Jump to content

Moto Zajednica

Biker Q

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1644
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Paracin

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Biker Q's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,6k

Reputacija u zajednici

  1. Ne znas bar okvirnu cenu?
  2. Samo da se jos jednom zahvalim coveku Surla85 koji je ekstra lik i svima koji su ucestvovali u temi i ponudili pomoc.
  3. Pikap (ako se tako kaze) mene slicno zezao.
  4. Jel kupio neku crnu aku brusilicu? Ne nadjoh je nigde.
  5. Ajd da vidimo i tu varijantu, podicicu jos jednom temu u medjuvremenu pa mozda se javi neko.
  6. Moj problem a i problem kolege jos nije resen, ako znate nekog iz okoline Beceja ili da prolazi tuda recimo sa nekom robom ili slepkom ka Paracinu ili okolini, javite da pokusamo da uklopimo to prebacivanje. Naravno moralo bi i kolegi kod koga su predmeti da odgovara da se uklopi preuzimanje a meni nije problem da odem negde u okolinu da preuzmem. Naravno niko ne bi nista radio za dzabe.
  7. Nezvanicno sam cuo da Globos osiguranje prilikom registacije vozila nudi neku vrstu pomoci na putu eventualno da se plati. E sada znajuci ko stoji iza toga jos deluje mi jos kao veci zajeb. Sada su kao ekstra ali svi su oni "ekstra" dok ne rasire mrezu i ugrabe kajmak a posle druga prica. Atlas najduze opstanje cini mi se ali opet sada retko kome treba pomoc vezana za jedno vozilo.
  8. Na autu starom 15-20 god svaki deo svakog casa moze da otkaze. Mada vidim da ce pre na auto putu cekati slep neki 5 god star nego golf ili audi starije generacije, nesto i otkaze ali se odvuce, ovi novi upale stop i nema mu mrdanja.
  9. Pa ovo je jos i dobro, meni rekli da ne placaju oni popravku auta ako se desio u Srbiji za EU paket, jedino ako su tebi taj iz RS aktivirali kao EU na Gocu. Smestaj nista vec samo slep do servisa koji sutra moze da pogleda auto a meni refundacija autobuske ili vozne karte do kuce. Jos mi kazubevo ti pozovi servis da ti kaze cenu, ja pozovem, kaze covek ja ne mogu sada da pricam vozim....
  10. Pa moze da se popravi sigurno s tim da platim ja. Sta se to ne npopravlja, poruce pumpu novu 400e, 4 amortizera po 100e i popravi se a auto vredi 1000e. Ja bezuslivno u paketu imam po zelji slep na zeljenu adresu i sve su dali od sebe da me prebace u najblizi servis koji ce da popravi, pa popravice, ali po kojoj ceni? a meni bez drugih uslova ako zelim sleduje slep na zeljenu adresu....
  11. Vidjao sam ranije dosta slep sluzbi sa natpisom Wozzi na vratima, sada bas obracam paznju i nisam video ni jedno. Video sam nekoliko sa natpisom Tesla (Zelena slova). Atlas su jedno vreme imale ove kurirske sluzbe iako mahom teretne kombije voze, verovatno neka ponuda za njih a sada ne znam, ta mi je informacina dok sam uzimao Atlas. Uz Atlas sam dobijao vaucer za besplatan pregled vozila u Bosch ovlascenim servisima i jednom sam ga iskoristio u Motor servisu u Jagodini kad su mi rekli da su dizne u pitanju kada me auto zezao, a 2-3 ta vaucera su mi propala.
  12. Imao sam Atlas do pojave wozzija, vezivao se za vizilo cini mi se, kada se ovi pojavili presao sam kod njih jer je mogao bilo koji auto i motor cak sto drugi nisu imali. @Blaza velikohvala u svakom slucaju, posle sam se i ja izinatio jer su me razbesneli. Zvao sam i burazera da smisli gde da ga ostavimo i da palim na bus.
  13. To im kazem, mogao sam sa decom da budem, vozim celog zivota stare automobile, idem na more, placam, racunam bezbedan sam i sada mi ovo radite, rekoh ne mogu da verujem sta mi pricate. Kada ste zvali i nudili sve moze a sada osnovnu stvar iz paketa zbog koje ga svi kupuju vi ne mozete da pruzite. Rekoh placam odkad ste poceli sa radom i ovaj slep koji sada prvi put trazim sam i otplatio kroz godine, stvarno sam im sve to rekao, pa aman ljudi.
  14. Stao je i lik koji je pored mene prosao vise puta autobusom posto sam bio na izlazu iz Zeleznika a on tu prolazi autobusom "Trans jug" dole im je garaza. Kaze ja sam ga vozio 10 god cudi me da se to desilo. Kazem cekam wozzi ali me otkacise, kaze svi su poceli da se zale na njih. I da , rekao sam im da cu sve gde mogu javno da iznesem jer sam i sam nagovorio mnoge da kupe bas wozzi jer su u startu stvarno bili ekstra i mnogo poznatih ljudi je imalo pozitivna iskustva. E sada na dalje stvarno ni ja ne znam sta uzeti od pomoci, u ove sam se kleo i nagovarao ljide zato sam tako i ogorcen. Ne mogu ni da prenesem sve njihove gluposti iz razgovora ali nisam mogao da verujem sta pricaju preko tel, doduse najvise taj "gej Dragan", kao da je njegova firma a on se samo sefovska dupeuvlakacica da otkaci svakoga ko pozove.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja