zocist 56 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan I ja glasam za varijantu broj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Varijanta broj 1Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10421 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Broj 1...i dalje sam ubedjen da je bolje,lepše da bude TDM napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, shoyyka je napisao: Broj 1...i dalje sam ubedjen da je bolje,lepše da bude TDM napred... Slažem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prva opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za opciju 3. P.S. Kako idu uplate ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Astral je napisao: P.S. Kako idu uplate ? Još nisu uplatili: @AleksaDeda , @duk27 , @Dejan Nešković , i @Stole_018 . Ostali sa spiska su platili. Mada su mi se javili duk27 i Stole_018 da su bili otsutni pa da će uplatiti čim budu mogli... Do ponedeljka se moramo odlučiti za opciju koju ćemo raditi. U ponedeljak se kreće sa izradama majica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad72 6 Napisano Januar 12, 2019 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto prvu varijantu imam, Ja sam za treću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto za opciju br3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Januar 13, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Opcija 1. Uplata ujutru. Nesto mi ne dozvoljava elektronski prenos sredstsva a u istoj sam banci. Izvinjavam se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Januar 13, 2019 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravan agregat sa tdm900 tražim.Može i rasklopljen ali ispravan.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za kombinaciju za koju se vecina odluci, ionako sam se ubacio pre dan,dva Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno stanje sa glasanjem je: opcija 1 - 8 glasova opcija 2 - 1 glas opcija 3 - 4 glasa nije glasalo - 8 članova Pošto moram danas da javim štampariji koja opcija se radi, biću slobodan da kažem da je opcija 1 pobedila i nju ćemo da radimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10421 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Od toliko TDM-aša samo njih 21 'oće majice...auuuuu...pa i da prodam motor ostaje mi lepa majica,uspomena...ne volim što TDM nije napred,deluje mi naopako ali povinujem se većini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 14, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja razumeh da je TDM i Srbija napred a nazad Yamaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Od toliko TDM-aša samo njih 21 'oće majice...auuuuu...pa i da prodam motor ostaje mi lepa majica,uspomena...ne volim što TDM nije napred,deluje mi naopako ali povinujem se većini...Razlika je u fontu za reč "Srbija", sve ostalo bi trebalo da je isto kod sve tri varijante.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10421 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, vidakn je napisao: Razlika je u fontu za reč "Srbija", sve ostalo bi trebalo da je isto kod sve tri varijante. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Nisi me razumeo...natpis TDM Srbija je na ledjima,a Yamaha napred na grudima...to mi deluje naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10421 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, nikvuksa je napisao: Ja razumeh da je TDM i Srbija napred a nazad Yamaha... Vol'o bih ja ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Vol'o bih ja ali...Ju vidi stvarno naopačke...Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 14, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan On 12.1.2019. at 17:45, ThePainkiller je napisao: Imamo u ponudi 3 opcije: Opcija 1 (stari dizajn) Opcija 2 Opcija 3 Možda grešim, ali po obliku ovih predloga, posebno kragne oko vrata i rukava rekao bih da je ideja da je TDM napred a Yamaha pozadi. Nekako mi deluje tako logično. Ali nek me ispravi @ThePainkiller ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Januar 14, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem sa kolegama koji su za da TDM bude napred a Yamaha pozadi Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 14, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije moje da se petljam kao bivsi TDM-as, ali majice se stampaju tako da je na ledjima pripadnost klubu-udruzenju. Znaci Yamaha ide naprijed, a TDM Srbija ( pripadnost "sekti" ) ozada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na staroj majici je ˝Yamaha˝ stajalo napred, a ˝TDM Srbija˝ pozadi. Meni je nekako prirodno da to TDM Srbija bude nazad, kao i (recimo) grb (obeležje, ˝boje˝) nekog kluba što stoji. Ne nose se ˝boje˝ kluba napred na majicama i prslucima, zar ne...? Na dogovoru za štampanje je predato da TDM Srbija bude nazad. Vidim i ja da je u preview-u, lik uradio da ispada da je obrnuta situacija... Sad ću ga pozvati pa da ga pitam kako je on shvatio da se rade majice. Edit: provereno sa štamparijom, prvenstveni dogovor je bio da Yamaha bude napred, a TDM Srbija nazad (kao i na starim majicama). On je pomešao na preview-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Januar 14, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Branko je napisao: Nije moje da se petljam kao bivsi TDM-as, ali majice se stampaju tako da je na ledjima pripadnost klubu-udruzenju. Znaci Yamaha ide naprijed, a TDM Srbija ( pripadnost "sekti" ) ozada. Napred ide kod natpisa tipa "nisam ginekolod ali mogu da pogledam" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 14, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo, ima li ko voljan da mi pozajmi regler za 4tx na jedan dan. Motor mi je kod bokilića i imamo neki misteriozan problem sa strujom pa sada idemo deo po deo. Samo da prikacim da premerim punjenje i vraćam odmah.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...