boki.64 1924 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se pitam, da li vi idete tamo pre ili posto procitate ovu temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Oraspolozila me ova kratka tura po gedzinom otpadu:-):-):-) kako u onom lomu i uzasu moze bilo sta da se nadje, a da valja:-):-):-):-) @ boki.64. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera00 46 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 43 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: BMW R65 Prijavi odgovor kao problematičan a ima li negde još neki moto otpad? Cuo sam za policijski otpad u Kumodraskoj ulici. Msm, tamo ima delova i od motora (uglavnom bendzovana) i auta! Nikako da odem a ako neko slucajno zna, neka potvrdi, zivota mu. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Septembar 6, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Можда човек не воли да га зову Геџа... - "Добар дан госн. Геџо." - "Хебо ти Геџа м..ер...туу туууу" :jee: :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran1955 0 Napisano April 27, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima otpad u Velikom mokrom lugu preko mosta auto puta pa levo skrenete i samo napred svako ce vam reci gde jeima otpad u Velikom mokrom lugu preko mosta auto puta pa levo skrenete i samo napred svako ce vam reci gde je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lik se zove micko, ima bas dosta delova(i to dobrih) pogotovo za skutere ima i servis za skutere.Uzimao sam kod njega stege i izgledaju da su u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D1rektor 0 Napisano Maj 21, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, jel ima jos nekih "dobrih" moto otpada u srbiji da vredi otici do njih, u blizini Vojvodine malo dalje (za gedzu sam prvi put cuo na ovom forumu i defitivno ga necu posetiti) Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Maj 29, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte broj telefona nekog otpada za koji znate da je dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoAki 17 Napisano Jun 19, 2014 Aleksandar Gal, 88 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo sa "majstor" Gedzom procitajte u ovoj temi sve opsirinije! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103203-problem-sa-majstorom-kako-resiti-ovaj-problem/page__gopid__1647963#entry1647963 Inace i jos dva drugara imaju lose iskustvo sa tim istim covekom! Definitivno treba preduzeti nesto protiv tog "majstora" Drugar je otisao da kupi agregat od njega honda cb500f navodno moze da stane u ram od honde xl600 bez ikakvog problema garantuje kune se u decu laze maze itd. Drugar pristane kupi agregat za 250e! i ako je imao agregat za 200e u sabcu koji moze da stane pase sto se kaze sraf na sraf (nemojte bukvalno ovo da shvatite uz malo prerade to je to) decko propusti taj agregat da bi sacekao da majstor gedza otvori u ponedeljak. Ode lepo drugar kod njega kupi taj agregat na oko se vidi da ne moze da udje al kaze covek manji je na ramu nije od xl600 mali agregat uopste zna on napamet taj motor ovo ono! I kao ako ne stane na ram vrati nema problem. Drugar odnese tu lominu od agregata kuci naravno ne moze agregat da stane zove coveka da mu vrati kaze on pa ne moze sad te ovo te ono ne zna ni on sta prica drugar ga ubedi da mu vrati u petak. Ode drugar u petak covek nije kuci. Zove ga on kaze donesi u sredu ode ovaj u utorak prevari ga navata ga u servisu vrati mu agregat kad vracamu majstor 200e. Kaze drugar dao sam 250e. Pa da ali 50e sto sam ja skidao agregat i sad moram da ga vracam. Ako se pod skidanje racuna vadjenje masine is one njegove supe sa skart delovima koje ugradjuje kad se udje kod njega sa desne strane onda u redu. Samo mi nije jasno sto im je to naplatio kad su ga drugar i njegov otac iz supe izneli i odneli u gepek? Ima i jedno iskustvo za kosacicu koje takodje on popravlja! Al to nekom drugom prilikom mrzi me da kucam vise! DA ZAKLJUCIMO BEZ' TE OD TOG MAJSTORA KOLIKO VAS NOGE NOSE TJ KOLIKO VAS POKVAREN MOTOR VUCE! Sigurno bolje radi pokvaren nego kad ode kod njega! Posto vam bar pare stoje u dzepu i imate neispravan motor! Kod njega ostanete bez para donesete i vase delove i opet motor ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivke12 0 Napisano Jul 22, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko neki otpad gde ima da se uzmu plastike za skutere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cofi36363 0 Napisano Octobar 10, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Moze neko mi da broj od moto otpada gedza molim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano Octobar 10, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Gedža preminuo skoro. Evo ti broj pa pitaj 063-244-170 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5967 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 3006 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, umro je Gedža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...