Gile 1707 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 875 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi, ima li na kraju neki rostilj za vikend ili ne? Ja sam se bas zagrejao da dodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 15, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan I sta bi, ima li na kraju neki rostilj za vikend ili ne? Ja sam se bas zagrejao da dodjem... Vidi Gile, Sergio je izgleda pobegao sa teme u neke toplije krajeve na odmor za dz kao sto vidis u prethodnom njegovom postu, a ja sam se prebacio potpuno temu BJB kupanje na adresi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34060.100 Vidi sta ima, u subotu je kupanjac, uglavnom procitaj temu. Mislim da ce rostilj da bude kad Sergio revitalizuje Hondu, a dotle se brckamo i klopamo na drugim mestima. Ajde, spremaj se u subotu u Gaj i vidimo se tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 16, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ispalio nas Serdjo za rostilj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ispalio nas Serdjo za rostilj ;D Ne`bud taki,covjek se trosi na popravku motora, more, a ti bi i rostilj. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 19, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ocel te karike vec jednom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 19, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš ga pretera više sa karikama. Mislim, dokle da čekamo taj grommmmm, grommmmm, zuzuzuzuzuzuuzuzuzuzuzzu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ajdete više s'te karIke breeee :o Eh i ti švabovi više nisu k'o što bejahu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 270 Napisano Jul 21, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se ti vratis sa odmora ja cu da odem negde i onda cu opet da propustim druzenje. Ajde, pozuri malo te svabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 21, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta je EU. Narucis karike kod svaba i oni omanu u dimenzijzi, kasne sa isporukom... bruka!!! Mora da su povukli nesto od zabara. Tako je kad se mesaju babe i zabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jes ti mu dođeš znalac naručivanja. al iz radiokluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 21, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U Timočkoj nema naručivanja. Odeš i kupiš. Al nemaju karike. A ove nove Švabe su me neugodno iznenadili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan čućeš već uz qbajsice i roštilj detalje. ne da nisi u prvu nego ni blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 24, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan karika jos uvek nema, svabo ih nije poslao za Srbiju jer mu nije legla uplata itd itd itd ... ne mogu da se nerviram jer sam na odmoru, vracam se sutra/prekosutra pa cu onda da se nerviram. cujemo se za neki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jebes karike, sta je sa cevapima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 24, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma jebes karike, sta je sa cevapima Care ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 24, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Viš, viš, karike od ćevapa. Uopšte nije loša ideja! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6197 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, cas posla bi bili lepo peceni i podmazani. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 24, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti pričam. To je bolje od dudovih karika i trešnjevih klipova ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Jul 25, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan A cilindri od raznjica urolovanih u slaninu ..... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje rolovana punjena plecka, urolovana u karike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 27, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan 'ALOOOO breee ... imate gurmanske teme u offtopicu, ovde ste nasli da se sprdate sa ozbiljnim stvarima?!?! :D Navodno bi trebalo u cetvrtak/petak da stignu .. al' videcemo, skeptican sam... mada, ko zna, moza stvarno stignu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 'ALOOOO breee ... imate gurmanske teme u offtopicu, ovde ste nasli da se sprdate sa ozbiljnim stvarima?!?! :D Navodno bi trebalo u cetvrtak/petak da stignu .. al' videcemo, skeptican sam... mada, ko zna, moza stvarno stignu Aj ti fino u Krcevac pa podlozi onaj rostilj a eto nas sa pleckama rolovanim u karike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 27, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Živ je, živ je. ;D Šala mala, propadosmo čekajući roštilj. Ja uvijam ražnjiće u moje karike, nabijam ćevape u klipove, bolcnijem sam špikovao belu vešalicu, a ti nikako da se vratiš!!! Ajde, čekamo željno taj roštilj, važno je da si se ti nama lepo odmorio. Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 27, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Roknucu se majke mi.... Sad sam zvao svabu da vidim da li je poslao... javlja se automatska sekretarica, kaze da su na odmoru i da se vracaju 29.08.!!! za mesec dana!!! :'( :'( :'( :'( :'( *ebem ti sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 27, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Roknucu se majke mi.... Sad sam zvao svabu da vidim da li je poslao... javlja se automatska sekretarica, kaze da su na odmoru i da se vracaju 29.08.!!! za mesec dana!!! :'( :'( :'( :'( :'( *ebem ti sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... Tako biva kad se ne prinese prasence kao žrtva bogovima motorciklista :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...