nikvuksa 1688 Napisano Februar 11, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan On 4/22/2016 at 22:23, Branko je napisao: Ja bih samo 4. predlog korigovao: Da nece biti ove godine neke organizacije izrade majica slucajno? istina, @Svaler nije vise na TDMu, ali mozda zeli opet majicu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 11, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dosta nas je u poslednje vreme pribavilo sebi TDMa. Rado bih posedovao jednu/dve ovakve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 11, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Ja bih se odmah upisao sigurno za 2 muske i 2 zenske, ali da vidimo i interesovanje ostalih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 11, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksaНије више на ТДМ-у али може опет да се понуди да одради мајице по (лично мишљење) скроз коректној цени.Једино да се договоримо и да неко одради добру припрему. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 11, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih dve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 11, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I meni dvePoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Februar 11, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih uzeo ponovo. Prošle godine po meni bele majice ispale najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13217 Napisano Februar 12, 2018 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan More ove moje su i dalje ko nove. Ali bi svakako uzeo jos. Dobismo kvalitetne majce po smesnoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Februar 12, 2018 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Februar 12, 2018 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I za mene +2, a mozda i vise.....nego ko ce da se prihvati tog posla oko majici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 12, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan More ove moje su i dalje ko nove. Ali bi svakako uzeo jos. Dobismo kvalitetne majce po smesnoj ceni. Mora da su oprane Pervolom 🤣Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 12, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje opet za aktere od ranije koji su porucivali majice... Moze li da se iskoristi prethodna priprema za stampu, ili bavi li se ko time, da napravi neku novu ideju? Ima li ko predlog gde moze da se stampa i slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 12, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Може да се искористи и стара идеја али не видим сврху. Например мени лично би било занимљивије да се направи верзија v2.0Као што сам рекао могу поново ја да се понудим за мајице, принцип би био исти као прошли пут (списак и уплата). Верујем и знам да су многи били задовољни мајицама и ценом. Цена је била нешто око 500-530дин по комаду. Неки ми чак рекоше да нема шансе по тој цени да се уради негде у БГ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 12, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kakva priprema dolazi u obzir, samo tekst ili bi mogla slika?Bavio sam se dizajnom u proslosti i fino baratam photoshopom, pa bih mogao malo da se poigram sa tim. Jel ima neko sliku predhodnih majica?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas par postova iznad. Priprema mora biti u vektorima. Mahom ljudi koji rade stampu da bi dobili posao skidaju gace i rade i pripremu po zelji korisnika pogotovo za veci broj majica. U BGu cena kvalitetne stampe je oko 1000 din. U unutrasnjosti je niza. Postoje 2 tehnike: 1. Jeftini preslikaci (izblede posle par pranja i vremenom ispucaju) 2. Skupi preslikaci poput onih koje nam je Svaler odradio prosli put. Ne znam kako si dobio tu cenu za taj kvalitet. Ja sam ZA da ponovo radimo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 12, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da tad nisam vozio TDMa nisam bio uključen u celu priču naravno, ali sam pročitao temu pa video ta okupljanja prvog vikenda aprila i majice i to mi se dopalo. Ja sam samo hteo da predložim ideju da se opet rade, ali ne umem da uradim pripremu za štampui slično. Ako se kolega Svaler već nudi, ja sam za svakako. Ako ima ko bilo kakvu ideju nek napravi i predloži, verujem da bi se brzo dogovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni zanimljiv logo za prednju stranu. Ovaj bi mogao pozadiuz manje prepravke Ili ovako nesto. Ili mozda Pa dodamo natpis TDM Srbija ispod/iznad slike. Ima ih raznih. 966676_1.webp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo fino izgleda za belu majicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih primera. I moj favorit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo 900 bi mogli prepraviti u SRBIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15071 Napisano Februar 12, 2018 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel tatoo obavezan ili preporucljiv,msm mi sa 3VD mozemo i ono jna plavo mastilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, bdada said: Jel tatoo obavezan ili preporucljiv,msm mi sa 3VD mozemo i ono jna plavo mastilo Ma nije obavezan, to sam samo ja malo pozirao Moze i "je ne a" tetovaza. Hard core ! Al samo za 3VDiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Inace zamolio sam jednog finog gospodina da nam pomogne oko dizajna majice za druzinu. Iznesite ideje,necemo vam nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...