Ausländer

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1587
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

 • Days Won

  12

Ausländer last won the day on Decembar 13

Ausländer had the most liked content!

Reputacija u zajednici

2558 Excelent

O članu Ausländer

 • Rank
  Dominus

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora
 • Lokacija
  Old Town
 • Motocikl
  Tausend

Poslednji posetioci profila

7759 profile views
 1. Lepo predstavljanje, lep staž, dobar motor. Pozdrav i dobro došla.
 2. Dobro je da ima! Planiram konačno na moto sajam na proleće, možda bude.
 3. Bosnu F100 godinama ne mogu da nađem da kupim. Samo F65. Ali i ona radi super. Bobina mi ubijala svećice. Stavio novu bobinu i otad nije crkla.
 4. Sad kad se zahvali i napiše hvala pogledaću...
 5. Ako si sam na motoru onda prebaci torbu preko bisaga, sve zajedno pričvrsti. Ako ide suvozačica, opet se neće pomeriti. Po meni su bisage bolja opcija, lakše se skida i montira. Pred hotelom samo uneseš. Koferi umeju da privuku obijače noću. A i po lokalu, vozikanja onako su mi lepša bez koferčina. Mada neko voli. Pogotovo troslovne originalne.
 6. + prevod, notar, porez u opštini, kafa, piće, gorivo. A neko mora i zeleni karton 2000. Posle servisi i održavanje.
 7. Pa zaključaj sam. Ili istroluješ dobrano i neko će ti zaključati.
 8. Ja naručio ove= 1200 dinara Ebay: https://www.ebay.com/itm/Winter-Waterproof-Touch-Screen-Bicycle-Motorcycle-Riding-Full-Finger-Warm-Gloves/362067364996?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=631293682238&_trksid=p2060353.m1438.l2649
 9. Ne treba biti isključiv. Mnogi su pohvalili, neki su i kritikovali sadržaj ili formu. Sve je to u redu. Nije baš da su svi složno protiv, ne treba generalizovati. Pojašnjenje šta nije u redu išlo je posle njegovog burnog reagovanja pa se i na taj post osvrnulo. Ni prvi ni drugi ne spore da se treba čuti na svim mestima problemi i predrasude oko motora i motociklista. Ali kad su finese u pitanju svi imaju pravo na mišljenje, i opet kažem to je u redu. A na kraju je i Dušan u drugom postu pokazao pravi ton i razumevanje i mislim da je cela tema sad OK, nema razloga za novo bacanje vatre.
 10. Dok se ne slažemo i različito mislimo ima nade za nas. Ne misli da nikad niko nije doprineo "opštoj bajkerskoj stvari", samo ne stavi se sve na forum.
 11. Evo i za Loznicu:
 12. Au jes dobro! Dobro je znati za ovo, taman kad budem sledeće sezone u Banji Koviljači eto me na piće. Što se tiče nas imamo kod autobuske stanice u Loznici moto kafe, manji je, biće slike čim pre. PS: Stavi i google lokaciju.
 13. Dobro došao vamo! Pa gde nađe TS-a 79-to? Ispravan, ima sve delove? Slikaj, piši.
 14. Na forumu je sve javno, samim tim i podložno sviđanju ili nesviđanju. Svakako razumem da neko rad svog deteta smatra najboljim, isto tako i ja. Ali nikad ovde ne bih izneo rad svoje ćerke. Niti njeno ime, i u stvari što manje se zna to bolje. Na kritiku nečijeg rada se ne odgovara uvredama i ponižavanjem. markoizkule nije koristio ružne reči. Ako je do teksta ima tu "dobre fore" i tematike koja je nama bliska pa je lepo da se i čula na akademskoj ustanovi. Što se tiče teksta - pa budi malo samokritičan. Ako uzmemo da je forma baš takva kakva treba da bude, onda bar tehnički mora biti precizno: Mešaš predrasude sa nesolidarnošću. "две најзаступљеније категорије, возача аутомобила и мотоцикала" - više ima kamiona, autobusa pa čak i traktora na putu nego motociklista. "Predrasude se zasnivaju na niskoj svesti" Šta je niska svest? "Несолидарност између возача мотоцикала и аутомобила заснива се на међусобном неразумевању." Ovakva tvrdnja je vrlo diskutabilna. "Највећи утицај има непознавање начина на који мотори функционишу" -Svi znaju kako funkcionišu. "Предрасудама доприноси информација да се шанса за незгоду на мотоциклу повећава тридесет пута у односу на аутомобиле." Ove dve stvari se nikako ne mogu povezati. Predrasude se zasnivaju na netačnim informacijama a ne tačnim. "Као млад возач, са шест година искуства на мотоциклу, сусретао сам се са бројним предрасудама и коментарима везаним за мотористе. Често ми прилазе странци, дајући ми разне приговоре и упозоравајући ме на опасности које мотор са собом носи. " Ova upozorenja na opasnosti nisu predrasude već realno mišljenje da je motor opasan. Kad se budeš osvrnuo na kritiku, ovu ili bilo čiju, biraj reči. Uglavnom, pozdrav svim bajkerima na svim mestima, poštovanje i samo hrabro dalje!
 15. Pa da, kad budem dovoljno mator i dovoljno bogat moj izbor će biti neki nov retro. Za da se ima po okolini, ništa mlados ludos.