Alekre 12755 Napisano Mart 25, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Engleska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Mart 25, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas na sajmu, dobio neku primamljivu ponudu za Continental gume pa se razmisljam i treba mi pomoc.Naime, set ContiRoad Attack2 su mi od 35000 spustili na 26000dinZa 223e imam Michelin Pilot Road 3Cena je tu i tamo ista.Koju gumu od ove 2 preporucujete, zanimljiva mi je prica Continentala sto se bas u Nemackoj proizvodi, i drugacije slojeve ima i odmah je nekako hrapavo meka, nije masna kao ostale ako me kapirate.Послато са SM-N960F уз помоћ ТапатокаNiko nista ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Mart 25, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zimus stavio te gume na motor i provozao ih tek 1000km i za sada su extra, doduse vozio sam ih na nekim drugim modelima i samo reci hvale imam za njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Mart 25, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog interesuje dobar TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano Mart 25, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Continental ti je premijum guma. Nema tu šta da se brineš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Uf, 3 dobra primerka na prodaju Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Nenadbg88 je napisao: Uf, 3 dobra primerka na prodaju Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Da, dok ja prodam svoj , otići će sva 3... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, ThePainkiller said: Da, dok ja prodam svoj , otići će sva 3... :D xaxaxaxaax, kako si me nasmejao dobro. Care! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano Mart 25, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skupi ti pare za 900 a ja odoh po BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 25, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Alekre je napisao: Skupi ti pare za 900 a ja odoh po BMW. Prelaziš na GS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Mart 25, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao motor, ništa nisam skidao osim maglenki koje sam sakrio u bočne plastike pošto ne mogu da odvojim žice. Cena prava sitnica 23800 dinara, mislim da je manje nego prošle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Mart 25, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde se nalazi osigirač ventilatora hladnjaka?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam povisen Ivanov vizir na TDM 850 4tx i ubi me vetar u glavu, bubnji mi u glavi, razvaljuje.Kaciga je Shoei Neotec i tiha je dosta, ali mi vizir pravi neko cudno vrtlozenje i cuju se udari bap, bap, bap, bap, bap.E sad, da li neko ima fabricki vizir za TDM 4tx skinut sa motora da mi pozajmi da probam kakav je efekat, racunam da je bolje da me bije u grudi nego u glavu jer je ovo nepodnosljivo.Ili ako neko ima onaj produzetak vizira na pozajmicu da probam i sa tim.Bukvalno mi ove stvari trebaju na 10 minuta za probu na motoru. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Mart 26, 2019 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan u to je super, nisam ni ja skidao crash barove samo zadnji kofer ali cnea prava sitnica 26500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 26, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, vidakn said: Imam povisen Ivanov vizir i ubi me vetar u glavu, bubnji mi u glavi, razvaljuje. Kaciga je Shoei Neotec i tiha je dosta, ali mi vizir pravi neko cudno vrtlozenje i cuju se udari bap, bap, bap, bap, bap. E sad, da li neko ima fabricki vizir za TDM 4tx skinut sa motora da mi pozajmi da probam kakav je efekat, racunam da je bolje da me bije u grudi nego u glavu jer je ovo nepodnosljivo. Ili ako neko ima onaj produzetak vizira na pozajmicu da probam i sa tim. Bukvalno mi ove stvari trebaju na 10 minuta za probu na motoru. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Mogu ti pozajmiti za probu obe stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti pozajmiti za probu obe stvari.Pa to je sjajno! Šaljem PM u vezi dogovora! Hvala!Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko probao ovaj vizir za TDM900, i kakva je razlika u odnosu na original Buy MRA Spoilerscreen Smoke With ABE | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS.EU MRA Spoilerscreen Smoke With ABE at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vidakn je napisao: Imam povisen Ivanov vizir na TDM 850 4tx i ubi me vetar u glavu, bubnji mi u glavi, razvaljuje. Kaciga je Shoei Neotec i tiha je dosta, ali mi vizir pravi neko cudno vrtlozenje i cuju se udari bap, bap, bap, bap, bap. E sad, da li neko ima fabricki vizir za TDM 4tx skinut sa motora da mi pozajmi da probam kakav je efekat, racunam da je bolje da me bije u grudi nego u glavu jer je ovo nepodnosljivo. Ili ako neko ima onaj produzetak vizira na pozajmicu da probam i sa tim. Bukvalno mi ove stvari trebaju na 10 minuta za probu na motoru. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Poklonim ti fabrički vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Mart 26, 2019 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je orginalni korman od 4TXa. U zamenu dajem aluminijumski debelozidni poprilično prav, 820 širok a oko 60-70 mm visok. Imam i tegove. Korman je nov, vožen je 500km na Fazeru. Ne odgovara mi položaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14500 Napisano Mart 26, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Neka slika tog alu, da vidimo kako izgleda? Jos bolje ako je na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Mart 26, 2019 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Mart 26, 2019 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14500 Napisano Mart 26, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bas cu sutra uporediti, meni bi trebalo ovako nesto ali mi se na prvu cini nisko za TDM, inace moj je original hromirani kao na 4TX, 3VD ima ocajan k'o ruke u dzepovima da drzis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Mart 26, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Poklonim ti fabrički vizir... Hvala na poklonu brate! Malo me grize savest poklonio si mi svećice sad i vizir, moram da smislim nešto da uzvratim!Dogovaramo se na PM oko preuzimanja.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 27, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, vidakn je napisao: Hvala na poklonu brate! Malo me grize savest poklonio si mi svećice sad i vizir, moram da smislim nešto da uzvratim! Dogovaramo se na PM oko preuzimanja. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Nema potrebe da te grize savest. Kada je meni bila frka oko motora, bilo je dobrih ljudi na forumu koji su priskočili da pripomognu... Smatram da taj krug treba da nastavi da se okreće. Nekada ćeš ti biti u prilici nekome da izađeš u susret i setiš se onda kruga prijateljstva i eto... Dogovaramo se na PP sve ostalo oko slanja vizira... 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...