WoodyRider 816 Napisano Maj 6, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Maločas video na Fejsbuku.... Neki japanac pravio bočne kofere od drveta. Sad ima puno pravo da napiše full oprema, koža, klima, lamperija..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 6, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto nije zakacio pola regala iz sobe i da vuce.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 7, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu reći da mi se sviđa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Maj 7, 2020 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je dugacka 'copava' na 850? Kod mene je negde do centra rupe oko 24,5cm i prekratka je, preterano se navija motor. Ima malo lufta gore u srafu i smatram da on nije presudan, ili je kratka ili je eventualno ceo nosac iskrivljen na spolja. Bukvalno treba da bude 2-3 cm duza da bi motor stajao iole pod normalnim uglom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 7, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Biker Q said: Koliko je dugacka 'copava' na 850? Kod mene je negde do centra rupe oko 24,5cm i prekratka je, preterano se navija motor. Ima malo lufta gore u srafu i smatram da on nije presudan, ili je kratka ili je eventualno ceo nosac iskrivljen na spolja. Bukvalno treba da bude 2-3 cm duza da bi motor stajao iole pod normalnim uglom. Kod mene se bas nagne u stranu, medjutim pre 10 tak dana kolega sa posla kupi 850 icu i ja je gledam na copavoj stoji uspravnije od moju, ustvari copava je bila ista a zadnju amortizer je stajao nize i prednje vile su vise sabijene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam da skinem moju i da potrazim malo duzu. Na ravnom betonu mi se cini da ce da prevagne i padne a da ne pominjemo ako treba da se parkira na nekom nevarnom terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 8, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Biker Q said: Ja razmisljam da skinem moju i da potrazim malo duzu. Na ravnom betonu mi se cini da ce da prevagne i padne a da ne pominjemo ako treba da se parkira na nekom nevarnom terenu. Bas cu sutra da je izmerim, meni pa sigurnije kad se malo vise nagde, naucio sam znam da moram da imam bar pola metra levo kad se parkiram, inace udarice i zid, drugi motor, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Juče opušteno 470km... photo web hosting 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21618 Napisano Maj 9, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada izadjes iz Sokobanje i krenes na Rtanj, na oko 10ak km je skretanje za selo Vrelo, tu je izvor reke Moravice, prelepo mesto za kratki odmor i napuniti pluca mirisnim vazduhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6582 Napisano Maj 9, 2020 Ne silazi, 6513 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne... Selo Vrelo je na putu za Knjaževac! Da bi se iz Sokobanje došlo do mesta Rtanj, skreće se levo posle izlaska iz grada...za Boljevac i Zaječar....a do Vrela se ide iz Sokobanje pravo, u pravcu Knjaževca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21618 Napisano Maj 9, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ispravci! Da, na izlazu iz Sokobanje taj put se racva, pravo, uz brdo je Rtanj, desno Vrelo... Nije namerna greska, ne zamerite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 9, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam taman hteo da pišem kako smo TDM i ja napokon kliknuli. Krenuo malo Alpskim putevima, sve kako treba, lepo, tečno, ne previše brzo al' poenta je da sam stekao osećaj. I onda mi kod Ljubljane, na jednom dužem pravcu tip kolima preseče put i jebiga. Sad sam u bolnici, ugruvan, potres mozga, slomljeno rebro, a motor ne smem ni da pomislim na šta liči. 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 9, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E jebi ga,druze. Zelim ti brz oporavak! Na zalost,na te idiote ne mozemo uticati. I od njih svi strahujemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21618 Napisano Maj 9, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jao bre, oporavljaj se... Drzite ukljuceno dugo svetlo danju!!! Stvarno mi nije jasno iz kojih pobuda ljudi gase svetla na motorima?!? Pa jeftinija je sijalica, far od glave valjda!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je. Brz oporavak. Motor ce se popraviti, zameniti kupiti drugi. Bitno da je glava na ramenima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako, prilikom uključivanja nije te video? Uobičajeno... Brz oporavak...a motor... kupićeš bolji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Maj 9, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @stoka uf.....brz oporavak ...sve ostalo manje bitno.... nazalost vozaci cetvorotockasa su zaboravili preko zime i u toku karantina da postoje motoristi pa su manje oprezni i slabije gledaju....zato motoristi moraju da budu mnogo pazljiviji.jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @stoka Uh drug... Baš mi je krivo... Tek što si kupio taj lepi TDM... Ali, najbitnije je da je živa glava na ramenima! Gvožđe će se zakrpiti. Život se ne može "krpiti"... Samo hrabro i odlučno u oporavak...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14059 Napisano Maj 9, 2020 moto merkat °°, 4883 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Biker Q dali si ti trazio zadnji rukohvat? Mozda sam i pomesao Motocikli | Oprema i delovi : Yamaha tdm 850 delovi 03.05.2020 - ID 93245346 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Delovi za model 3VD. Imam samo ovo sa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Maj 9, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nov upravljač i podizači. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Alekre je napisao: Nov upravljač i podizači. Ekstra... @Sachmo Vidi kolega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 9, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre jel ti prenosi sad vibracije na upravljač sa tim rajzerima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12509 Napisano Maj 9, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ovaj upravljač je od aluminijuma, znatno je debljih zidova i čvršći. Plus, još uvek nemam tegiće. Jedino što sada ne mogu da vratim štitnike ruku. Nema mesta. Videću šta ću da radim. Možda uzmem još jedan upravljač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 9, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je aluminijumski, debelo zidni. Baš takav sam imao na Bandit, sa rajzerima. Moj je bio marke Renthal. Ali me jebo sa sitnim vibracija a, samo tako. Kad sam stavio fabrički, situacija je bila mnogo bolja. Zato i pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Alekre je napisao: Videću šta ću da radim. Možda uzmem još jedan upravljač. Ako uzmeš drugi korman, a ovaj, kojim slučajem, odlučiš da prodaš, onda bih ga ja uzeo. Ja razmišljam o širem kormanu. Ovaj od Bandita mi je uzak mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...