Jump to content

Moto Zajednica

kokule

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    vstrom

Poslednji posetioci profila

535 profile views

kokule's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

82

Reputacija u zajednici

  1. Ono o lepoti i umesnosti stoji,fali samo 200€
  2. Inace Skodu koju je Bruno napao je bila strana 3 dana.Svaba je digao sa placa i hteo da se casti voznjom po Sloveniji. Za tetoviranu doktorku vrlo visoka ocena. Kad smo u onom ludilu shvatili da je Djole otisao kao pratnja tek tad nas uhvatila panika. Bruna cemo naci u bolnici ali gde cemo naci Djoleta ako izgubi iz vida hitnu pomoc. Sa njegovom navigacijom bi ga nasli u Dombasu. Mrak u onoj nedodjiji nikad necu zaboraviti.
  3. Nece oni tebe da navuku da ides suprotno od skazaljke na satu!
  4. Ja kakako Bruno kaze GlavaN ne oprastam i ne zaboravljam opkladu. Drustvo kao i obicno odlicno,tura perfekna. Peh koji je Bruno imao desava se i sta sad. Kad nam je Djole javio iz bolnice iz Jesenica da je sve ok,stukli smo litar kajsije za 15 min. Sledeca tura sa istom ekipom je zakazana za 29.05.
  5. E bas to je problem,a ne iznos.
  6. Kakva bre ekoloska taxa za koriscenje drzavnog puta koji prolazi kroz tu lokaciju. Taxe su placene prilikom registracije vozila. Ako ulazis namenski u taj Park prirode da ides da se setas,planinaris ,vozis bicikl( mada ni jedna jedina staza nije obelezena),koristis parking ili neke takve resurse onda je ok. Ali da ti neko naplacuje sto koristis drzavni put za koji ne postoji neka priblizna alternativa je cist bezobrazluk. Neka dignu turisticke taxe i objasne velikim domacinima da gost mora da se prijavi. I da dodam da niko nije pohvalio pistupak pogranicne policije sto nas je samoinicijativno pozvala na pasosku kontrolu preko reda ili ti tacnije otvorila kucicu namenski za nas.
  7. Danas pri povratku iz Bosne,Kusturicini kauboji ili sta su vec, hteli su da nam naplate harac za prolazak kroz kako oni kazu kroz Nacionalni park. Navodno od 1. septembra i za motore se placa taxa od 200.din. Posle kratke rasprave i kada smo sva sedmorica rekli da nemamo 200 din nevoljno su digli rampu i pustili da prodjemo. Unistili su nam fantastican utisak kad nas je nasa pogranicna policija sama pozvala da izadjemo iz reda i za samo nekoliko trenutaka proverila dokumenta i pozelela na sretan put.
  8. Po fotografijama i pisaniji vidim da vam je bilo leeepppoò! Nadam se da si od Mice dobio prelaznu ocenu i da je sad samo pitanje gde je sledeca destinacija.
  9. Da li se u Svajcarskoj placa vinjeta ako ne koristis auto put
  10. U svakom slucaju hvala na izdvojenom vremenu za pisanje poruke. Ako je tacno ovo sto si napisao onda je to cist dilentatizam. Ne znam koliko motora staje u kamion,ali ako se sve otpusilo neka Delta posalje onda onoliko kamiona koliko treba da odjednom pokupi sve i iste isporuci. Ovako moj ili neciji motor moze da stigne sad ili kozna kad.
  11. Ko ozebo sunce!!! Izgleda da je moj medju zatrpanima!
  12. Zna li neko gde je zapelo u isporuci GSova u Delti?
  13. Ima li neko iskustva sa BUMOTO koferima?Cena u kompletu je oko 1400€
  14. Hvala na trudu. Blizu sam odluke za komplet Givi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja