Alekre 12225 Napisano Octobar 8, 2018 Ne silazi, 7220 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Astral, teaser za tebe. Anđeo GT i Metz Z8 nema ispod 35000, šetaju se čak do 37000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Octobar 8, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Alekre said: Astral, teaser za tebe. Anđeo GT i Metz Z8 nema ispod 35000, šetaju se čak do 37000. Pa eto..mislim da je Dunlop oko 33-34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Octobar 8, 2018 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam inače prvo gledao novi ContiRoadAttack ali ga nigde nije bilo. Doci ce u aprilu 2019 to znam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre super bas Bas me briga. Ja sam i sa PR3 bio zadovoljan. Sluzile me 3 godine. A platio ih 220e Stavicu opet njih , nemam para za bacanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 8, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan I meni je to daleko najpristupačnije rešenje. 125 me koštala zadnja početkom godine.... jedino što sam je probusio, nisam primetio i vozio 100injak km...i onda se malo izlizala, kao krilca da su se pojavila, ali posle se brzo to potrošilo i delimično sredilo. Nije da ne može još da se tera...ali ako bude prilike da se zameni u kompletu, zašto da ne... E da, jedino, što su meni neki drugi planovi trenutno, što će me odvojiti od motora možda i celu sledeću sezonu. Ako se to obistini, onda ne verujem ni da ću ni produžiti registraciju a kamoli uzimati nove gume, ali to je sve na čekanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 632 Napisano Octobar 8, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Astral je napisao: @Alekre super bas Bas me briga. Ja sam i sa PR3 bio zadovoljan. Sluzile me 3 godine. A platio ih 220e Stavicu opet njih , nemam para za bacanje. Hteo sam i ja opet PR3 ali su mi rekli da ih nema vise i da nece ni biti, pa sam stavio PR4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Octobar 8, 2018 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Imate Angel GT (gledao sam dimenzije za tdm900) za 233e na oponeo.at 228e na oponeo.de Imaju poslovnice i u jos par zemalja.. edit: Z8 194e na .de, a 197e na .at edit2: Tdm900 sam gledao dimenzije (120/70/zr/18 160/60/zr17) Za tdm850 (110/80/zr18 150/70/zr17) na .at Z8 196e GT 246 na .de Z8 188e GT 236e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidim ja da cemo morati da skoknemo do Nemacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 813 Napisano Octobar 9, 2018 MK Obrenovac, 549 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan dobar sajt sa moto gumama MYNETMOTO.COM Ranijih godina mi drugar uzimao iz nemacke sa ovog sajta i donosio gume a sad vrse dostavu i za dosta komsijskih zemalja, cene mnogo mnogo povoljnije nego kod nas. Imate opciju da ukucate vas model motora i on izbaci trenutnu ponudu odgovarajucih kompleta guma, a jos bolja je fora kad se kuca konkretna dimenzija onda pokaze mnogo veci izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, NIKOLA 1 said: Evo jos jedan dobar sajt sa moto gumama MYNETMOTO.COM Ranijih godina mi drugar uzimao iz nemacke sa ovog sajta i donosio gume a sad vrse dostavu i za dosta komsijskih zemalja, cene mnogo mnogo povoljnije nego kod nas. Imate opciju da ukucate vas model motora i on izbaci trenutnu ponudu odgovarajucih kompleta guma, a jos bolja je fora kad se kuca konkretna dimenzija onda pokaze mnogo veci izbor Nisu im lose cene. Pogotovo ako je dostava u AT (samo 10€) porucimo gume kod nekog u AT, platimo smesnu dostavu i odemo samo pokupimo kolima. To bi bilo extra. Angel gt 230€ + 10€ ptt za At. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Octobar 9, 2018 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Oponeo ima besplatnu dostavu. Ja sam uzeo Angel ST za moj tcat pre pocetka ove sezone. I moji kad su dolazili za Srb poneli mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan E da, jedino, što su meni neki drugi planovi trenutno, što će me odvojiti od motora možda i celu sledeću sezonu. Ako se to obistini, onda ne verujem ni da ću ni produžiti registraciju a kamoli uzimati nove gume, ali to je sve na čekanju...Neka je sa srećom Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 9, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Bojim se da nisu u pitanju ti planovi na koje ti mislis. Ali Boze zdravlja, bice i toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki socijalni program za nezahtevne vozace... al da je novo... Do proleca ce se naci koji dinar al kad saceka svasta nesto nije bas jeftino.. Pakne,lamele,gume,nesto oko struje,mali servis jopet..da izbacim prokleti ksenon i metnem nesto sposobnije... Neg..dosta kukanja Kad stisnem kocnicu dal prednju il zadnju sve jedno a u isto vreme mi zmigavci rade svetlo (ksenon treperi)...kontam sve zajedno vuce puno struje pa zato ili?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9883 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 3316 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne treba žuriti sa gumama,ide zima...popusti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, shoyyka said: Mislim da ne treba žuriti sa gumama,ide zima...popusti... Pa van Srbije mozda i bude neki popust. Kod nas tesko. Bar ja nisam primetio da daju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9883 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 3316 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moguće druže ali ima vremena do proleća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/11862072/yamaha-tdm-850Meni ovde jako malo toga lici na tdm, al ajde ima ovde većih znalaca od mene.Послато са WAS-LX1 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 9, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan TDM 850 streerfighter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sve bi ovo skinuo. Bacio u kantu. Stavio offroad gume i u sumu sa ovim. Dobro, i opruge bi promenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan To je tdm, samo očerupan spreda dosta je dugo na oglasimaSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 453 Napisano Octobar 9, 2018 Zainteresovan, 629 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne verujem da se moze registrovati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12225 Napisano Octobar 9, 2018 Ne silazi, 7220 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo početne liste. Ovde je pokrivena većina prodavaca. Nedostaje X Moto iz Subotice i MotoCross team iz Kraljeva. Ako ima još neko ko prodaje neka pusti informaciju pa ću tražiti ponudu. Tabela vam pokazuje ono što ja godinama pričam o cenama guma u Srbiji da sam jednom prilikom bio prozvan kao švercer. Ako neko želi da pomaže srpsku ekonomiju tako što će da kupuje gume za tricikl a vozi motocikl, samo napred. Najkorektniju ponudu je dao MotoShop MRG iz kule mada i oni na nekim setovima imaju jaču cenu, no mogu reći da su korektni i da je to mala razlika u parama za kupovinu u inostranstvu. MotoBox je propast. Cenu za Pirelli i Metzeler vidite i sami. Kompp Co ima solidnu ponudu za Pilot 4 ali jedva da mogu možda jedan set da isporuče. Desno su vam cene u Nemačkoj, manje više tu su negde, desetina eur gore dole. To je reper. Ako se odlučite za gume u SRB, to vam je to, ako niste napeti sa parama, Mađarska, Austrija na kafu, povrat PDV da pokrije troškove montaže i vozite nove gume. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Octobar 9, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan + za MRG. Verujem da se ode do Kule i da se pita za cenu da bi je spustili. Momci su skroz korektni.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12225 Napisano Octobar 9, 2018 Ne silazi, 7220 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To su ponude koje sam dobio za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...