vidakn 1779 Napisano Octobar 19, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav koncept...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 19, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo glup način sjebati jednu 900-ku... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano Octobar 19, 2019 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo glup način sjebati jednu 900-ku... Glup ili ne, u grckoj pvo prolazi tehnički ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 19, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, ThePainkiller said: Jezivo glup način sjebati jednu 900-ku... Pa i nije ukoliko bajker/vlasnik ima usled povrede potrebu za ovakvom modifikacijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 19, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И изгледа лепо, лепше од свих оних троточкаша који се продају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 19, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za nekim delovima sa policijskog TDM-a iz francuske žandarmerije. Ako nađem nekog kupiću ga celog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 19, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Octobar 19, 2019 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan On 10/15/2019 at 11:59 PM, Zoxxx69 said: Drugari... molim vas pomoć. Moram hitno da prodam moju 900-ku koja je kod mene tek 5 godina, pa u tom smislu ako znate nekog da je zaintersovan molio bih da razglasite... Cena je nesto oko čega se da razgovarati. Motor je u odlčnom stanju potpuno tehnički ispravan, registrovan do 07.2020. god.. Kupljen u Srbiji, prva registracija 2006 god. Motor je maženi i pažen, redovno servisiran i sve je rađeno po servisnoj knjižici na vreme, ide sa koferima - zadnji astra 48l (staju dve kacige) i bočni kappa K33. od opreme ima još povišeni vizir, slajdere i maglenke! Potrebno je uraditi mali servis, gume su odlične, zadnja je zamenjena u avgustu. Ima par ogrebotina ali nista strašno. Kontakt Zoran 0604830620 Sreo Zorana i lepsu mu polovinu u petak popodne na Avali, popricasmo malo i videh i TDM-a. Stvarno je fin motor i ako neko razmislja o TDMu nek se slobodno javi Zoranu, nece pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Octobar 20, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 15.10.2019. at 23:59, Zoxxx69 je napisao: kappa K33. Može li jedno pitanjce? Jel smetaju ovi bočni koferi pri vožnji saputnika, mislim na noge naravno? Ovako odokativno tu je negde... na granici... zahvaljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Alekre je napisao: Ovo neki Superman savi cevke u mašnicu? Kakav li je zvuk??? I ako nadješ poluoklope odma' da si javio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using TapatalkBravo Vojo! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Može li jedno pitanjce? Jel smetaju ovi bočni koferi pri vožnji saputnika, mislim na noge naravno? Ovako odokativno tu je negde... na granici... zahvaljujem! NePoslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 20, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre a njihovi policajci voze voze verziju sa turbom ili si samo stavio zato sto ti se svidja kao ideja. Znam da ludi Grci ugradjuju turbo na Tdm 900. Voleo bih da probam turbo agregat na motociklu. To bi sigurno bilo zanimljivo u najmanju ruku. Nije mi jasno samo kako ohlade vazduh, interkuler ne vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 20, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To ona fora. Sta je bre ovo? Pa ovaj 900 ne trosi ulje. Hmmmm. Ugradicu mu turbo punjac. E tako. Sada ce trositi. Sad je pravi Tdm 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nenadbg88 je napisao: Ne Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Hvala "Zoxxx69"!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da me neko bio, ne bi ovuda proš'o: CER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da me neko bio, ne bi ovuda proš'o: CERRed je neki ADV da padne, prerastao si ovu klasu motora.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, vidakn je napisao: Red je neki ADV da padne, prerastao si ovu klasu motora. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Na slici je super put, dva km vozio po nekom krupnom kamenju,naravno pravljenom za izletnike, planinare... žao mi ga bilo... psujem sebe ali ajd malo, malo, još malo... izdržao je muški, obećah mu:Nikad više!!! Nisam ljubitelj offroad-a nego ajd malo... a za ADV?... pa... šta će meni to? (čitaj:kad bi imao keša tol'ko) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Evo francuskih TDM-a u akciji.. Nažalost unistise onakve motore.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 20, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koje smeće od filma Baš bih voleo da vidim šta bi mu se desilo da zakači hidrant. Vazda šteta za TDM, toliko delova da bih mogao da ih koristim još 40 godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 20, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Audi jure Pezotom Audi posle grebanja u tunelu i kidanja hidranta kao nov ulazi u garazu. A 900ke se cuju kao R1. mozda zbog kocnica? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Octobar 20, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Može li jedno pitanjce? Jel smetaju ovi bočni koferi pri vožnji saputnika, mislim na noge naravno? Ovako odokativno tu je negde... na granici... zahvaljujem! Prijatelju... moja supruga se nije požalila evo 50 000 km... veruj mi, čak kad se uglavi lepo spava. Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Zoxxx69 je napisao: Prijatelju... moja supruga se nije požalila evo 50 000 km... veruj mi, čak kad se uglavi lepo spava. Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Haha... e to, da ja ovu moju ušuškam... evo ti novine, ukrštene reči, a ja ću polako... zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 22, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam na poklon od @ThePainkiller nastavak blatobrana. Iako sam se obradovao poklonu ne mogu nikako da napasujem da izgleda kako treba. Nastavak se prodavao kao dodatna oprema, retko se nalazi. U odličnom je stanju sa orig. šrafovima. Ko ima 4TX neka se javi da mu prosledim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...