Jump to content

Moto Zajednica

LJUTA BOMBona

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    beograd

LJUTA BOMBona's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. malo posle toga sam prošla i .. videla zastoj i motor... ali onda sam vdela i da kaciga lepo stoji na motoru - jer je neko tu ostavio , pa sam malo odahnula. drago mi je da je sve dobro prošlo!
  2. stigosmo kući i mi... reli je bio sjajan!!!! doduše, mi smo se na Kopu odvojili i otišli pravo kući.. sad sređujemo fotke i utiske... verujem da će organizacija sledećeg relija, poučena ovim iskustvom napraviti još bolji i veći. što reče overlord, bilo je i nervoznih i zadovoljnih, ali sve to ide u rok službe lepe stvari se pamte, a ovaj reli je zaista imao neverovatno puno lepih momenata! pozdrav
  3. Meni nemas potrebe da pises elaborat posto sam dosta doktorirao od zivota u ovih 46-god.... ako se neslazemo u misljenju to nije razlog da pokusas nekoga da omalovazavas izmedju redova....zamolio bih te da to vise neradis.... Ocito je da ne zivimo u istoj drzavi.... nisam imala nameru nikoga da omalovažavam, već da pojasnim šta sam htela da kažem. rečenica izvučena iz kontesta gubi smisao. rodjena sam i živim u Srbiji. da se razumemo, ja neću kukati zbog svojih problema, već ću se potruditi da ih rešim. država je takva kakva je. ne možeš sada ništa promeniti, ali možeš pokušati da misliš na drugačiji način i da svoju decu ne učiš ogorčenosti, već kako da napreduju i kad je teško. recimo. u svakom slučaju ako je situacija u državi izgovor da se napadne policajac, onda je to jako loš i glup izgovor koji služi za opravdanje bahatosti, bezobrazluka i divljaštva.
  4. u kom delu sam rekla da je dobro? rekla sam, doduše malo komplikovanije, ali ću da uprostim: polazim od sebe, ja ću da budem kulturna, ja ću da se pridržavam pravila (uglavnom), ja neću da primenjujem silu.... jel ti sad jasnije ili da pišem elaborat? ;D
  5. znam da su pooštrili kontrole. i treba. posebno zbog onih pametnih što paradiraju gradom bez kacige, a od opreme imaju naočare za sunce i golu cicu na leđima. ne razumem zašto je problem ako te zaustavi i traži dokumenta. to što je on bahat i neobrazovan nije moj problem, ma kakav bio on ipak, samo radi svoj posao. ovaj pametnjaković što je napao policajca treba da bude oštro kažnjen. idiotizam. ma koliko bio ljut i ogorčen, na bahatost i bezobrazluk ne treba odgovoriti na taj način. zašto se spuštati na nivo neke neobrazovane i nekulturne spodobe.. nema potrebe. nasilje nije i nikada neće biti rešenje. najlakše je reći da cela država ne valja i onda otići i prebiti prvog policajca. uvek vidimo đubre u tuđem dvorištu a ne obratimo pažnju na svoje. kada bi svako počistio ispred svoje kuće, grad bi bio čist. uostalom, sve i da jeste sve ovo objavljivanje napada na policajce kampanja da se zataška ono ubistvo, opet u svakom trenutku prezirem napad na policajca!
  6. sjajna ideja.. bogami ću morati i ja da prekopam malo po ormanu search, hvala na dojavljivanju o događaju
  7. e pa super! poklanjam ti kutijicu tiktak bombonica - one su male i imaju samo jednu kaloriju po komadu...
  8. Eto vidis kako dobro dodje kaciga ;D hehe, eto kacigi još jedne namene... Fireclaw94 - pa bolje vas našla... pa ne kvari mi nick, jedva i ovo smislimo burago - burago... ali kad poraste... FULL - ne valja puno bombona odjednom, može stomak da zaboli black rain - pozdrav i tebi!
  9. i tako ja čitam komentare... i svi se dive dubini druge fotografije... činjenica je da je fotografija sjajna. kao i prva, iako potpuno drugačija. ali iskreno, koliko bi ljudi na prvu loptu shvatilo da se radi o Holokaustu da fotka nema naziv ???
  10. od ovolike plime testosterona, pašću na vr' trepavica
  11. Hvala na komplimentu Nego Lulu, pardon Night hawk, jel i ti dolaziš upakovan u selotejp traku kao Mila? :D Malo šale nije na odmet. Hvala!
  12. skromna? moraćeš da nađeš i četvrti sastojak...
  13. više sam za ljute.. mada ima i onih ljutih sa čokoladom u sredini... pozdrav!
  14. hvala na dobrodošlici zlajo, jel ti uvek sve ozbiljno shvataš? vezali su me za stolicu i rekli "registruj se! BR - ZO!" hehehehehehe ;D bluemagic, mLogo bRezobrazni ali oprostiću im ovaj put...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja