NIKOLA 1 859 Napisano Februar 13, 2019 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Za Astrala Meni nije cangrljalo kvacilo, niti proklizavalo u voznji, vec je visoko odvajalo i prilikom prvog paljenja kad ubacim u prvu trzne napred. Menjao lamele (moje su po debljini bile jos u toleranciji) i te opruge sto stoje na srafovima jer su bile spod minimuma po sabijenosti. Srafovi se ne menjaju Ako postoji cangrljanje kvacila u leru onda je sama korpa dobila lufta odnosno male oprugice koje se nalaze u njoj su oslabile i ne amortizuju udare kako bi trebalo. Svaka Korpa je zanitovana, tako da je jedino rešenje nositi je na reparaciju kod ovih sto rade lamele i korpe za kola. Taj problem korpe je ucestao na Stromu 1000 i ima majstora koji to resavaju bez problema, popravka je oko 100e Naravno ako se sitno cuje slobodno teraj a ako puno klapara i pravi vibraciju zrela je za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 859 Napisano Februar 13, 2019 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika moje korpe sa lamelama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15331 Napisano Februar 13, 2019 moto merkat °°, 4959 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Znaci gde svaba zavrce srafove bile su nitne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 13, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, marshall je napisao: To za automobile. Po novom za motocikle je godinu dana jer imamo pravo te takozvane periodicne registracije. Gde bi bila povoljnost pauze od registracije ako za sledecu moramo kupiti nove tablice, saobracajnu i nalepnicu? Ovako imamo godinu dana fore, pa kupimo samo nalepnicu. Hvala. Agencija za registraciju mi kaže da je 60 dana za motocikle, potreban mi je od njih odjavni list i saobraćajna i tablica... U SUP-u se niko ne javlja na telefon da bih pitao, a uvek je tolika gužva na šalterima da je nemoguće pitati...haos... Ako ima negde napismeno da je godinu dana, a znaš gde, pošalji mi molim te link ili bilo šta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 13, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Ausländer je napisao: Годину дана је било предвиђено уколико се мотоцикл региструје на период мањи од годину дана. Она прича, 6 месеци итд. Ако се региструје као аутомобил на годину дана онда се враћају у року од 60 дана. Било више пута поновљено. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 13, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Ausländer dobro nemoj da pucas odma! Samo smo pitali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 13, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva sa ovim pametnim? Posto planiram da se osiguram preko zime za aku, u planu sam CTEK 3,8 iz Luista da porucim, a sad naleteh na ovaj, naizgled manje vise slicne funkcije a duplo manje para a i brze bi mi stigao pa ne znam da li je pametno izabrati ovaj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko iskustva sa ovim pametnim? Posto planiram da se osiguram preko zime za aku, u planu sam CTEK 3,8 iz Luista da porucim, a sad naleteh na ovaj, naizgled manje vise slicne funkcije a duplo manje para a i brze bi mi stigao pa ne znam da li je pametno izabrati ovaj? Imam isti takav i šljaka bez problema. Nekih 10-15€ kod lidla. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 14, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan @Savan Gde ima da se kupi za 10-15e, u Lidl? Ima li kod nas ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ružno ili jok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15331 Napisano Februar 16, 2019 moto merkat °°, 4959 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10581 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3417 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, bdada je napisao: Jok Fala vi...a BJB nalepnica,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 16, 2019 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Extra, lepo mu čuči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 16, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 16, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 16, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 16, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Veceras reklamiramo!!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15331 Napisano Februar 16, 2019 moto merkat °°, 4959 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shoyyka je napisao: Fala vi...a BJB nalepnica,a? Ista kao moja i na istom mestu (doduse bez nick ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Februar 16, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Danas uzedoh da malo rasturam motor, da vidim sta i kako funkcionise. Dodjem do slavine za gorivo, vidim da se pojela gumica. Zna li neko gde mogu da kupim set za reparaciju ili kako vec ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1818 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 1365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Danas uzedoh da malo rasturam motor, da vidim sta i kako funkcionise. Dodjem do slavine za gorivo, vidim da se pojela gumica. Zna li neko gde mogu da kupim set za reparaciju ili kako vec ? Послато са SM-N960F уз помоћ ТапатокаProbaj ovde Motocikli | Oprema i delovi : Set za reparaciju slavine yamaha 30.01.2019 - ID 72578167 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Tourmax fck-22 set za remont slavine za vecinu yamahinih modela ... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan drustvo , tdm 850 iz svajcarske , tamo registrovan na 20kw ima verovatno blokadu , zna li neko gde je blokada i kako je skinuti ? ako je uopste i ima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...