ThePainkiller 4384 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, NIKOLA 1 je napisao: Za sada su u planu menjanje ulja u masini, kocnicama, prednjoj viljusci, antifriz, svecice, filter vazduha, lezajevi u tockovima, dihrung poklopca ventila jer vidim da je stari masnjikav malo na jednom mestu, a kad se to vec skida onda i stelovanje ventila, sinhronizacija karbova, servis kocionih klesta i jos par sitnica.... Od modifikacija bi mu stavio malo siri volan jer fabricki em sto je uzi em je savijen ka vozacu pa bi stavio neki malo ravniji, poviseni vizir i neki auspuh ali ne skroz otvoren, a onda ce biti kao pracka i pravi gutac bezbriznih kilometara Kada zameniš korman, ako ti taj fabrički ne bude trebao, ja se prijavljujem da ga uzmem od tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, NIKOLA 1 said: Moguce, ovaj mi je nekako cudan, mozda treba privikavanje, ali nisu skupi volani pa cu se igrati malo! Jedno pitanje u vezi oborenog svetla, znam da ima projektor ali mi ne sija bog zna sta nocu, da li probati sa pojacanom sijalicom ili odmah uzeti xenon? Odmah xenon. Ako i onda ne budes zadovoljan zameni socivo. Nije skupo imamo coveka u Jerkovicu koj se bavi farovima i socivima. Daj mi kat. br. prednjih lezajeva. I ja bi zamenio. Zapisi u temi da ostane za buduce vlasnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Lezaj prednji 6303 - C3. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano Maj 7, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 838 Napisano Maj 7, 2018 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ova zadnja oznaka je za lezaj zadnjeg lancanika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksaDeda 13 Napisano Maj 7, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nekada Kawasaki ZZR 600 i Kawasaki ZZR 1100 a sada Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koja je dimenzija semeringa za viljusku, 3VD 1994. godina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Utjerivac @NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, AleksaDeda said: Koja je dimenzija semeringa za viljusku, 3VD 1994. godina ? FRONT FORK SEALS. TDM850 Mk.1 (3VD,4CM models) 1991-1995. FORK SEALS 41 x 53 x 10.5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, AleksaDeda je napisao: Koja je dimenzija semeringa za viljusku, 3VD 1994. godina ? 41X53X10.5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/1/2018 at 21:11, aspar je napisao: Pozdrav drugari.Evo i ja posle nekoliko razlicitih tema(motora) na ovom forumu da se prijavim i ovde kao vlasnik TDMa od zimus. Ovaj primerak vecina vas poznaje.Sto bi rekli :"Nas,sa foruma". Nadam se dobrom druzenju i razmeni iskustava,zdravog humora itd. Moj motor i dalje živi !!!! Čestitam i da te usreći kao što je mene godinama. Svrati do Naše Marine da me mine želja da ga malo vidim i pomazim . Ja častim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Daki,Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 9, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan On 5/7/2018 at 12:48, NIKOLA 1 je napisao: Moguce, ovaj mi je nekako cudan, mozda treba privikavanje, ali nisu skupi volani pa cu se igrati malo! Jedno pitanje u vezi oborenog svetla, znam da ima projektor ali mi ne sija bog zna sta nocu, da li probati sa pojacanom sijalicom ili odmah uzeti xenon? Ja sam uzeo Led sijalice u Bear.rs, konkretno ove: https://bear.rs/proizvodi/xenon-sijalice/led-sijalice-za-maglenke-i-ponistivaci/h7/h7-srednje-dugo-maglenka-svetlo-6000lm.html (iako na sajtu piše da idu bez garancije, dobio sam pisanu garanciju). Sama instalacija ide jako brzo, a deluje mi da je i potrošnja manja, dok sami farovi biju kao mahniti (slikaću večeras pa pokazati). Plus, ne deluje mi da je išta skuplje od xenona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem na mom TDMu, kada sam ga uzeo pre mesec-dva, prodavac mi je rekao da je na njemu nov akumulator stavljen preko zime. Motor nisam vozio nedelju dana, juce odem, upalim ga sasvim normalno, provozam se i kasnije motor nece da upali tj slab