bdada 14496 Napisano Jul 7, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U odnosu na osovinu, msm da sam ti spominjao vibracije, kao i svim vlasnicima 3vd/4cn koje znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 7, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Onda si ti imao neki jajasti lancanik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Provera ulja! Sipano na: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Provera na: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5610 km na ili oko max Sipano tačno 3.9 l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sa Motulom 7100...uz par korisnih saveta od g-dina @Alekre-a u vezi šaltovanja zadovoljan motorom...sofisticirana mašina zahteva sofisticirano šaltanje,zar ne? E sad savetujte na koliko km da ga menjam...zahvaljujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moram da dodam da je bilo tu i nekad malo žešće vožnjice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Jul 7, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je 7100 u pitanju a ti miran vozac jos 1000km i menjaj! Licno, na 5000 bih ga zamenio... Kada uzmem motor imam obicaj da par puta zamenim ulje "na kratko". Isperem masinu tako, prvo na 1000km, drugi put na 2000, treci takodje... Svaki put filter menjam, a kada ustalim zamene na 5/6000km a znam da je masina cista, filter menjam svake druge zamene ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Blagodarim...menjaću i filter ulja...vidi se da je blago potamnelo ali još puno "kalorija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12751 Napisano Jul 7, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je ulje sa estrima i ono samo po sebi ispira agregat. Yamaha kaže 10000km, pa teraj slobodno do sledeće sezone osim ako nisi baš vozio urbano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro...ne mora baš 10000,neka bude oko 8...i na kolima kažu 15000,ja menjam na 10-11000 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Filter menjam pri svakoj zameni i na motoru i na kolima. Nije mi jasno da neko ne menja filter. Pa ne kosta 100 dukata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Jul 7, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Posto ja pomenuh svaku drugu zamenu aj da ti odgovorim, ako mann (koji koristim) ili Mahle kazu da je filter sposoban da 15000km bezbedno filtrira a ja ulje menjam na 5000km zasto bih i filter na na prvoj trecini radnog veka menjao? (ako to vec sa uljem radim) Ja napisah kako u svojoj reziji radim, ne mora biti ispravno niti tacno. Svi imaju neke vec stecene navike za koje misle da su ispravne, umem i dupli ester da prospem na 3000km, ne preporucujem ali tako radim. Pozdrav Nenad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad menjam ulje uvek menjam i filter. To bude svakog pocetka godine ili na 8000-10000, sta prvo nastupi. Na kolima menjam godisnje, bez obzira na kilometrazu, jer ne predjem nikad preko 12000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14496 Napisano Jul 7, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da priupitam i u nasoj temi, sram me bilo, trebao sam prvo ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 7, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao od proslog avgusta sa Motul 300v oko 6000 i potrosio mi je nesto vise od pola litra, iskreno mislim se da li da ga menjam sad ili tek sl godine. Ali sledece ulje nece biti ovo od 20e litar sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Jul 8, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao i uvek, prelepo odradjen snimak! Uzivao sam.. Sent from my SM-J330FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10395 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan On 2.7.2019. at 23:34, srbac je napisao: Gde si bio na tehnićkom ? Tehnički preglad Dinara, ul. Save Maškovića na Trošarini . . .samo sam pitao dali treba da skidam kreš bar . . . lik pogledao dali je kreš širi od gabarita motora, tj dali je širi od raspona ručica na kormanu, pošto nije nisam ni skidao . . . prekontrolisali brojeve na mašini i ramu, par selfija, sačekali da prođe 15min i gotovo. Eto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnički preglad Dinara, ul. Save Maškovića na Trošarini . . .samo sam pitao dali treba da skidam kreš bar . . . lik pogledao dali je kreš širi od gabarita motora, tj dali je širi od raspona ručica na kormanu, pošto nije nisam ni skidao . . . prekontrolisali brojeve na mašini i ramu, par selfija, sačekali da prođe 15min i gotovo. Eto.Cena?Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 8, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje vezano za saltanje i sam menjac ....naime nekada pri menjanju brzina,menjac u visi stepen ide perfektno bez bilo kakvih zvukova a nekada tvrdje ulazi u brzinu i cuje se malo jace(par puta se desilo da u drugu nece da udje nego se cuje kao da kvacilo nije stisnuto ili da nije odvojilo)pa me zanima da li se to jos nekom desavalo i sta bi moglo da bude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10395 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, vidakn je napisao: Cena? Sent from my SM-G900F using Tapatalk 2.500 tehnički 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 8, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha TDM 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 900, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 48900 km, Novi Beograd. Cena 3.650 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 2.500 tehničkiHvala!Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 8, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.7.2019. at 18:11, N.F.S. je napisao: Obzirom da je 7100 u pitanju a ti miran vozac jos 1000km i menjaj! Licno, na 5000 bih ga zamenio... Kada uzmem motor imam obicaj da par puta zamenim ulje "na kratko". Isperem masinu tako, prvo na 1000km, drugi put na 2000, treci takodje... Svaki put filter menjam, a kada ustalim zamene na 5/6000km a znam da je masina cista, filter menjam svake druge zamene ulja. Uradio isto, odnosno vrlo slicno, tek od sledece zamene uspostavicu interval 5000 km ali svaki put i zamenu filtera. Ispiranje (ko zna cega i kakve krdze) produzava zivot. Ulje potpuna estarska sintetika Silkolene Pro 4 XP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...