bdada 14512 Napisano Jul 16, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 i ram i blok su aMulinijum, kako god okrenes mora na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Jul 16, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi crash barovi moraju da se skidaju svaki put kad se radi servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 16, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4826 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, nikvuksa said: @Markone88 Zaboravio sam kako izgleda Dejanov crash. Ovakav sam ja uzeo kod Sebe pre godinu i po dana. Ja sam extra zadovoljan sa njim. Ovaj gornji deo mi se ne svidja ali ovaj donji je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan hvala [mention=24684]bdada[/mention] i hvala [mention=4872]Alekre[/mention] Video sam neskovicev crash bar, ne svidja mi se, ne bih da se ista naslanja na alu ram. Mislim da cu uraditi ovaj standardni. zanima me da li Seba daje i srafove ili se to kaci na fabricke srafove Dobijes nove srafove a stare ti vrati da imas ako skines rol bar.Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jul 16, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vojo upravo odgledah snimak Jesi li ti ovo imao bliski susret sa "Gospodarom prstenova" ili neki drugi nas kolega, sektas ? Vidim da je TDM u pitanju Upravo prostudirah snimak i sad sam ubedjen da si ti glavni glumac Sta reci sem jebiga Nadam se samo da se nisi povredio A ostalo ce se srediti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4826 Napisano Jul 16, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, NIKOLA 1 said: Vojo upravo odgledah snimak Jesi li ti ovo imao bliski susret sa "Gospodarom prstenova" ili neki drugi nas kolega, sektas ? Vidim da je TDM u pitanju Upravo prostudirah snimak i sad sam ubedjen da si ti glavni glumac Sta reci sem jebiga Nadam se samo da se nisi povredio A ostalo ce se srediti Jeste Voja na snimku sa prevrnutim motorom. Povrede su lakse, ogrebotine i ugruvanost. Vise ce ti reci Voja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 17, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da kazem da je nakon dva bliska kontakta sa asfaltom, moj TDM dobro prosao samo zbog sebinih Crash Bars. Kad pogledas Vojina ostecenja od klizanja (to je neki minimum koji te ceka), a moze da se pokrivi i nosac farova, da pukne gore kod vizira, da se pokrivi korman itd itd. Ni meni se ne svidja kako izgleda crash bar, ali sam se navikao jer sam i na Stromu imao slican. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 17, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan A meni se opet stvarno sviđa. Mada ukusi su različiti. Istina, da bi se skinule bočne plastike mora se skinuti gornji crash. Inače su oba totalno nezavisna, dakle može samo jedan da se skine nesmetano od drugog. A značio mi je mnogo kao oslonac za nogu prošle godine, celu Tursku sam odvezao sa podignutom nogom zbog povređenog kolena. Legao mi kao dupe na nošu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 17, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Vojo upravo odgledah snimak Jesi li ti ovo imao bliski susret sa "Gospodarom prstenova" ili neki drugi nas kolega, sektas ? Vidim da je TDM u pitanju Upravo prostudirah snimak i sad sam ubedjen da si ti glavni glumac Sta reci sem jebiga Nadam se samo da se nisi povredio A ostalo ce se sreditiNaletela riba na nas s guza, razvukla malo po putu, ali nije strasno sve u svemu. Malo ugruvani sa par posekotina. Svakako jedno novo iskustvo. Motor je u principu ok, cekam reviziju, popucale plastike, a Sebin crash bar odradio 100% stvar. Makina ne taknuta. Hvala Sebo. Tako da sad cekam zapisnik, pa ostala sranja. Inace motor u voznom stanju. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Jul 17, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ponuda da se prebacim na boksera. Moram da se razmislim za sledeću sezonu. TDM je komforniji i ekonomičniji, sve ostalo ne može da se poredi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 17, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uh...izgleda...k'o boxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 17, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da kazem da je nakon dva bliska kontakta sa asfaltom, moj TDM dobro prosao samo zbog sebinih Crash Bars. Kad pogledas Vojina ostecenja od klizanja (to je neki minimum koji te ceka), a moze da se pokrivi i nosac farova, da pukne gore kod vizira, da se pokrivi korman itd itd. Ni meni se ne svidja kako izgleda crash bar, ali sam se navikao jer sam i na Stromu imao slican. Ne zaboravi da cuva nogu, tj stopalo. To je najbitnije. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg97 2 Napisano Jul 17, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz beograda ako moze broj telefona da zovem coveka za karburatore ili ko zna nekog da radi nek odgovori tdm 850 4cn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, filipfg97 je napisao: Ja sam iz beograda ako moze broj telefona da zovem coveka za karburatore ili ko zna nekog da radi nek odgovori tdm 850 4cn Bokilić 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko upolovljenu prednju gumu za TDM koja bi još mogla da ide, a da mu ne treba? Moja je poprilično gotova, a novaca trenutno ni na vidiku u narednom periodu, pa da pregrmim ovu sezonu samo do kraja... Može i neka dobra polovna, ako neko ima i da proda, toliko bih već sakupio novaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12766 Napisano Jul 18, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Potrošio si onu Metzeler? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jul 18, 2019 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ThePainkiller je napisao: Drugari, ima li neko upolovljenu prednju gumu za TDM koja bi još mogla da ide, a da mu ne treba? Moja je poprilično gotova, a novaca trenutno ni na vidiku u narednom periodu, pa da pregrmim ovu sezonu samo do kraja... Može i neka dobra polovna, ako neko ima i da proda, toliko bih već sakupio novaca... Javljam posle podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Potrošio si onu Metzeler? Dao sam je drugaru uz CBa, a on je posle montirao jer je svoju potrosio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jul 18, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan poklonio kolegi TDMasu iz Nisa Ako snimim neku da valja javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan drugar iz okoline mi je našao gumu, tako da za sada obustavljam potražnju. Ako se, kojim slučajem, ispostavi da ta guma ne valja (kriva ili slično) javiću se opet u temi. Hvala svima koji su želeli da pomognu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jul 18, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo mi ništa od hvala. Ali volimo pivo Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4826 Napisano Jul 18, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Dnevna i nocna fotka, obe bez blica 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 18, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nenadbg88 je napisao: Nemamo mi ništa od hvala. Ali volimo pivo Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Platim i pivo na nekoj od vožnji, kad se budemo videli. Kad smo već kod vožnje, @Astral, šta bi sa predlogom za TDM vožnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jul 18, 2019 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Vlada malinoa je napisao: Javljam posle podne Sto sam imao nema ih bacene.Uzeo bio od Astrala nju stavio na MZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...