Jump to content

Moto Zajednica

Svaler

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2158
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1574 Excelent

3 Pratilaca

O članu Svaler

 • Rank
  ...
 • Rođendan 27.05.1996.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Tемерин
 • Motocikl
  Yamaha FZ6 2006

Poslednji posetioci profila

7977 profile views
 1. Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Како мене не ухвати па да имам овакву слику одакле украсти [emoji23][emoji23]
 2. Extreme Kamere?

  Јесте довољно за којекакве статичне снимке. А где си ти у вожњу мотора, помераш се ти, мотор и још тисућу ствари око тебе, итекако није пријатно за око у поређењу са 60 где је доста, како неко рече, флуидније. Могу замислити тек 120, како би снимак ишао глатко. То и користе ови са јачим гопро-овима који праве опасне снимке. Искрено мислим да је 30 јако мало. Пробај само да узмеш неки фрејм као слику у покрету. Једноставно ће све бити мутне, док је код 60 доста више фрејмова употребљиво.
 3. Peda Pro XT rr

  Овај чеп резервоара им мало побегао [emoji23][emoji23][emoji23]
 4. Extreme Kamere?

  Није паметно дизати 1080 на 4К. Мислим, није да има неког доброг ефекта. Например, много је боље снимати у 2/4К па смањити на 1080, него обрнуто. Што се тиче вожње моторa и акционих камера, сасвим је довољно 1080/60. 30 ми је већ мало. Ја први немам ни екран ни интернет за гледање више од тога [emoji23][emoji23]
 5. Extreme Kamere?

  Па идући неком логиком, да би снимак био 2К, прво треба бити сниман у 2К, па обрађен и рендерован као 2К и као такав постављен на јт. Другачије не може од баба девојка
 6. Peda Pro XT rr

  Колико сам ја начуо за овај модел да је компатибилан за прераду на 250, наводно фабрички купиш цилиндар и главу за 250. Јел могуће то?
 7. Extreme Kamere?

  Искрено, немам ти ја појма шта је то
 8. Extreme Kamere?

  Управо тако. Горео сам, док се нисам помирио са судбином. 20/2 пакет иде до улице пре моје. Задња улица поред низа предности и има ето у пар недостатака. Шта да се ради, аплодује се док спавам
 9. Extreme Kamere?

  Ја стављам битрејт од 10 до 15, како кад. Много ми напумпа величину фајла и то ми је пресудно пошто често аплодујем а интернет пакет 10/1 и није баш најбољи за то. Ако је краћи клип, онда већи битрејт и обрнуто.
 10. Pad sa motokros motora proslog leta u Novom Pazaru

  . Ја ово нисам писао овде...
 11. Grip gume za rezervoar

  Треба добро припремити подлогу пре лепљења овог стикера, као између осталог и било које налепнице. Када су у питању танкпавови, стикери и генерално 3М, ја преферирам да прво "загрејем" стикер трљањем између дланова. Много боље ухвати и држи након тога.
 12. TDM Srbija

  @astral А о истом трошку можеш да направиш да служи и као слајдер. 2 у 1 пријатељу мој. Такође моја препорука за овакву изведбу.
 13. Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Оштро око! Мали тест запажања и одвлачења пажње, дуго је требало
 14. Procedura kupovine motora gde je prodavac iz drugog grada?

  Може то и брже али није лоше, у односу на например Панчево или недај Боже замислити Београд
 15. Једно питање, треба ми информација ко издаје потврду произвођача за регистрацију Пежо скутера?

  1. bdada

   bdada

   Ovlasteni uvoznik,Verano kupcu potvrdu daje besplatno znaci ako je prvi vlasnik neko koga poznajes neka on trazi,pretpostavljam da ti treba za reg. potvrda o max. brzini.

  2. NicolaS

   NicolaS

   Nije vise Verano Motors, kolega koji vozi Peugeot skuter je potrvrdu uzeo u Visnjickoj ulici br 53a, KDD AUTO. 011 20 22 333

×