ThePainkiller 4384 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Savan je napisao: Kad odeš na tehnicki i vozilo ti ne prosje tehnicki trebali bi da ti daju oficijelni dokument šta je tačno falilo. Sa tim dokumentom onda mozes dalje. Sledeci korak je da se tehnicki pregledi umreze i da kad kod jednog ne prodjes i odeš kod drugog, da i tom drugom stoji na ekranu da si ‘pao ispit’ zbog toga i toga, i da se tako spreči i druga strana da negde mozes proći vrlo lako i gde gledaju kroz prste. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Već je tako kod nas. Ako ne prođeš tehnički, upisuje se u sistem da nisi prošao i ni na jednom tehničkom ne možeš da prođeš dok ne rešiš tu nepravilnost zbog koje nisi prošao tehnički pregled. Prošle godine ja radio tehnički pregled auta kod neke auto-agencije u Kuli, nisam prošao zbog par sitnica, posle nekih pola sata me zove drugar iz drugog grada (koji takođe ima svoju agenciju i tehnički pregled) da me zeza što nisam otišao kod njega i što sam vamo ˝pao˝ na tehničkom. Ja ga pitam - pa reko evo da dođem sad kod tebe, da me pustiš. On kaže da sad ne može jer sam u ˝sistemu˝ i imam 3 dana rok za otklanjanje nedostataka inače mi se poništava tehnički i onda ga moram platiti opet. Ako se u roku od 3 dana reše nedostaci i ponovi tehnički na mestu koje je dalo odbijenicu, ne plaća se ponovo tehnički pregled, i samo se slikaju ti nedostaci koji su ispravljeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta je onda problem, dobiješ papir sa ‘nepravilnostima’ po mogućstvu sa slikama, i pravac inspekcija. Tako par puta i trebalo da počne da se filtrira. Sto bi rekao moj tatko, mozes kako hoćeš ali ne mozes dokle hoćeš. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja htjedoh gore navesti jos par nebuloznih primjera radnika na tehnickom ali od kud mi u ovoj temi nije mi jasnoПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja spreman za sutrašnji tehnički... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А-а, неће да може,@ThePainkiller , како мислиш да прођеш када имаш напред оно што виси онако?! То да скинеш, па онда! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Zuba87 je napisao: А-а, неће да може,@ThePainkiller , како мислиш да прођеш када имаш напред оно што виси онако?! То да скинеш, па онда! Meni ne visi...to samo @Astral -u visi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16920 Napisano Jun 16, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretrgli se sa rokom za ispravku nepravilnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Dve sa današnje vožnjice...B.Bašta,Tara.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao tehnicki. Registracija, tablice, saobracajna, prepis (ugovori i porez) i tehnički pregled, sve skupa 32000 din. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 17, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Vratili se sa produzenog vikenda na moru.TDM,normalno,ni stucnuo nije.Nas dvoje,tri kofera i gaaas.1200km sirok osmeh na licu.Ni velika vrucina mu ne smeta. Sto se tehnickog tice...morao sam da skidam crash barove,produzeni vizir zbog dodatka,lakse mi je bilo da stavim fabricki nego da skidam dodatak,xenon sijalicu iz fara i to je to.Isao sa nosacima kofera bez problema.Izduvi nisu fabricki vec neki carbon i nisu pravili pitanje.Sve je to izgleda do razlicitog tumacenja pravilnika. cena sitnica,sa novom saobracajnom zbog upisivanja (novog)broja sasije posle vestacenja i boje(visebojno) 26000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5956 Napisano Jun 17, 2019 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li negde da se nadje ona vakuum pumpa za benzin za TDM 3VD? Ista je i za Super Teneru. Treba drugaru hitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Arakis je napisao: Drugari, ima li negde da se nadje ona vakuum pumpa za benzin za TDM 3VD? Ista je i za Super Teneru. Treba drugaru hitno. Napisao sam i u onoj temi za STeneru, ja imam viška membranu, ako mu samo ona igra ulogu. Mogu da je pošaljem ako mu treba. Pouzdano znam da na TDM paše i vakuum pumpa od skutera. Konkretno, ja sam ovu uzeo i dobro mi je radila posao. http://www.motobane.rs/item.aspx?itemid=1627 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jun 17, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jun 17, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Jun 18, 2019 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postao sam ponosan vlasnik TDM-a 900 odlican motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1535 Napisano Jun 18, 2019 Никад не једи жути снег!, 724 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju se navozao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 18, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @hama dobro došao u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Jun 18, 2019 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam produžetak blatobrana za zadnji blatobran iznad točka. Sad se nadam da ću naći neko elegantno rešenje za onaj na kom je tablica. Painkiller, jel možeš da baciš neku detaljniju sliku blatobrana sa tvog motora i merku? Ako je približno, videću da iskopam negde sa Ebay ili neki zaostatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jun 18, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Veoma koristan taj iznad točka,a ovaj drugi manje-više...aj turi sliku kad ga namikeriš pa da naručujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 19, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I meni trebaju ti produzeci blatobrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Jun 19, 2019 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čim stigne javiću kako se uklapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14524 Napisano Jun 19, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sirina 165mm , visina 230mm deo sto se vidi i 30mm sto ide ispod postojeceg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 19, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bdada said: Sirina 165mm , visina 230mm deo sto se vidi i 30mm sto ide ispod postojeceg. Gde si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano Jun 19, 2019 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrički. Za pojedina tržišta. Širina blatobrana na 900 je 200mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...