Astral 6236 Napisano Septembar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne panela bre nego pod rama.A zovem te kad se okupimo u BG-u. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 2, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja vec stigao i cekam vas na raskrsnici kod Bubanj potoka, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo doslo vrijeme da se zvanicno odjavim iz sekte TDM-asa. Moj TDM sam prodao u Maju ove godine i otisao je u moj rodni grad Tuzlu. Posto sam bio vecinski vlasnik od prosle godine u septembru Suzuki-ja GSF 650 SA L0 koji je bio do Juna ove godine kod sina u Becu rijesio sam da ga uvezem.. U Junu je dovezen kuci i zavrsena je sva carinska peocedura sa registracijom, tako da sam sada vlasnik ponovo cetvorocilindrasa koji zadovoljava moje trenutne potrebe. Moje drugare iz TDM sekte naravno necu napustiti sto znaci da cemo se i dalje druziti i koliko mogu pomagati savjetima i iskustvima koje sam stekao vozeci TDM proslih osam godina. Fotka prije prodaje: Fotka kod novog vlasnika u Tuzli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Septembar 2, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Branko je napisao: Moje drugare iz TDM sekte naravno necu napustiti sto znaci da cemo se i dalje druziti i koliko mogu pomagati savjetima i iskustvima koje sam stekao vozeci TDM proslih osam godina. Reci koju o ciklistici, kocnicama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 2, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @BrankoПре два дана сам чуо ту вест о принови и баш се запитао где је овај човек Сад пошто није смело у Бечу, скидај ту шерпу и стави нешто што ће дозволити том мотору да дише како треба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Septembar 2, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lep tdm Branko! Vidim novi vlasnik je dodao stitnik kartera/ grana, postoji li to za 900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Stitnik grana je novi vlanik dobio uz motor od mene, a isti je bio skinut radi poliranja, ali nisam stigao uraditi. Tegice za guvernal i originalnu prednju felgu od 18" sa gumom je takodje dobio uz motor. Novi vlasnik je samo promjenio guvernal, posto mu je originalni bio uzak. P.S. Skid plate za TDM 900 fabricke ne postoje, samo "home made". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, bdada je napisao: Reci koju o ciklistici, kocnicama ... Dada o tome malo kasnije, bice vremena. @Svaler I to je planirano, samo da malo uzmem vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, planiram sledece nedelje na jedno 7 dana u CG, najverovatnije Herceg Novi, pa obzirom da mi je ovo prvenac, sta treba da ponesem vezano za motor, ono najosnovnije sto mi moze tj.sto ce mi trebati? I da li treba da se placa boravisna taksa tj.kakva je praksa oko toga, traze li na granici ili ne? P.s.nadam se da nije off jer idem Tako Dobrim Motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Septembar 2, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Pavke_88 je napisao: sta treba da ponesem vezano za motor, Samo ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: Samo ulja pa dobro, to se podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Pavke_88 je napisao: Drugari, planiram sledece nedelje na jedno 7 dana u CG, najverovatnije Herceg Novi, pa obzirom da mi je ovo prvenac, sta treba da ponesem vezano za motor, ono najosnovnije sto mi moze tj.sto ce mi trebati? I da li treba da se placa boravisna taksa tj.kakva je praksa oko toga, traze li na granici ili ne? P.s.nadam se da nije off jer idem Tako Dobrim Motorom Ponesi rezervnu sajlu kvačila. Hoće da pukne baš kada si u nekoj vukojebini na desetak km od bilo kakve civilizacije... Takođe, ponesi i set za čepovanje guma, ulja (kao što je bdada rekao) i to ti je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, ThePainkiller je napisao: Ponesi rezervnu sajlu kvačila. Hoće da pukne baš kada si u nekoj vukojebini na desetak km od bilo kakve civilizacije... Takođe, ponesi i set za čepovanje guma, ulja (kao što je bdada rekao) i to ti je