ThePainkiller 4384 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Aku je napisao: Da li je neko menjao lezajeve u zadnjem tocku na 4tx??? Trebao bih zameniti jer ima lufta, mislim da ima 4 lezaja. Ako neko ima oznake ili je vec negde narucivao? Evo slikovito... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Februar 27, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Best said: @Berar čovek trežio sliku Wingrack nosača za kofere ( ako sam dobro razumeo ). Ovo što si postavio nema veze sa traženim. Ako se na mene odnosi, jesam trazio sliku njegovog nosaca, interesuje me kako se kaci na onaj rukohvat za suvozaca, mada mi ni posle slike nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Februar 27, 2021 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan 1 slika iljadu reci. Sad jos da nadjem ponudjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14535 Napisano Februar 27, 2021 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, JoeD je napisao: Ako se na mene odnosi, jesam trazio sliku njegovog nosaca, interesuje me kako se kaci na onaj rukohvat za suvozaca, mada mi ni posle slike nije jasno Nosac centralnog se ne kaci na rukohvat nego na nosace bocnih kofera crvene strelice, a nosaci bocnih na ram, sa donje strane su rupe sa navojem zuta strelica (ima po dve sa svake strane) i nogostupe suvozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10413 Napisano Februar 27, 2021 (promenjeno) Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, JoeD je napisao: Ako se na mene odnosi, jesam trazio sliku njegovog nosaca, interesuje me kako se kaci na onaj rukohvat za suvozaca, mada mi ni posle slike nije jasno Možda ti ovako bude jasnije, uz predhodno objašnjenje od kolege bdada. Promenio Februar 27, 2021 član Best Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Februar 28, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, bdada said: Nosac centralnog se ne kaci na rukohvat nego na nosace bocnih kofera crvene strelice, a nosaci bocnih na ram, sa donje strane su rupe sa navojem zuta strelica (ima po dve sa svake strane) i nogostupe suvozaca. E to, hvala na pojasnjenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Februar 28, 2021 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/4/2021 at 9:18 PM, Svaler said: Ja могу опет да вам изађем у сусрет ако треба мајице да се раде иако не возим више ТДМ Дечко који ми ради је стварно коректан и ради квалитетно. Ко је узимао прву туру видео је квалитет, а чак сам и летос видео једног дечка да носи ту мајицу на неком мото скупу. Цена би била око 500дин, на количину од минимум 20 комада. Нисам дуго био на форуму, али ме обавештење за помињање у овој теми наговорило да уђем. Једна од светлих тачака форума Ciao kolega, secam se price o tvom vlog-u, kako se razvijala, i kako se na zalost zavrsila Znam da si retko na forumu zadnjih u vreme ali eto da iskoristim trenutak pa da te pitam da li imas volje da realizujes i ovu pricu: Hvala unapred na odgovoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Mart 2, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio zadnje lezajeve. Hvala "ThePainkiller". Malo jos da pitam: da li se guvernal/korman, moze podici bez dodatnih rajzera? Da li se na amortizeru moze podesavati visina motora takodje? Ja kad sam gledao da kupim tdm, probao sam jedan pre ovog mog i cini mi se da je korman bio vise podignut i da je cela masina bila visa. Ovde mi nekako pada tezina mnogo na ruke. Vise mi se svidja kad mi je volan u visem polozaju. Navika od trandze verovatno. Promenio Mart 2, 2021 član Aku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Mart 2, 2021 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas upalio TDM-a, prvi put od novembra. Preko kablova, da ne mučim ceo sistem. Bam iz prve. Inače, morao sam odmah da perem motor. Mačka je ulazila pod ciradu i živela celu zimu na sedištu. Sve mi je iskaljala štetočina. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Mart 2, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam poteskoce da nadjem gume za 4tx. Prvenstvo imaju Mitas, a Miselin u kompletu sto sam nasao cena je oko 26.000 Ima li neko predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 2, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Mitas nema prednju. A da je ima cena obe ne bi bila mnogo maja od tih 26 000. Tako da to je otprilike neka cifra. Proveri sa mrg kula, drugar kod njih uzimao za Fazera, mada opet je cena oko 100 evra po gumi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Mart 2, 2021 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Prednja je preskupa , ja sam jedva našao za 13000 din i naravno Mitas ne radi tu dimenziju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, tibor je napisao: Drugari, imam poteskoce da nadjem gume za 4tx. Prvenstvo imaju Mitas, a Miselin u kompletu sto sam nasao cena je oko 26.000 Ima li neko predlog? MRG ima u ponudi Bridgestone Batlax BT-023 za 212 evra u setu za TDM. Imaju i Dunlop GPR300 za 215 evra u setu. Promenio Mart 2, 2021 član ThePainkiller Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 2, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan To su te cene. Jeftinije da vozis nesto sto nosi 120 17 i 180 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10413 Napisano Mart 2, 2021 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan U Vianor-u u BG komplet za TDM Metzeler Z8 mislim da je oko 24.000. Evo ti link, ima br telefona pa proveri. Vianor Partner Belgrade – Voždovac - Vianor VIANOR.RS Pronađite vama najbliži Vianor - Najjednostavniji način da se pobrinete za vaš automobil. Zahvaljujući našoj mreži, servis guma i razne auto usluge su uvek blizu vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Mart 2, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan To mi nešto mnogo jeftino za Z8... i da je malko stariji DOT kupujte odma'! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Mart 2, 2021 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek možete da spakujete 17 napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 3, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, dobro cena. Ja sam samo prednju platio oko 16.000 čini mi se. Tad kad sam gledao, najpovoljniji mi bio pneumaster iz Subotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 3, 2021 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Reparacija prednje vile, koja je cena otprilike? Pitam samo za delove i ulje.Sent from my SM-G988B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12783 Napisano Mart 3, 2021 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od 60 do 150 eur. zavisno od kvaliteta delova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4266 Napisano Mart 3, 2021 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se podrazumeva pod "reparacija vila"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Mart 3, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zamena semeringa, onih guma prasinara, kliznih caura u viljusci i ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 3, 2021 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zamena semeringa, onih guma prasinara, kliznih caura u viljusci i ulja.Na to sam mislioSent from my SM-G988B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Mart 3, 2021 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo lepote Sent from my SM-G988B using Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 3, 2021 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Hitmanle016 said: Reparacija prednje vile, koja je cena otprilike? Pitam samo za delove i ulje. Sent from my SM-G988B using Tapatalk Zavisno od delova. Oem je jako skup- opravdano. Aftermarket je oko 80€ delovi u kvalitetu. Bez ruku. Govorim o pravom remontu ne samo zamena uljnozaptivnih semeringa. Ja znam da ima majstora koji rade samo zamenu semeringa i za ruke uzimaju oko 30-40€. + semerinzi oko 2000din (Ari,Athena) u prevodu low budget klasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...