bojanubijus 1 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle mnogo bezuspesnog traganja za nekim majstorom koji moze kod nas da napravi dobar izduv, narucio sam nov izduv. Evo kako je ispalo kada sam ga namontirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... koliko para? Bolje nemoj da pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gotovo,pitao.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Avgust 12, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, retki su ovko pedantni pristupi i realizacija. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika novog izduva i naravno sada kompletno restauriranog R25/2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde i koliko para? Kao sto rekoh, umorio sam se trazeci majstore, pa sam izduv narucio od Ulisa iz Nemacke. Kompleatan izduv me je kostao 180e + plus prevoz do BGD-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Hoces ovo da prilozis kao miraz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Avgust 13, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan ja se odmah zenim ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Avgust 18, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i snimka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Predobro zvuci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lepi primerak restauracije BMW-a sa svilajnackom moto skupa... Izvinjavam se ako je OF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlican primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 19, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Boki, ovaj ima i linije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drakula 0 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Mocna Stvar!!!! i sad kad bi ga udavao za koliko bi to bilo????? znam da ce mi od odgovora krenuti suze radosnice ali moram da pitam! samo da kazem da ti se divim za ovu restoraciju! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Septembar 18, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne znam, nisam razmisljao na tu temu. Mozda je malo emotivno i mnogo subjektivno ali ga ne bi dao ispod 5K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 18, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti pomogne u necemu : http://www.bmw-einzylinder.de/index2.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne da moze da pomogne, nego je mnogo pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eksta restauracija a zvuk motora je pravi slag na torti!!! ;D Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Boki! Prelepo! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jassum1 0 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Skopje, Macedinia Prijavi odgovor kao problematičan imao sam bmw r25/3 pre 6 meseci prodao u hrvatsku covek ima 5 kom bmw-a i puno ddelova ako nekom treba broj nek pise a evo i od grka u solunu covek ima mozda 90 godina i govori srpski 2310/520-002 maratos. i 6944421050 (ovo je mobilni od sina ali neznam koji im je pozivni) od njega mozete i da narucite restauriranih BMW cene - neznam. Inace sad imam r60/6 i delove sam nabavio sa ebay-a i do sad mi je sve stiglo pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanubijus 1 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da predstavim jos jedan moj motor koji je dosta redak kod nas a i predstavlja prekretnicu u BMW istoriji. Ovo je prvi model koji je BMW proizveo posle drugog svedskog rata i predstavlja malo preradjeni predratni model R23. Naravno govorim o BMW R24. Nemam mnogo slika restauracije pa ne bih da pocinjem novu temu, a i sa njim sam imao dosta manje muke nego sa motorom sa kojim sam poceo ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Novembar 20, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan samo cu reci ... WOW!!! :O bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chyhayabusa 1 Napisano Decembar 29, 2009 U prolazu, 84 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za oba motora..Nadam se da ce jednog dana i moj Ardie bd175 izgledati bar upola ovako...baci pogled na moju temu i pisi...daj savete...brojeve telefona i ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...