to... Znaci u principu to je to, ja imam i neku tecnost u boci sto se sipa preko ventila pa cu i to poneti, zlu ne trebalo... A traze li te takse na granici? To me najvise buni jer mi muka na samu pomisao ako treba da jurim tamo da to uplacujem jer idem u privatan smestaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pre 2 godine nisu apsolutno ništa tražili na granici, iako smo platili sve boravišne takse i imali račune uz sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ThePainkiller je napisao: Meni pre 2 godine nisu apsolutno ništa tražili na granici, iako smo platili sve boravišne takse i imali račune uz sebe... Ok, hvala na informaciji svakako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, ThePainkiller je napisao: Meni pre 2 godine nisu apsolutno ništa tražili na granici, iako smo platili sve boravišne takse i imali račune uz sebe... Prije dvije godine nisu trazili ni meni, ali prosle jesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Branko je napisao: Prije dvije godine nisu trazili ni meni, ali prosle jesu. A gde uplacujem tu taksu? Ide i devojka, pa jel mora i ona licno ili sa njenom licnom kartom mogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Branko je napisao: Prije dvije godine nisu trazili ni meni, ali prosle jesu. Pa samo je bitno da čovek sačuva račune i da ih prikaže na granici ako mu traže. Sada već svi smeštaji imaju uračunatu boravišnu taksu i za istu izdaju ili fiskalni račun ili daju ispisan račun... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Pavke_88 je napisao: A gde uplacujem tu taksu? Ide i devojka, pa jel mora i ona licno ili sa njenom licnom kartom mogu? Ti je plaćaš u sklopu cene boravka. Ako je to neki hotel, motel ili kamp, oni maju fiskalne račune (ili paragon blokove) koje čuvaš, a ako je u pitanju privatan smeštaj, onda oni uplaćuju tu taksu i tebi daju račun.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Pavke_88 je napisao: A gde uplacujem tu taksu? Ide i devojka, pa jel mora i ona licno ili sa njenom licnom kartom mogu? Dobio si odgovor od @ThePainkiller-a, ali nepotpun. Svi koji izdaju smjestaj na moru su duzni da te prijave i plate boravisnu taksu koju su vjerovatno uracunali u prenociste, ali to ne rade jer ima je to cist profit, tako da moras vidjeti ( pitati ) gdje budes smjesten je li u cijenu uracunata prijava i ako jeste da te prijave. Ako nije onda se sam prijavis u Turisticku agenciju u tom mjestu gdje ides. Ne moras svih 7 dana, ali bar pola dana boravka za sebe i djevojku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Septembar 2, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da meni daje drugar smestaj, po principu kljuc u ruke jer nije tamo, od fiskalnih racuna i tih uplatnica nema nista, tako da cim stignem, pravac turisticka agencija jer ne zelim nelagodnosti pogotovo na odmoru, a stim se i raspitujem na ovaj nacin da znam sta mi je ciniti... Hvala vam na informacija, Boze zdravlje pa po povratku javljam iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tdm-asi stigoste li kucama? I vi Tdm-asi koji ne vozite Tdm takodje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja se provedoh ekstra. Sto se kaze za sve pare! ovo danas je bilo ekstra i jako mi je drago sto realizovasmo ! Druzenje sa dobrim ljudima u pravom smislu te reci. Nadam se da je Alekre dobro i da je Alekrina uspela da ga smiri. Jbg takvi problemi se desavaju na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 2, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Ee sad...Ajde necemo pitati sta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Astral je napisao: Ja se provedoh ekstra. Sto se kaze za sve pare! ovo danas je bilo ekstra i jako mi je drago sto realizovasmo ! Druzenje sa dobrim ljudima u pravom smislu te reci. Nadam se da je Alekre dobro i da je Alekrina uspela da ga smiri. Jbg takvi problemi se desavaju na putu. Drago mi je da ste se lepo proveli... Meni je baš krivo što nisam mogao sa vama, ali biće još prilike da se vozimo i družimo... Šta se desilo sa Alekre-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...