Alekre 12786 Napisano Jun 19, 2019 Ne silazi, 7385 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može na 900, kod nas je širi. No, dobra stvar je što se za razliku od 850, profilno gledano blatobran ka dnu prelazi u oštar ugo, špic. Može se samo uzeti slična plastika i iskrojiti ploču koja ne mora da prati bočne linije, samo prednju, pošto nije ravna, oboriti ivice ili trimovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam blatobran. Pri dnu strane ima dosta razlicitih modela i raznih kacenja. Neki sigurno odgovara i za tdm. https://www.aliexpress.com/item/32840298164.html?spm=2114.search0603.3.344.260242c4JnCUcV&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_2_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536%2Csearchweb201603_52%2CppcSwitch_0&algo_expid=f25e926f-8e72-4bb7-a60b-ee4975f444bf-44&algo_pvid=f25e926f-8e72-4bb7-a60b-ee4975f444bf&transAbTest=ae803_4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Job's done.. Nakon 2 dana laganog rada i ponekog izgubljenog živca, uspešno zamenjeni semerinzi u vilama i sipano novo smrdljivo ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, TomyB said: Job's done.. Nakon 2 dana laganog rada i ponekog izgubljenog živca, uspešno zamenjeni semerinzi u vilama i sipano novo smrdljivo ulje Jezivo kako vonja. Mislio sam da sam samo ja to primetio. Najsmrdljivije ulje koje postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14536 Napisano Jun 21, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio organsko pa uskislo, jako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I smrdi kao da ga prave od nekih organa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 21, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobri narode! Meni u utorak stizu delovi za zamenu, ali, bice tu cerupanja da se zameni top, felna i nosac tablice koji zapravo ide izjedna sve do akumulatora. S tim u vezi, trazim nekog majstora kome bih mogao da odvezem motor, jer sam nit umem, nit imam gde to da uradim. Imate neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednog što ima garažu i alat. A i zna sve to da uradi Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 21, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nacuo sam da ima neki takav. Ali sam cuo da on to radi iz ljubavi a ne za pare. Lud neki covek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Joj i ja znam jednog takvog. Sakupi delove i doteraj motor. Sastavicemo ga. Jedino sto nije majstor. On radi po servisnoj knjizi,a ne iz glave. Tako da odstampaj servisnu knjigu i sakupi sve stare majice koje imas,trebace za brisanje. A sta treba da odradis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 21, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Treba da: - zamenimo levi top i ispravimo nosace jer je prilikom udara top otisao na gore. - skinemo nosace bocnih kofera jer bez toga ne mozemo da skinemo nosac tablice. -rascupamo ceo rep motora kako bi smo mogli da skinemo nosac i zamenimo. - skinemo zadnji tocak, disk, lancanik, gumu kako bi zamenili felnu. To je u osnovi to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Dejan Nešković said: Treba da: - zamenimo levi top i ispravimo nosace jer je prilikom udara top otisao na gore. - skinemo nosace bocnih kofera jer bez toga ne mozemo da skinemo nosac tablice. -rascupamo ceo rep motora kako bi smo mogli da skinemo nosac i zamenimo. - skinemo zadnji tocak, disk, lancanik, gumu kako bi zamenili felnu. To je u osnovi to. Ok. Mogu ti pomoci. Radicemo zajedno posle posla. Ako ne zuris i ako ti nije bitno da bude gotov do odredjenog datuma. Onda mozemo da odradimo. Ja radim do 17-18 pa kad dodjem kuci,mozemo da cerupamo cenim da cemo ga za 2-3 dana zakotrljati. Dalje dogovor na Viber. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pre neko vece sam ostao bez goriva(srecom blizu pumpe jer sam krenuo da sipam), a lampica za rezervu se nije upalila (a pri svakom davanju kontakta upali se na kratko-znaci radi nije crkla).E sad zanima me jel se jos nekom to desilo i sta moze da bude..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je plovak prljav ili je zardjao pa zaglavljuje kad je pri kraju sa gorivom. Iskreno ne znam kako je to reseno,nisam skidao. Samo predpostavljam. Imas sa donje strane rezervoara kad skines onaj kablic gde ti ulazi to treba da skines. Pa probaj da ocistis. Bem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Astral....moracu da probam da ocistim samo da uhvatim malo slobodnog vremena.....javljam ako resim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla tablica... Menjam ulje i filter i na drum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Jun 21, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa u oglase... 2 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bocca_bastard je napisao: Ja sam to u detalje rasturao i nisam jedini. Nikada nisam ukapirao zasto ne radi, jer je sve apsolutno ispravno bilo pa i sijalica bocca_bastard sijalica je ispravna to me i zeznulo mislio sam upalice se .jel posle tog rasturanja proradilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jun 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan A zasto meni merac goriva pokazuje samo do polovine rezervoara iako je pun? Rezerva mi lepo radi npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jun 21, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno plovak radi do pola, moguce da su kontakti prljavi pa ne ocitava dalje od toga... ni ja nisam nikad to rasturao a verovatno je princim manje vise isti kao kod auta... Kod mene kad napunim, skazaljka ode preko crte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10286 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 'de ste Valjevci? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12786 Napisano Jun 22, 2019 Ne silazi, 7385 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam offroad vozio a ne po asfaltiranom putu po kiši. Stiže arsenal. Toliko je bilo prljavo da sam morao pored hemije da koristim i četku. Da ne kačim sad slike trljanja, samo krajnji rezultat. Za lak je tu Colinite 845, plastika Koch Chemie nano plastic care, za ram, nosače i tako to brzi vosak. Felne sam njima takođe uradio. Auspuh sam na brzaka prešao sa Colinite 850. Ima i neki dodatak: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo 081 0 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi skoro sam kupio Tdm-a pa me zanima da li neko ima ili zna gde da kupim wingrack posto mi je klot motor nemam nista na njemu!Hvala unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Alekre said: Kao da sam offroad vozio a ne po asfaltiranom putu po kiši. Stiže arsenal. Toliko je bilo prljavo da sam morao pored hemije da koristim i četku. Da ne kačim sad slike trljanja, samo krajnji rezultat. Za lak je tu Colinite 845, plastika Koch Chemie nano plastic care, za ram, nosače i tako to brzi vosak. Felne sam njima takođe uradio. Auspuh sam na brzaka prešao sa Colinite 850. Ima i neki dodatak: Kad budeš stigao, pošalji mi u pp ili napiši u detailing temi review čistača iz Loiusa, Koch-a i Metal wax-a, baš me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 23, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Danilo 081 said: Pozdrav ljudi skoro sam kupio Tdm-a pa me zanima da li neko ima ili zna gde da kupim wingrack posto mi je klot motor nemam nista na njemu!Hvala unapred!! Cao Danilo, Bilo bi dobro kad dodjes na forum ds odes da se predstavis, a imas i sekciju kupujem, gde mozes ds pokrenes temu. Evo ti link ka oglasu za to sto trazis, mislim da je ok cena https://www.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Koferi-torbe-i-bisage/YAMAHA-bocni-koferi-sa-nosacem-74763121-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...