Jump to content

Moto Zajednica

Svaler

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2400
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1941 Excelent

5 Pratilaca

O članu Svaler

 • Rank
  ...
 • Rođendan 27.05.1996.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Tемерин
 • Motocikl
  Yamaha FZ6 2006

Poslednji posetioci profila

13214 profile views
 1. Пошто се многи јављају како већ има и гопро 5 или 6 за 200е те како је то бољи избор, може цена доле - 12.000 само за камеру.
 2. Актуелно, одлична понуда, још мало па нестало
 3. Не мораш ти купити моју камеру (мада би било лепо ) али ти кажем ако већ хоћеш да снимаш да уштекаш паре и купиш праву камеру, него да бациш паре за неко срање које неће служити ничему па ћеш опет штекати паре за праву ствар
 4. Узмеш лепо GoPro и не размишљаш да ли ће снимак бити "колико толико јасан" него ћеш увек имати јасан снимак какав ти треба док возиш мотор. Од свих кинеских потписујем да само Xiaomi Yi може парирати GoPro-у до неке границе и то је то. Ове остале једва да могу да служе снимању статичких снимака па да буде "колико толико јасан" снимак а кад се ти и све око тебе креће великом брзином (под великом мислим све брже од трчања), тај снимак је неупотребљив.
 5. Продајем 2 камере из наслова у потпуно исправном стању, без оштећења са доста опреме. 1. пакет: Уз камеру долази слеће: - 3 кућишта, фабричко GoPro водоотворно кућиште, црно кућиште (није водоотпорно) и отворено кућиште (sceletor case) + додатна заменска врата за кућиште - 3 оригиналне GoPro батерије - Оригинални GoPro пуњач за 2 батерије истовремено - Наставци за монтирање камере на кацигу као и адаптер за екстерни микрофон - Самолепљиве плочице за монтирање камере. Цена: 24.000 динара Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 2 views. Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 1 views. Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 1 views. Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 1 views. Пакет 2: Уз камеру долази слеће: - 2 кућишта, ронилачко водоотпорно кућиште (до 60м дубине) са заменским вратима + отворено кућиште (сцелетор цасе) - 1 оригинална + 3 заменске батерије - пуњач за 3 батерије истовремено - Наставци за монтирање камере на кацигу као и адаптер за екстерни микрофон - Самолепљиве плочице за монтирање камере. Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 0 views. Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 1 views. Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 1 views. Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 0 views. Цена: 18.000 динара. Може и све заједно за 40.000 динара. Imgur IMGUR.COM Post with 0 votes and 0 views.
 6. Што се мене тиче, такође нема затварања/отварања сезоне. Возим кад ми је ћеф, без обзира шта календар каже.
 7. A да ти је неко причао да ће Мотораша пратити више других мотораша него што има чланова овог форума?
 8. Svaler

  Žitište

  Колико баца и осветљава сноп дугог светла? 100-150 метара? На 100 метара би видео чак и силуету потпуно неосветљеног трактора. Који је зауставни пут мотора ако се креће 100км на сат? Верујем да би успео ако не да укочи или бар да бежи у леву траку и избегне? Ако се тракториста није баш попречио по путу. И следеће што ме мучи, шта је онај видео у пола три ноћи ако је возио и без укључених фарова? И да није имао осветљење назад, само напред (што ми је донекле и логично поред онога да је био СКРОЗ неосветљен?!) видео би се и раније у мрклом мраку. Много нејасних питања овде. Волео бих да видим званичан извештај шта се овде десило а не глупости из новина са сликама са неке друге локације.
 9. Хмм, добра фора. Али нисам написао великим словом [emoji23] Шала наравно, срећна продаја. Мени још увек недостижна играчка, иако веома веома занимљива [emoji848][emoji23]
 10. Каже "много ми се свиђа дизајн његов" Па Хонда је то урадила 3 пута боље, сви знамо са којим моделом
 11. Svaler

  Žitište

  Велика трагедија. Саучешће породици и пријатељима. Недавно сам о сличној теми причао у свој једном влогу и морам да се поновим. Причам из угла некога ко вози и мотор и трактор. Детаље о осветљености трактора тачне не знамо, али нам је нажалост статистика таква да је добар део трактора и машина на путевима неосветљен. Ја се искрено и својски трудим да наше тракторе држим у потпуно исправном стању што се тиче сигнализације и апелујем на комшије и пријатеље, некима и помажем да се среди то. Не толико због закона, колико због ситуација у саобраћају. Али морамо признати и ми који возимо моторе, нисмо цвећке. Да се не понављам превише, снимио сам видео где сам препричао ситуацију која ми се десила, коју возачи мотора јако често раде, а више је него опасна. Снимио сам да би савет стигао бар до једне младе усијане главе, да пробуди свест и каже шта никако не треба радити на путу.
 12. Eо ја дајем стоју одма [emoji23]
 13. Овај NK650 би био далеко лепши и озбиљнији да напред има само један детаљ - USD виљушку као и МТ650
 14. Купујем један од кофера из наслова, значи у обзир долазе Givi Maxia модели 2, 3 и 4 као и Kappa K53 кофер. Значи као што се види из тражених модела искљичиво кофери веће запремине у које стају 2 кациге. Молим Вас да ми не нудите кофере испод 50L запремине уз тврдњу да стају 2 кациге пошто углавном не стају или стају уз много муке и труда око тога. Такав кофер имам и не задовољава моје тренутне потребе Хвала на разумевању
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja