Jump to content

Moto Zajednica

Svaler

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2380
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1905 Excelent

3 Pratilaca

O članu Svaler

 • Rank
  ...
 • Rođendan 27.05.1996.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Tемерин
 • Motocikl
  Yamaha FZ6 2006

Poslednji posetioci profila

10248 profile views
 1. Svaler

  TDM Srbija

  Што имаш добра дневна светла, нема их држава [emoji23]
 2. Svaler

  Zajednička tema za sve moto vlog-ove

  Исто уђеш у пекару и тражиш какве патике имају па се после извињаваш како се слабо зналазиш. Ако упоредимо натпис "пекара" изнад врата са називом теме, онда оправдање и није баш неко.
 3. И желим за крај да захвалим свима који су добронамерно и великодушно понудили да уступе свој мотор на кратку вожњицу. Цимам вас кад будем у вашем крају бар кафу да попијемо. Пошто као студент могу само кафу и чашу воде да платим, а ако позајмим аванс можда и уснимим ваш мотор
 4. Ja не знам јел се неко прави блесав или мене прави будалом. Ја сам свој одговор дао. Е сад, не знам како је у велеградима, код нас на селу још важи - "човек се веже за реч, во за рогове". Рекао сам да не бих остао дужан и побегао од одговорности. Појединцима то није довољно. Не знам шта сам требао да урадим. Да кажем колико тренутно имам у џепу пара, колико на банци а колико у сламарици? Јел би то задовољило ваше критеријуме? Па онда аванс и накдана. Ај ко није разумео први пост нек прочита још 2-3 пута, ако је недовољно нек понови цео процес. Нигде нисам изнуђивао ничији мотор, од људи који своје моторе не дају другима (што је ок), нисам тражио да изнајмим нити да купим нечији мотор него једино и искључиво ко можда прати канал, жели да да свој неки допринос а ја бих наравно знао то да ценим и поштујем. Неки овде мисле да сам ретард и они вероватно нису схватили сарказам у претходна два поста. Ок, схватио сам и да сам зрелији овде од доброг дела. Онај део где сам потенцирао студенте без пара, је било намерно. И саркастично и иронично до крајњих граница. Да, са своје 22 године сам сам зарадио свој мотор (као и велику већину претхнодних) и направио поприличан број километара. Тако да ме сврставање и поређење са "студентаријом" прилично вређа.
 5. Сјајан форум, сјајни људи. Част изузецима. Зајебите ме ваших теорија и математика колико од колико хиљада вози или не вози мотор, колико % је мотор видело само на слици и остало. Управи форума бих био бескрајно захвалан ако би ова тема нестала. Као што је она претходна, која није била ни близу токсична као ова.
 6. Хвала. Јесте, ја сам студент. Ти си масер, па? Јесте, купио сам 200Д, задњи динар из куће што сам од мензе штекао, 13 кила ослабио док га нисам купио. Јесте, и мотор који возим сам добио. Послала тетка из Аустралије паре преко пејпала. Била велика провизија ал' боле ме уши, нису моје паре биле. Јесте, 16 људи сам зајебао, слупао им моторе док сам снимао, ал' то наравно никад нећу објавити. Рекао им да ми се испразнила батерија те се снимци нису сачували. Наравно, не бих имао да ти платим ако бих слупао твој пресвети мотор који нема мане. Можда би се лакше продао као хаварисан пошто је био дуже у огласима него ја ту на форуму. Боже мој, ако је неко студент, откуд му паре? Студенти су ретарди који не знају динар зарадити него студирају 9 година и живе на туђој грбачи. И немојте се више јављати да ми уступате моторе, свима ћу слупати и неко динара неће добити. А наравно ја ћу изградити огромну каријеру, згрнити огромне паре а вама ни кафу нећу платити. Јер, што бих? Ај уздравље сви
 7. Као што сам и написао горе, али једноставно нико не ферма мој одговор него се и даље протеже да сам прећутао и да је због тога све јасно. P.S - Стварно ми је жао. Заборавите да сам ишта писао и питао. Чим је почело да се протеже "дал имаш кинте" "дал немаш" "колико ће да заради" "он је пуниша" могу да замислим где ће се одвијати тек. А није да ми је једино место где могу пронаћи мотор. Мислим, није да немам базу која ће ускоро бити већа од овог форума [emoji23][emoji3]
 8. Потпуно разумем и не осуђујем став да неко не даје свој мотор другима. Скроз на месту. Не мењам мишљење о некоме ако каже "е знаш, не дајем мотор другима". Скроз ок. Никога нисам вукао за рукав. Само не знам шта су се неки окомили као да сам им лично тражио паре на дођем ти, или још горе нешто. Ничим изазвани. Људски/другарски сам питао и одма осули коментари у потпуно нејасном смеру. Сад ми је жао што сам уопште питао.
 9. Да, исти је био, чак и у истој боји Мислим да нема смисла да се понавља, боље ипак да буде разноврсније
 10. Поставио сам тему информативно, као што сам и напоменуо у горњем посту, ако неко жели да уступи мотор... Претходне године ми се још пар људи поред Бориса и Милоша добровољно јавило, без икакве моје иницијативе - "гледао сам те, све кул, свиђа ми се, волео бих да помогнем тако што ћу то дати мотор на тест вожњу". Неки нису дозволили ни пиће да платим. Ово сам поставио да би се евентуално јавио неко ко би желео, а можда није упознат са ситуацијом а не да би ме неко питао крајње културно "клинац јел имаш ти кинте у џепу ако се олупаш са тог мотора". Ако до тога и дође, што не би требало из разлога што возим крајње дефанзивно, поготово на туђем мотору, али и ако дође сигурно нећу остати дужан и побећи од одговорности. Из разлога што имам образ и према једном човеку пред ким стојим а не пред минимум 26.000 људи. Кажем минимум, пошто је за мене чуло и далеко више људи од тог броја али се толико њих одважило да кликне "запрати". Сигурно нећу да ме 26 хиљада људи опањкава са "олупао туђи мотор и побегао".
 11. Да ли то примећујем овде малу дозу завиривања у туђи џеп? Јавно желим свима да се извиним свима што у почетној поруци нисам окачио извод из банке о тренутном стању и свим задужењима, тако некултурно од мене... Извините још једном ево.
 12. http://www.youtube.com/motoras27
 13. Велика већина Вас овде зна шта волим да радим у слободно време - снимам клипове о моторима и моторашима на Јутјубу. У центру дешавања су свакако савети за младе почетнике у вези вожње мотора. А оно што ја волим највише да радим и снимам јесу управо рецензије и тест вожње разних мотора и ту бих Вас питао за помоћ. Уколико неко жели да помогне како мени, који ћу да снимим клип, тако и неком другоме ко би желео да чује утиске и рецензију одређеног мотора на нашем језику и вољан је да уступи свој мотор на 20-30 минута снимања, нека ме слободно контактира овде у теми или у приватне поруке. Доле у потпису можете пронаћи линк ка мом каналу где можете видети како су тестови мотора изгледали прошле године, ове године имам у плану нешто другачији концепт који би, како сматрам, требао бити бољи него до сад Уздравље
 14. Svaler

  Zajednička tema za sve moto vlog-ove

  Само му дижите рејтинг, прво буре, па чекић, док не баци камење у "машинерију" ништа није урадео...
 15. Svaler

  LED H4 sijalice

  Момци, имам вишка H7 LED сијалица од Auxbeam-a. Ако некоме треба нек се јави у пп. У питању су сијалице из Т10 серије, прављене малих димензија (Малте не величина халогене сијалице) што им даје предност при уградњи на мотор.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja