Svaler

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2048
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

 • Days Won

  3

Svaler last won the day on Jun 3 2016

Svaler had the most liked content!

Reputacija u zajednici

1439 Excelent

2 Pratilaca

O članu Svaler

 • Rank
  ...
 • Rođendan 27.05.1996.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Tемерин
 • Motocikl
  Тренутно у потрази

Poslednji posetioci profila

7167 profile views
 1. Волео бих да видим јел има колега са FZ6 а да имају носаче бочних кофера? Па би било супер ако имају неке слике са коферима и без њих да видим како му чучи?
 2. Нит је хладан био, нит је турирање било у велике обртаје [emoji23][emoji23] Хвала на бризи у сваком случају, желим ти пуно срећних километара [emoji106][emoji23]
 3. Имам Givi V46 као нов, без грешке. Могу оставити слике овде ако Вас занима, цена 100е
 4. Разумем ја све то, само кажем лично искуство, узео сам ту картицу за "смешне" паре на некој акцији и ево служи ме годину дана. Од мене топле препоруке. Јес да нема гаранције пар година као кад узимаш код нас, али је много повољније. Пре ње сам (2016) узео неку MIXZU (64gb class10 U1) за још смешније паре и она ми ради такође без грешке. Њу користим у апарату.
 5. Мислим да се нисмо разумели. Нисам мислио на класу 10 и 3, него је био избор иста картица иста класа (10) али разлика у оним ознака U1 и U3.
 6. Ја сам на Алију узео Samsung Evo Plus class10 uhc 3. До сада никаквих проблема нисам имао и приметио сам да су ми бољи изворни клипови кад изађу из камере. Тада сам је ухватио на некој акцији за 20 и који евро. Не знам тачно ал био је добар % попуста.
 7. По којим? Бобановим? Стивовим? Мајстор комшијиним? Ове треће и по тим ценама верујем да има свако место.
 8. Па можда случајно и индиректно [emoji23][emoji23]
 9. Не могу рећи да ми је леп, али занимљив примерак свакако. Несвакидашњи. Верујем да би био супер осећај ово пробати и провозати [emoji23][emoji23] Срећно са радовима [emoji106][emoji23]
 10. Ја сам пратио дуже време, и јако их мало има/појави. И кад се појави то је цена прецењена. Први и класичан пример онај један који чучи на огласима минимум 3 (можда и 4) године. Али цену не спушта и даље, зинат! [emoji23][emoji23][emoji23]
 11. Ништа ти ту не дирај, евентуално само издувај ребра и кулер од прашине. Како сте само замисли да ротира кулер, па мајку му на шта би то личило и како би спаковао пластике назад, ја не знам. [emoji23]
 12. Ја сам само навео пример како постоји та нека одбојност према производима из кине. Да ли оправдана или не, бем ли га. Верујем да сви ми кући имамо далеко више производа из кине него што знамо/верујемо. Па бем му труње имају ваљда и они тамо неку контролу квалитета, не састављају све од штапа и канапа како се мисли, не могу тек тако да испоручују широм света неки крш, не би трајало то, не би успевало.
 13. Видим и овде стандардна прича "то из кине, ништа не ваља, боље сачекати и скупити за нешто крштено" и томе слично. Као што је, између осталог, било са магленкама - немој то, скупи за туратек или гиви, па било са дисковима - немој то боље купи половно, и да не набрајам даље. Ево сад пола форума фура магленке са алија. Чини ми се да ће и са овим бити тако, док неко први не скупи... петљу... и поручи.
 14. За момке из НС сам чуо неколико похвала људи који су радили црева код њих. Нису цепали стазу и неке екстремне употребе како кажу, за саобраћај и "нормалне" вожње кажу да су им скроз ОК. О кинеским нисам ни размишљао до сада, читам ове коментаре и рецензије, људи углавном дају позитивне оцене. Што се тиче Hel-a... Сигурно је квалитет екстра, као и цена коју вуче име. Будала, једном поручио за задњу кочницу за буразов мотор пошто му је "хитно" требало, цена негде око 40е. Значи црево задње кочнице, не знам дал 40цм има. Тако да ми то свакако отпада као могућност. А волео би променити фабричка и ставити тефлонска.
 15. Зашто? Па они да знају продавали би по тим њиховим радњама нешто што ваља, а не овај крш.