shoyyka 10454 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Markone88 je napisao: Nije mi stiglo nista. Pazi ako moze na TDM 900, ili bar ako moze na ovaj moj nosac ja bih kupio Udji u poruke,ne prikazuje mi da si pročitao...možda si nešto zaključao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana sam zamenio ulje i sipao malo vise. Danas sam se provozao do vrnjacke banje i kad sam se vratio proverio nivo ulja ima puno prozorce. Da li moze da mu smeta posto je tik iznad maksimuma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, rajkokv je napisao: Pre mesec dana sam zamenio ulje i sipao malo vise. Danas sam se provozao do vrnjacke banje i kad sam se vratio proverio nivo ulja ima puno prozorce. Da li moze da mu smeta posto je tik iznad maksimuma? Naravno da smeta... Koliko je opasno da motor ostane bez ulja, toliko ne valja ni kad ima previše... Ako kažeš da je malo iznad maximuma, ne bi trerbalo da bude veliki problem, ali bih ja svakako to malko ispustio, da bude između min i max podeoka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan A dal da ispustim to malo na karteru ili kod filtera na onaj sraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 11, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Tibora sam ja kontaktirao u vezi centralnog štendera za TDM 900. Ne pasuje od 850, ali može da napravi. Samo mu treba mustra, odnosno da mu neko da original štender od 900-tke. Denis ne skida štendere sa motora koje dovozi, nemojmo da pljujemo čoveka bez razloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal ce da potrosi ovaj prosli sto ga je vozio iso na more sa njim preso 5000 i porosio od pola prozorceta do nesto malo iznad minimuma. A uvezao ga iz CH sa 17500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Kao nov je sad je na 23000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo na prolece. A gledao sam snimak iz svice bio na 17500 e sad samo ako su oni vracali. Mada i bas me briga bitno da je dobar ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Novembar 11, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Markone88 said: Da li vrede nesto ovakvi stenderi? Nesto mi deluju "tanko" https://m.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Obezbedjenje-motocikala/Stender-Pontis-ST-01-61788489-oglas.htm#mhs0-1541966862007 I sad razmisljam, ako dignem samo zadnji tocak, o da prednji trpi vise tezine. Ili gresim? Ja imam Pontisov štender i ciradu i vrlo sam zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan To ti rekao a? E lagao te Hahahahaha Zove mene neki matori dok sam prodavao moj motor i pita jel trosi ulje.Ja mu objasnin sve lepo u kakvim situacijama trosi ulje, čovek mi kaže hvala ti lepo druze ali ja ću da kupim od jednog drugog lika TDM on mi se kune da ne troši gram ulja Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 12, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ulje? Ne presecajte se, deo ulja je za auto, ona jedna flasa... salim se,stvarno ima i za auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22417 Napisano Novembar 12, 2018 Integrisan, 9613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zato u Profaco-u imaju na stanju trenutno samo 2L elfa za motore... Bice u toku ove nedelje obnovljen lager kazu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je Astral sve pokupovao Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Novembar 12, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ujak prodao BWM-ejca i meni poklonio punjac sto mu ostao, BMW pise na njemu i ima one tackice, nivo napunjenosti pokazuje ako ne gresim, no mene interesuje da li ima te ciklse praznjenja i sta god vec ima pametni punjac ili i ovaj radi kao klasican? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, bocca_bastard said: Ovo ti je samo za do FG i natrag Sta, ide se do FG?? U k* * * c! Moram po jos! Nema vise na stanju ni te 2L. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Salu na stranu, imaju neko ulje za oko 400rsd , mineralno, odlicno za stare dizele, da znate. Jeftinije od Optime. Mi sa vozilima iz 18** smo veoma radosni. Samo prede sa Elfom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Novembar 13, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio te poslednje dve litre Pocelo sredjivanje masine za novu sezonu (kakva je jesen zime mozda i ne bude) Bio je dobar a posle svega nadam se da ce biti jos bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 13, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @NIKOLA 1 Posto TDM u takvom stanju da od njega napravim motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22417 Napisano Novembar 13, 2018 Integrisan, 9613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada videh "golog" tdm-a setih se da na "carpetdm" francuskom forumu procitah da bobine na 900 modelu, zbog pozicije na ramu znaju da nakupe vodu i da zbog degradiranja izolacije varnice koje kude! Na mom bivsem TDMu koji je sada u vlasnistvu @Markone88, odradih preventivno zastitu istih u vidu obmotavanja VN izolacije (60kW) oko samih bobina a kablovi provuceni kroz tri sloja termo buzira pa kao mehanicka zastita kroz takozvani "snake skin" buzir moderno plave boje Tako da ko rastura devetstoticu neka obrati paznju na mesto gde kabl svecice izlazi iz bobine, ako ispod njega ima tragova gde je varnica "udarala" mora se nesto preduzeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22417 Napisano Novembar 13, 2018 Integrisan, 9613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku gde je odradjeno ali evo obelezih gde obratiti paznju, kabl se odvija iz bobine tako da ga je lako zastititi nekim VN izolatorom... Sada je to kod Markone-a sve ususkano, moze pod vodu da ga gurne Preventiva je preduslov ugodne voznje!!! P.S. Na slici je bobina desne svecice, sa druge je strane logicno leva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Valja tebe imati za prijatelja,krupna je to stvar,a lako odradiva...evo mom kolegi jutros se umalo ne upali renault clio zbog ventilatora kabine...verovatno prespojilo...dešava se i pacova da nadju u haubi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22417 Napisano Novembar 13, 2018 Integrisan, 9613 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pu,pu,pu... (Znam da nije kulturno al da pljucnem)... TDM varnici bas ispod rezervoara, ne retko se i upale (kolegi sa foruma bas zbog varnicenja npr.) P.S. Hvala na lepim recima, tebi koliko vidim stici cemo da odradimo samo neophodno, na prolece dodji da ga "batalimo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ima da ga izolujemo celog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Novembar 13, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Nemam sliku gde je odradjeno ali evo obelezih gde obratiti paznju, kabl se odvija iz bobine tako da ga je lako zastititi nekim VN izolatorom... Sada je to kod Markone-a sve ususkano, moze pod vodu da ga gurne Preventiva je preduslov ugodne voznje!!! P.S. Na slici je bobina desne svecice, sa druge je strane logicno leva Lepo ja kazem, vise verujem motoru kada ga uzmem isti dan od Nenada, nego da je 2 godine bio kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...