Jump to content

Moto Zajednica

Zna li neko nesto o Harley-evom predstavnistvu na Pancevackom putu?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

Posle sajma bilo je reci da ce otvoriti predstavnistvo HD na Pancevackom putu 34.

Da li je neko tamo odlazio i da li to predstavnistvo radi?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Prolazim svaki dan pored njega i napunili su prodavnicu motorima i trebalo bi da pocne da radi.

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

To ce biti prvo HD predstavnistvo u Srbiji posle DUUUUUUUuuGoo godina. Davno se nalazilo kod doma JNA, sad je tu kockarnica.

Malo mi je neobicna ta informacija jer sam skoro citao da harley gasi predstavnistva po svetu, tj. dilere i da ce ostaviti samo njihove zvanicne prodavnice.

Verovatno je to neki baja koji ima para otvorio na svoju ruku, ne verujem da je zvanicno predstavnistvo...

Ne smem ni da pomislim kakve ce cene da budu .. :)

Nije losa varijanta , bice tu i servis sa obucenim majstorima i lep kafic i ko zna sta ce se tu sve desavati . Jas ako bude servisirao i druge motore pun pogodak.

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

Ja sam juce bio. Lep salon. Imaju desetak motora i dosta opreme. Cekaju jos neke sitnice da se zavrse u vezi otvaranja zvanicnog.

• Drug član, 3023 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Koliko ja znam /ne kazem da je tacno/ to je varijanta da oni kupe nekoliko motora pa ih prodaju ovde. Nemaju veze sa prodajnom mrezom Harleja. Kazem, to je ono sto sam cuo, ne mora da je istina.

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

To ce biti prvo HD predstavnistvo u Srbiji posle DUUUUUUUuuGoo godina. Davno se nalazilo kod doma JNA, sad je tu kockarnica.

Malo mi je neobicna ta informacija jer sam skoro citao da harley gasi predstavnistva po svetu, tj. dilere i da ce ostaviti samo njihove zvanicne prodavnice.

Verovatno je to neki baja koji ima para otvorio na svoju ruku, ne verujem da je zvanicno predstavnistvo...

Taj kod JNA je bio extra svaki put sam balavio na izlog! ;D

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Nemoze Harley da ugasi dilera jer je on nezavistan.  Sve dok on kupuje motore od njih on je njihov prodavac.  Onog momenta ako se ogresi od nekih praila mogu da mu oduzmu licencu i to je to. Medjutim negubi se licenca tek tako.

BTW Jos nema nista na Harley web strani.

• Drug član, 1711 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Silni trud i jos veca gomila para je ulozena da sve to bude na nivou i dostojno najvisih kriterijuma, salon kakav se samo pozeleti moze u svetu, a kamoli kod nas... bice to prodajni salon moto opreme sa logom HD, kao i samih motora i kompletnog servisa... motori su stigli jos pre 2 nedelje, oprema pre toga, unutar salona su vec opremljene 3 dizalice sa majstorima i kompletnom najsavremenijom dijagnostickom opremom.... jos da se zavrse neke tehnicke stavri i salon pocinje sa radom  :)

Ja bio sinoc na otvaranju i bilo je super. Inace lokacija i objekat su vrh zajedno sa radionicom. Ostaje da se zavrsi kafe bar i da bude mesto ko stvoreno za bajkere.

post-4634-12879046343682_thumb.jpg

• Zainteresovan, 830 postova

Bio, sjajno je izgledalo, motori divni, cice jos divnije, muzika cool, jedino eto sto mi je falilo, nisu Harley brandirani, prosto to je prodavnica motora koja prodaje samo Harley motore, a ne predstavnistvo ili slicno... SVe u svemu, divan provod!  ;)

• Zainteresovan, 830 postova

Ja bio sinoc na otvaranju i bilo je super. Inace lokacija i objekat su vrh zajedno sa radionicom. Ostaje da se zavrsi kafe bar i da bude mesto ko stvoreno za bajkere.

Alexandra, koji si ti na ovoj slici?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja