igogitar 686 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jel može neko da mi preporuči neku zaštitu za ruke tzv.handguards za naše TDM-ke od ovih jeftinih sa Temu ili Aliexpress koje dobro izgledaju. Nikad ih nisam imao na motoru a sad bih stavio jer bi dobro došle kad su jutra hladnija u ovom periodu da ne nosim zimske rukavice. Imam kofer i posledično tegove na kormanu a pojma nemam kako se to montira kad imaš tegove. Dakle važno je i da se lako montiraju. Našao sam neke za Stroma al ne znam da li bi pasale. https://share.temu.com/9jt2GAnMKTB I još nešto da pitam,jel stavljao neko onaj "kljun" od Tracera,ne pravim GS od motora nego mi nekako onaj dio ispod fara kao da fabrički nešto fali... Znam,znam, evo sam ću se izbaciti iz grupe Promenio pre 14 sati član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 823 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/16/2026 at 1:46 PM, VLAD81 said: @Marek1987 jesi li pratio potrošnju ulja? Ja sam sipao comp4 i sad za prvi maj napravio turu od 1K kilometara i ne fali ni kap. Ehh na žalost ne vozi se više kao nekad. Od kada sam sipao ulje prešao samo možda 1000 km, posle bio mesec dana poslom u Kini, i iako stigoh pre dve nedelje još ne stigoh da provozam. Ali evo danas ću da pogledam nivo ulja i javljam. Jer sam i ja prešao oko 1K. Promenio pre 3 sati član Marek1987 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17032 Napisano pre 3 sati Integrisan, 8546 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, igogitar said: Drugari jel može neko da mi preporuči neku zaštitu za ruke tzv.handguards za naše TDM-ke od ovih jeftinih sa Temu ili Aliexpress koje dobro izgledaju. Nikad ih nisam imao na motoru a sad bih stavio jer bi dobro došle kad su jutra hladnija u ovom periodu da ne nosim zimske rukavice. Imam kofer i posledično tegove na kormanu a pojma nemam kako se to montira kad imaš tegove. Dakle važno je i da se lako montiraju. Našao sam neke za Stroma al ne znam da li bi pasale. https://share.temu.com/9jt2GAnMKTB I još nešto da pitam,jel stavljao neko onaj "kljun" od Tracera,ne pravim GS od motora nego mi nekako onaj dio ispod fara kao da fabrički nešto fali... Znam,znam, evo sam ću se izbaciti iz grupe Pazariš od mene SW Motech Kobra štitnike Za kljun ne znam šta da ti kažem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17032 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8546 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zanimljivost iz internih TDM grupa i jednog od ljudi koji je radio na dizajnu. Ovo je jedna od prvih skica 900ke u ranom razvoju. Što govori koliko je vizija TDM-a bila ispred svog vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...