Đenka, ostali samo dugmići. . . . ili su ga nestali, kao u knjizi Kvaka 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle cele zime tdm upalio iz prve kao da je jutros vozen. Bez gasa, bez dugog verglanja. Samo brm i yo je to :-) Aku doduse napunjen juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 27, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Akciona kamera AT Q 301, 4K, Wifi + nosač - Akcione kamere - Kamere - Foto oprema - WinWin WWW.WINWIN.RS Akciona kamera AT Q 301, 4K, Wifi + nosač Neko iskustva sa ovom kamereom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 27, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Hitmanle016 probaj ovde da pitas za misljenje. Sigurno ima ljudi koji se bolje razumeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 27, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Ti imas harmonike napred na vilama? Ne znam ima li razlike u obimu cizme na 3vd i 4tx buduci da je stap na 3vd-u 41mm, a na 4tx-u 43mm? Razmisljam se da stavim harmonike umesto onih fabrickih plasticnih stitnika koji su realno sranje. Ne znam koje da porucim. Gume vila MOTOBIKESHOP.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 27, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko fork brace na Tdm-u? Ima li benefita? Ne bih bacao pare ako je poboljsanje neprimetno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 27, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ej bre,mnogo ti postavljas pitanja. Ciji si ti,za koga radis? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 27, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ja sam muzicar ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12885 Napisano Februar 27, 2020 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A i ti si mi nešto utanjio sa pisanjem. Doduše samo ova tema živi uz kolege sa NC-ovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 27, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Manjak motivacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10500 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Astral je napisao: Manjak motivacije Pa kad voziš TDM. Niti šta dodati, niti šta oduzeti. Štaće ti fork brace? Kupio si njivu u Sremu pa se spremaš za oranje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...