uff 13 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vracam se sa oranja sa drustvom danas I na ibarskoj kod fmp-a na cukarici zateknem polomljenog gsxr-a kojeg je od pozadi stigao vozac seata! Motor je poprilicno klizao desnom stranom po betonu I slomio se zadnji deo skroz ,odvaljen auspuh zajedno sa nosacem ali je vozac ok Povredio je samo ruku Od opreme je imao kacigu I bele japanke Stali smo naravno I pomogli mu tj odgurali mu motor ulicu iznad do prijatelja koji je bio sa njim na drugom gsxr-u i za malo izbegao istu sudbinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo I seata Nije mu nista a suzuki slomljen jbg mada je vazno da je vozac odlicno prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dranje po betonu… Jos samo sad da procitam u novinama kako je motorista divljao ili obilazio kolonu pa mu se zato ovo desilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan To mi je drugar, Vlada se zove.Kaže da je išao levom trakom uzbrdo i kad je video da je gužva krenuo je da se prestroji u desnu traku ali ga je čikica u seatu stigao skoro bez kočenja. Malo je izgulio ruku i pedu, ostalo je sve ok. Bila je milicija i napravila uvidjaj a nemilih scena sa čikicom nije bilo. P.S. Uffa za predsednika! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tezak mu bre taj gsxr :o crkoh dok smo ga izgurali gore uz ulicu yoshimura totalka,rep mislim da moze da se zavari,plastike zafarbaju nije strasno al pitaj ga jel su mu japanke dobre ili ce da predje na filu ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Pa on te japanke ne bi menjao ni za kamion File! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 3009 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da si ti neki baksuz...... Kad god krenes u ORANJE nesto se desi!!!!! Imas pivo da ne dolazis u obrenovac.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan tezak mu bre taj gsxr :o crkoh dok smo ga izgurali gore uz ulicu yoshimura totalka,rep mislim da moze da se zavari,plastike zafarbaju nije strasno al pitaj ga jel su mu japanke dobre ili ce da predje na filu ? ;D Ma uff nije normalan, gde god da krenem sa njim naletim na neku nesrecu ili se nesto meni dogodi ..... ;D ;D ;D ;D a stvarno sto je tezak gsxr :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Avgust 1, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujuci uff-u nema ne dodirljivih u saobracaju. za rodjendan novi mobilni sa 8 mega pixela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJUTA BOMBona 0 Napisano Avgust 1, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo posle toga sam prošla i .. videla zastoj i motor... ali onda sam vdela i da kaciga lepo stoji na motoru - jer je neko tu ostavio , pa sam malo odahnula. drago mi je da je sve dobro prošlo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Avgust 1, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auf a taman ga je sklopio juce!!! bili smo zajedno u garazi kad su stavljane nalepnice, juce predvece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auf a taman ga je sklopio juce!!! bili smo zajedno u garazi kad su stavljane nalepnice, juce predvece... sszgo, pošto ih poznaješ obojicu priupitaj ih da nije možda kojim slučajem neki od njih utrčao pre 2 nedelje ili manje nekom liku u vrata auta u košutnjaku na lakat krivini? (taj sa autom je isto član bjb) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj prodajte te plasticne lako lomljive motore pa samnom u sumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pa on te japanke ne bi menjao ni za kamion File! ;D ;D Životna greška! Na ovom forumu su Fila papuče priznate kao standardni, tako reći najvažniji, bezbedonosni deo moto opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14986 Napisano Avgust 1, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Kaže da je išao levom trakom uzbrdo i kad je video da je gužva krenuo je da se prestroji u desnu traku ali ga je čikica u seatu stigao skoro bez kočenja. i ko je tu kriv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kaže da je išao levom trakom uzbrdo i kad je video da je gužva krenuo je da se prestroji u desnu traku ali ga je čikica u seatu stigao skoro bez kočenja. i ko je tu kriv? I ja sam prosao neposredno posle nesrece, video sam da niko ne lezi, ali sam se zabrinuo, vazno je da je sve OK. Zavisli posle koliko ga je stigao cikica, ovako zvuci kao da nam je kolega kriv, mozda je i losa procena, ali na motoru losa procena je luksuz koji ne sme da se dozvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14986 Napisano Avgust 2, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan i meni se cini da je nas kolega isekao auto pri prestrojavanju u desnu traku, barem tako izgleda po ostecenjima na vozilima. par puta se i meni to desio, na srecu bez posledica, da prilikom prestrojavanja samo ovlas pogledam desni retrovizor i ne vidim vozilo koje je u prednosti. srecom po naseg kolegu prosao je bez povreda a motor se popravi. jeftina skola za ubuduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da ti izgleda, decko je bio u svojoj traci kad je oboren i naravno da nije kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14986 Napisano Avgust 2, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da ti izgleda, decko je bio u svojoj traci kad je oboren i naravno da nije kriv. posto poznajes momka verovatno da bolje znas od nas sta se desilo. ja sam samo pratio slike i opis napisan ovde. vazno je da se nije povredio jace sve ostalo se pegla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da si ti neki baksuz...... Kad god krenes u ORANJE nesto se desi!!!!! Imas pivo da ne dolazis u obrenovac.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bobane ja prodao traktor i nema vise oranja za sad ;D dolazim drugim motorom u obrenovac da platis to pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...