akumulator. Imam unimer tako da mogu da ispitam vrednost punjenja, jel moze samo neko da mi napise pod kojim uslovima koji napon bi trebao da bude, posto sam cuo da su im namotaji mana pa da proverim kako kod mene puni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 13, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje ti mora biti u rasponu od ~13,5 - 14,8 Volti. Sa upaljenim svetlima ne bi smeo da padne ispod 13,5 V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na leru od oko 1000-1100rpm ili vise ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15065 Napisano Maj 13, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 3k rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Maj 13, 2018 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije 14.8 V malo puno? Mislim ja sam ugradio onaj volt metar što se dobija uz akumulator,baš zbog ovakvih situacija.Meni je sa ugasenim svetlima raspon od 13.4 do 14.1....Sent from my D6633 Dual using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, bocca_bastard je napisao: Evo ti kako je na mom 4tx. Imam balast jedan za xenon na oborenom. Ugasen motor 12.8v na aku. Upaljen u leru i zagrejan 14.3v bez potrosaca Upaljen u leru i zagrejan sa potrosacima 14.1 posle minut dva 14.2 U voznji sa potrosacima 14.3v Kao i kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo mozda ukazuje da mi je regler los posto na leru pod opterecenjem, zagrejan u sekundi varira od 11.3v na 10.4v i vrati se na 11 i opet 10. A pod opterecenjem na 3k rpm nece preko 13v. A bez opterecenja bukvalno jedva predje 13v po gasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13207 Napisano Maj 13, 2018 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao loše. Proveri, očisti kontakte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Stole_018 said: Jel ovo mozda ukazuje da mi je regler los posto na leru pod opterecenjem, zagrejan u sekundi varira od 11.3v na 10.4v i vrati se na 11 i opet 10. A pod opterecenjem na 3k rpm nece preko 13v. A bez opterecenja bukvalno jedva predje 13v po gasom. Kontakti na klemama. Kontakt mase na karoseriju. Dzekovi na regleru ,bravici , ma kreni redom i prskaj kontak sprej. Ako je neki patinirao, smirglica u ruke. Ako je neki nagoreo,menjaj. Proveravaj i provodnike,ne smeju biti kruti i plasticni,moraju se savijati pod prstima,ako neki pukne pod prstima,menjaj,taj je zbog loseg kontakta izgoreo jer se grejao. Napon treba da ti bude 14,3V +- 0.2 V Napon treba biti isti sa i bez potrosaca upaljenih. Jedino na leru moze biti oko 14V+-0.2V Ako je sve ok. Posalji regler kod @zika56 na ispitivanje. On ti moze i novi napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Gospodin TDM. free image hosting 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 13, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Obecah kako izgleda moj TDM sa LED osvetljenjem. Mislim da izvanredno radi posao. A danas mi Fica na dunavskoj magistrali kaze da u tunelu biju ko ludi, da je morao da prekriva retrovizor. Tako da, toplo preporucujem. :-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13207 Napisano Maj 13, 2018 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svetli lepo, mogu da potvrdim. Bar vizuelni osećaj i prisustva motocikla na drumu je odličan, kako osvetljava drum je druga stvar i to ti najbolje znaš. Koje sijalice imaš u farovima? Ja sam se nameračio na Philips White Vision zarad takvog efekta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 13, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Alekre je napisao: Svetli lepo, mogu da potvrdim. Bar vizuelni osećaj i prisustva motocikla na drumu je odličan, kako osvetljava drum je druga stvar i to ti najbolje znaš. Koje sijalice imaš u farovima? Ja sam se nameračio na Philips White Vision zarad takvog efekta. Evo ih, mada sam upisao u postu sa pocetka strane. https://bear.rs/proizvodi/xenon-sijalice/led-sijalice-za-maglenke-i-ponistivaci/h7/h7-srednje-dugo-maglenka-svetlo-6000lm.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...